SÄPO underblĂ„ser terrorism i Sverige

Senast uppdaterad: 2016-02-29
Just nu cirkulerar inom alt media uppgiften att en av AFA:s ledargestalter, Martin Fredriksson, under ett antal Är var avlönad av den svenska sÀkerhetspolisen i sitt arbete för AFA och vÄldsvÀnstern.

Nyheten sprids samtidigt som alt media verkar ha missat signifikansen av det intrÀffade.

Den stora frĂ„gan Ă€r inte Fredrikssons svek mot “sina egna.”

Det riktiga skandalen Ă€r att SÄPO anlitar och avlönar ledargestalter som uppviglar till och sjĂ€lv begĂ„r just de brott SÄPO existerar för att skydda Sverige frĂ„n: terrorism och samhĂ€llsomstörtande verksamhet.

Eller, för att uttrycka det sĂ„ enkelt det bara gĂ„r: SÄPO Ă€r för AFA och den autonoma vĂ„ldsvĂ€nstern vad CIA och Pentagon Ă€r för ISIS och al-Qaida – d v s dessa terroristgruppers uppdragsgivare och grĂ„ eminenser.

Fredriksson var inte en grĂ„ mus som smugit in för att samla information, information SÄPO högst troligen redan införskaffat pĂ„ andra sĂ€tt, utan en tongivare som drev pĂ„ den negativa utvecklingen.

Fast, Ă„ andra sidan, affĂ€ren Martin Fredriksson och vĂ„ldsvĂ€nstern som SÄPO:s kontrollerade front, bleknar Ă€ndĂ„ i jĂ€mförelse med SÄPO som delaktig i morden pĂ„ Olof Palme och Anna Lindh.

Mer Martin Fredriksson…

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter