Samtidigt i ett flyktinglÀger i Jordanien

Senast uppdaterad: 2015-10-27

Blueshifts lÀsarskara inkluderar individer boendes i Mellanöstern.

Nedan Äterfinns ett citat av vad som rapporteras av personal inifrÄn FN:s flyktinglÀger i Jordanien och som lÀsaren aldrig kommer att fÄ se i Bonnier- och fossilmedia..

FN vĂ€ljer ut de som skall fĂ„ Ă„ka vidare. Urvalsmetoden Ă€r enkel: mĂ€nniskor med utbildning eller social markör av rang och intelligens vĂ€gras att fĂ„ hjĂ€lp att Ă„ka till Europa. Om du dĂ€remot Ă€r fattig och saknar utbildning, eller har för stor familj och allra helst nĂ„gon form av historia av kriminalitet blir du utvald att ingĂ„ i brigaden av flyktingar som dĂ€refter slussas in i den illegala mĂ€nniskosmugglingskanalerna för vidare transport till Europa…

 

 

Veta mer

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Kalergiplanen rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Skaffa den hĂ€r…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Peter Grafström, 2015-10-27 @ 22:43

  Jag tror det Àr Globaliserarna= Malthusianerna som gör sÄ hÀr som ett motargument nÀr folk protesterar mot massutrotning vilket ju Àr globaliserarnas plan A. Ta hand om avskrapet dÄ om ni inte vill att de skall utrotas nÀr vÄra exploatörer tar över deras lÀnder.
  Bynoz :
  Du citerar artikeln om Sutherland. Hans agenda Ă€r lik den Fabian Society’s ledare hade för över 80 Ă„r sen. (Före eller samtida med Kalergi). Jag har för mig han ocksĂ„ var irlĂ€ndare men av brittisk-Ă€ttat ursprung.
  Framtiden sade han tillhör blandrasen inte den unge Àdlingen.
  Samtidigt var han eugeniker, dvs rasförÀdlingsentusiast.
  Hur gÄr detta ihop? Jo eliterna Àmnar inte lÄta sig blandas med lÄgvÀrdiga exemplar, bara massorna. Och dessa massor skall dÀrefter decimeras kraftigt. Den delen av agendan har nog inte riktigt gÄtt fram till alla som ivrar för mixning.
  Peter Sutherland Àr nog en rÀtt typisk frivillig marionett av den typ som de mer hemliga angloamerikanska eliterna puttar framför sig.

 • By Solen, 2015-10-27 @ 12:29

  VÀgen till euro-omröstning? Vi ska vÀl sÀttas pÄ obestÄnd först..

 • By NoZ, 2015-10-27 @ 11:41

  FN styrs i dag av samma ondskas krafter som George Soros, det Àr dÀrför Kofi Annan Är 2006 utnÀmnde Peter Sutherland som deras ansvarige för MigrationsfrÄgor och för organisationen GFMD som arbetar för att övertyga ledande politiker om hur fördelaktig migration av icke lÀskunniga och lÄgutbildade kan vara för utvecklingen. Peter Sutherland har dessutom flera höga befattningar i andra Globala organisationer som bland annat, styrelseordförande för The Goldman Sachs International och styrelsemedlem i Bilderberggruppen. Om denna ondskans Peter Sutherland och hans agenda finns en mycket bra svensk artikel att lÀsa pÄ följande lÀnk,

  https://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/02/18/peter-sutherland-ar-en-av-manga-globalister-bakom-mangkulturen/

Other Links to this Post

statcounter