Samarbetar Folkets Demonstration med EXPO?

Senast uppdaterad: 2016-09-25
Under en av sina senaste rÀfst och rÀttarting med nationellt sinnade medlemmar, anlitade Sverigedemokraternas (SD) partistyrelse den zionistiska stasiorganisationen EXPO för att identifiera medlemmar som skulle rensas ut.

DÄ zionistentiteten Folkets Demonstration (FD) Àr en rÀddningsoperation för SD borde det dÀrför inte förvÄna om förhÄllandet mellan EXPO och FD ligger nÀra det dolda sammarbetet mellan de bÄda zionistentiteterna EXPO och SD.

Man vet att men spelar för samma lag – men vill inte visa det utĂ„t.

Bildserien nedan visar hur tvÄ av EXPO:smedarberare (en av dem bevÀpnad med kamera) hemtamt rör sig bakom polisens avspÀrrningar vid FD:s demonstration i Stockholm den 22:a maj 2016, för att bland Ähörarna identifiera dissidenter.

Varför slÀpptes EXPO in bakom avspÀrrningarna?

Varför krĂ€vde inte FD av polisen att de avlĂ€gsnade de förment fientliga EXPO-agenterna till att stĂ„ utanför avspĂ€rrningarna – bland de andra möteshatarna?

Vilken roll spelade polisen?

Finns dÀr ett dolt samförstÄnd ocksÄ mellan EXPO och polismyndigheten?

Tanken Ă€r inte lĂ„ngsökt: Martin Fredriksson frĂ„n den till EXPO nĂ€rstĂ„ende Researchgruppen visade sig ju till slut arbeta för SÄPO som bĂ„de angivare och databrottsling – riktad mot just nationellt sinnade medborgare.

MÄhÀnda bedriver FD ocksÄ sin egen underrÀttelseinhÀmtning?

Och varför i allsin dar krÀver annars FD personnummer av de som löser biljett pÄ nÄgon av de bussar dess medarbetare Fredrik Vargas arrangerade för att ta mÀnniskor till demonstrationen den 24:e september?

 

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By TLarsson64SE, 2016-09-30 @ 01:19

    Det mest hĂ€pnadsvĂ€ckande hĂ€r Ă€r att FD kan fortsĂ€tta, trots avslöjandena. Alternativa media skulle kunna presentera bevis för Jesu Ă„terkomst, utan att det omgivande samhĂ€llet tar notis. Vi mĂ„ste komma pĂ„ nya, kreativa sĂ€tt att nĂ„ fram. Tiden Ă€r kort! Som Yuri Bezmenov sade, folk mĂ„ste fĂ„ en s.k. “spark dĂ€r bak”, för att ompröva sina invanda förestĂ€llningar. Att hungerstrejka framför riksdagen skulle inte alls ha denna effekt. Det gĂ€ller att nĂ„ fram till individen, och fĂ„ honom att konfrontera verkligheten. T.ex. pĂ„ en marknad skulle man kunna ha en offentlig frĂ„gesport, dĂ€r de som kĂ€nner sanningen bakom systemmedias lögner kan vinna priser — inför publik. De som tror pĂ„ medialögnerna fĂ„r visa sig dumma inför publik, och gĂ„ hem tomhĂ€nta.

Other Links to this Post

statcounter