SamhÀllskontraktet Àr brutet

Senast uppdaterad: 2016-10-22

Vi har vÀntat pÄ detta ett tag.

Tecknet.

Vi tror att vi har funnit det nu.

NĂ€r en exponent som fordom Ă„terfanns inom fiendens led – bland de som arbetade för Sveriges undergĂ„ng – vaknar till sans, hoppar av och öppet deklarerar att eftersom etablissemanget brutit samhĂ€llskontraktet sĂ„ gĂ€ller inte lĂ€ngre deras lagar…

 

SamhÀllskontraktet Àr brutet!

Och det var inte vi, det svenska folket, som svek avtalet.

Skulden för vad som lÀngre fram sker nÀr enskilda och grupper av modiga nordbor börjar att Äterta de befogenheter som folket under en relativt sett kort period av vÄr historia har lÄtit staten sköta kommer att ligga pÄ den samhÀllselit som svek oss och vÄr dom över dem kommer att bli hÄrd.

 

 

Under Ärtusenden har principerna varit klara för svenskar.

De som deltar vid en överfallsvÄldtÀkt straffas hÄrt.

Oftast har det pliktats med livet.

Om tre mĂ€n skulle ha varit med vid en gruppvĂ„ldtĂ€kt, dĂ€r det var svĂ„rt att avgöra vem som hade gjort vad, eftersom tvĂ„ hade vĂ„ldtagit kvinnan medan den tredje tittade pĂ„ utan att att försöka stoppa det hela och eftersom de sedan skyllde pĂ„ varandra, sĂ„ hade forna tiders svenskar inte tvekat över straffet, utan sjĂ€lvfallet skulle de ha avrĂ€ttat alla tre eftersom tvĂ„ av dem var vĂ„ldtĂ€ktsmĂ€n och den tredje, som man visserligen inte visste vem det var, Ă€ndĂ„ var en usling som inte ingrep nĂ€r en kvinna blev vĂ„ldtagen och sĂ„lunda inte vĂ€rd ett förbarmande som skulle omöjliggöra straffandet av den oförrĂ€tt som den vĂ„ldtagna kvinnan har utsatts för…

FortsĂ€tt…

KÀlla: informationskriget NÀr samhÀllskontraktet har brutits och vÄldtÀktsmÀn gÄr fria

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Roger, 2016-10-22 @ 15:39

   Helt rÀtt, samhÀllskontraktet Àr brutet.
   Staten och dess representanter bryter mot existensens lag som gÀller för mÀnniskans frihet och rÀttighet.
   Detta har ingenting med rasism att göra.
   Det Àr den enkla gyllene regeln vad man inte fÄr göra mot en annan mÀnniska.
   vÄldtÀckt Àr alltid ett brott mot den rÀtten.

  • By LegeNet, 2016-10-22 @ 14:56

   Ang. obalanserade enskilda som begĂ„r övergrepp, det ingĂ„r i “terrorist” konceptet att utnyttja mentalt instabila för att upprĂ€tthĂ„lla mĂ€nniskors rĂ€dsla och att de ska vĂ€nda sig till staten för beskydd. I Amerikat har det avslöjats hur det i sjĂ€lva verket Ă€r FBI sjĂ€lva som har möjliggjort för de hemma-terrorister man satt dit att kunna försöka verkstĂ€lla sina tankar.

  • By LegeNet, 2016-10-22 @ 14:16

   Tobias Lindberg 2016-10-20: “Det Ă€r tydligt att de mĂ€nniskor som sitter i domstolarna och som stiftar vĂ„ra lagar, domarna, Ă„klagarna, tjĂ€nstemĂ€nnen och riksdagsmĂ€nnen, har förvillat sig bland paragrafer och förlorat insikten om vad rĂ€ttvisa verkligen handlar om, att folket ska kĂ€nna sig skyddade och rĂ€ttvist behandlat.”

   De vĂ„gar inte tĂ€nka. De vĂ„gar bara följa regler. Vad vĂ€rre Ă€r, dessa regler anvĂ€nds mot de laglydiga, men inte mot de laglösa. Varför? Jag tĂ€nker pĂ„ den sĂ„ kallade pinnjakten, som bara tycks gĂ„ ut pĂ„ att trĂ€na folket i lydnad till auktoritet, dvs motsatsen till att trĂ€na folket till att ta eget ansvar och till att tĂ€nka sjĂ€lv. En möjlighet Ă€r att envar som tĂ€nker sjĂ€lv med nödvĂ€ndighet kommer att “tĂ€nka fel” i förhĂ„llande till vad man genom skolsystem Ă€r trĂ€nade i vad “man ska” tĂ€nka. Detta innebĂ€r en traumatisering och övergrepp som de-fakto innebĂ€r mĂ€nniskorĂ€ttsövergrepp. Ju mer insyltad i systemet du Ă€r, ju mer traumatiserad Ă€r du dĂ„ din position genast hotas om du gĂ„r ut med att du “tĂ€nker fel” i förhĂ„llande till det som har beordrats. Konsekvensen Ă€r att dumheten exploderar, dĂ„ nĂ€stan ingen vĂ„gar vara klok.

   http://blog.lege.net/?/364-Vad-aer-lag.html#c2509

   “Om du inte kan skilja mellan en rĂ€ttsstat och en lagstat, sĂ„ Ă€r du regelfetischist.
   Om du inte förstÄr att ont respektive gott Àr rÀttsligt relevant, sÄ Àr du inte jurist.
   Om du tror att objektivitet Àr att bara lÄta bÄda sidor sÀga sitt, och inte kontrollera mot empiri, sÄ Àr du inte journalist.
   Om du tror att allt bara Àr narratives och sociala konstruktioner, sÄ Àr du inte vetenskapsman.

   Men om du tror att dessa fyra pĂ„stĂ„enden Ă€r Ă„t helvete, sĂ„ Ă€r du ett gott Ă€mne för att bli makthavare eller kommunikatör. Eller sĂ„ Ă€r du bara helt enkelt idiot.” (Dennis Töllborg.)

   #4 LegeNet Holistisk detektivbyrÄ 2016-03-27 15:19

   Dennis Töllborg Àr professor i rÀttsvetenskap.

  • By wickchapter2, 2016-10-22 @ 04:49

   http://www.aftonbladet.se/kultur/article23762808.ab

   Raskrigaren angriper igen

  Other Links to this Post

  statcounter