SĂ€g hej till Europas tvĂ„ nya lĂ€nder – folkrepublikerna Lugansk och Donetsk

Senast uppdaterad: 2015-05-16

 

NĂ„gon som minns den amerikanska statssekreteraren Victoria Nulands “Fuck the EU” kupp i Ukraina, nĂ€r legoknektar började skjuta pĂ„ bĂ„da sidorna pĂ„ Maidan i början pĂ„ 2014 och som slutade med att de USA-stödda fascisterna tog över Kiev och Krim Ă„tervĂ€nde till den ryska federationen?

Webster Tarpley har nu besökt utbrytarregionerna Donetsk och Lugansk och har dÀr funnit tvÄ nya pigga republiker som för vÀrlden kan vara en blick in i framtiden.

De tvÄ republikerna har inte bara frigjort sig frÄn Kiev, de har förverkligat en imponerade uppsÀttning av ekonomiska tankar som flyter omkring ocksÄ i Sverige..

 • Bankerna har nationaliserats
 • Regeringen skapar nu landets pengar – inte ens centralbanken Ă€r betrodd med detta
 • Regeringen har tagit över snabbmatskedjan McDonalds och förvandlat dem till gratiskafĂ©er för hemlösa (finns vĂ€l en hel del sĂ„dana p g a av Kievs bombningar)
 • Tack vare bl a priskontroller (regeringen vill inte lĂ„ta krigstillstĂ„ndet gynna ockrare) finns i dag statligt kontrollerade gallerior som dignar av grönsaker och frukter

Det gÄr alltsÄ att se DNR och LNR som hitills framgÄngsrika experiement rörande tankar om banker och pengaskapande som i Sverige Äterfinns hÀr..

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Agneta Eliasson, 2015-05-18 @ 05:28

  Och svensk media fortsÀtter sin dödsdans genom glorifierandet av vÀstpropagandan.

 • By Maria Sundberg, 2015-05-17 @ 15:12

  HÀr i vÀst har vi lÀrt oss att patriotism Àr lika med nazismen och fascismen sÄ hur kan vi veta vad som Àr bra för en nation. HÀr Àr multi kulti som gÀller och vi ska rÀdda hela vÀrlden tills vi drunknar. SÄ visa bygger sina nationer pÄ nytt med lÀrdom om andras misstag i sikte och andra gör allt för att sÀnka de i graven.

 • By xmaverickx, 2015-05-17 @ 14:56

 • By Per G, 2015-05-16 @ 10:18

  Mycket, mycket intressant. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag förestÀlla mig att den nya ekonomin skulle introduceras i öst först. Visst vet jag att Putin kÀmpar för att slÀnga ut bankmaffian (femtekollonnare i centralbanken) i Ryssland för att fÄ kontroll över pengaskapandet, men de hÀr hann före. Det ska alltsÄ vara Kosacker som gÄr först, och de sÀtter alltid folket och nationen före de egna behoven. Krafter som saknas i vÀst.

 • By Björngunnar, 2015-05-16 @ 09:27

  En mycket glÀdjande nyhet!
  Vad har du för gironummer Cristoffer?, sÄ sÀtter jag in en slant.
  Svenska folket tror att passivt motstÄnd mot Zog hjÀlper men allt blir bara sÀmre i Sverige.
  Tiden Àr mogen nu för aktiva handlingar.

Other Links to this Post

statcounter