Schweiz folkomröstar om privatbankernas kriminella pengaskapande

Senast uppdaterad: 2015-12-27
Det är nu bekräftat, den namninsamling för en folkomröstning för syftet att lagstifta bort privatbankernas olagliga pengaskapande, har nu godkänts av myndigheterna i Schweiz.

För att få till stånd en folkomröstning krävs att minst 100 000 namn samlats in.

Myndigheterna har nu officiellt godkänt 110 955 av de 111 763 som överlämnades den 1:a december 2015 och Schweiz är nu tvunget att hålla en bindande folkomröstning i frågan.

Att lagstifta bort privatbankernas olagliga skapande av pengar ur tomma intet är en bubblare i fler länder, bland annat Sverige.

Nyheten kunde knappast vara större: att schweizarna kan komma att kriminalisera Fractional Reserve Banking innebär inget mindre än början på slutet på den epok som i sin senaste inkarnation startades av bland andra familjen Rothschild på 1700-talet och som ännu i början på det 21:a århundradet är det som driver imperialistiska krig och plågar mänskligheten,

L√§sare som vill veta mer om hur pengar skapas och hur detta var och √§r drivkraften bakom V√§sts imperialism och kolonialism rekommenderas boken V√§sts m√∂rka hj√§rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan d√§r kapitlet “Bankkrigsmodellen” som redog√∂r f√∂r hur bedr√§geriet fungerar och vad som kan g√∂ras f√∂r att stoppa det.

Sommaren 2013 lanserade sajten raddasverige.nu ett onlineupprop under rubriken “Tid f√∂r en ny nationalekonomi – en v√§rld utan banker och skatter” med samma krav som den fr√•ga Schweizarna n√§sta √•r f√∂rmodligen kommer att folkomr√∂sta om.

Knappt tre m√•nader senare, h√∂sten 2013, lade Valter Mutt och Annika Lillemets fr√•n Milj√∂partiet i riksdagen en motion med titeln “En h√•llbar finansiell infrastruktur” med krav p√• i princip samma bankreform.

Advokat Henning Witte föreläser om bankreformens effekt på sysselsättningen

 

L√§sare som vill veta mer om hur det nuvarande privatbanksv√§sendet skapar krig rekommenderas boken: “V√§sts m√∂rka hj√§rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

L√§sare som undrar om Sveriges roll i att dra v√§rlden in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till D√∂ds ‚Äď Sveriges v√§g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Helena Palena, 2015-12-28 @ 11:53

  Schweiz av alla ställen! Verkar riggat Landet är inte med i EU och Basel ligger där. En test skulle jag tro.

 • By Torbj√∂rn Larsson, 2015-12-27 @ 23:59

  Det h√§r sl√•r mot k√§rnan. Det √§r f√∂r s√•dant h√§r som “eliten” m√∂rdar presidenter, f√∂rst√∂r Fukushima-reaktorer och startar krig. Skall vi f√∂rs√∂ka att samla alla id√©er h√§r, om vad “eliten” kan t√§nkas g√∂ra?
  ‚ÄĘ Riggade val? (popul√§rt)
  ‚ÄĘ Terrorattack med undantagstillst√•nd, f√∂r att stoppa val? (inne just nu)
  ‚ÄĘ Terrorattack i efterhand som straff? (inarbetade rutiner finns)
  ‚ÄĘ Ekonomisk krigf√∂ring efter√•t, f√∂r att “bevisa” hur det m√•sta vara?

 • By @rostaratt, 2015-12-27 @ 22:41

  I ämnet, minns Nordea år 2014.

  2014 tjänade Nordea 51 212 295 800 kr på att sätta räntebärande skulder i cirkulation. Det vill alltså säga att en av Sveriges fyra storbanker tjänade mer än 14 kronor per person och dag enbart för att pengar cirkulerar i Sverige som räntebärande skulder skapade av privata banker ur luft. Och det finns ytterligare tre banker bara i Sverige som extraherar pengar ur samhället på samma sätt.

  Det är dels denna kostnad som alltså gör så att det finns allt mindre och mindre pengar i samhället och kostnaden ökar med tiden. Hastigheten i vilken pengarna extraheras ur ekonomin ökar alltså för varje år, vilket alltså är skälet till det enorma flyktingmottagandet och den kreditexpansion detta kan leda till när dels staten ökar den offentliga skuldsättningen med 1 miljard kronor om dagen och fördelningen av skuldmassan blir mindre per person med fler skuldslavar i systemet.

  Privatskuldsättningen ökade sommaren2014 från tidigare 6% skuldtillväxt per år till mer än 7% skuldtillväxt per år. Detta ger mycket dåliga utsikter i ett land som redan har världens högsta privatskuldsättning och framförallt kommer fallet vara mycket högre när det väl kommer.

  På grund av detta kommer också bankerna att söka finna andra saker att skylla det ekonomiska förfallet på. De kommer bland annat att peka på invandringen som ändock är tvungen att vara vad den är enbart på grund av bankernas behov av genom krig säkra naturresurser som oljan i Mellanöstern (vilket i sig skapar flyktingvågorna) och dels för att kunna kreditexpandera på hemmaplanen (vilket är skälet till att man så humanistiskt jagar papperslösa, eftersom människor utan papper inte kan skuldsätta sig).

  Deras mål är att uppretade, uppgivna och förargade folkmassor skall angripa varandra när skiten träffar fläkten. Folk ställs därför mot folk på horisontalplanet och människor formateras nu till att hata det ena eller andra men inte titta åt grunden till problemen.

  Det bästa som kan hända de som nu styr systemet är att människorna förgör varandra när världen blir gråare för var dag som går.

 • By Mikael, 2015-12-27 @ 21:03

  Otroligt! Kan vi f√∂rv√§nta oss en otroligt kraftfull smutskastningskampanj fr√•n media? F√∂r att skr√§mma folket att om detta blir verklighet kommer v√§rlden att kollapsa. Eller kommer man att f√∂rs√∂ka tigga det till d√∂ds? Censurering av h√§ndelser √§r vanligt f√∂rekommande i svensk bonniermedia. Sedan till den delikata fr√•gan om omr√∂stningen g√•r v√§gen, kommer anklagelser g√∂ras att Schweiz har massf√∂rst√∂relse vapen…..

Other Links to this Post

 1. NESARA-Report: Zur momentanen Lage des Weltfinanzsystems und aktuelle geopolitische Entwicklungen (30.Dezember 2015) | erstkontakt blog — 2015-12-30 @ 10:07

 2. Schweiz h√§lt Volksbefragung zur kriminellen Geldsch√∂pfung der Privatbanken | Tagesticker.net — 2015-12-28 @ 09:05

 3. Schweiz folkomr√∂star om privatbankernas kriminella pengaskapande | Arab Nyheter — 2015-12-27 @ 20:19

statcounter