SÄ hÀr kan lÀsaren sjÀlv stoppa Systemkollapsen

Senast uppdaterad: 2015-11-13
Mot bakgrund av regeringen Stefan Lofvens oförstÄelse för vad som Àr Ä fÀrde med landet, ges har ett tips om hur lÀsaren sjÀlv kan stoppa den pÄgÄende systemkollapsen: starta ett lokalt namnupprop med krav pÄ en lokal folkomröstning för att stoppa migrantinvasionen till kommunen.

Om 10% eller fler av kommunens invÄnare skriver under Àr kommunen tvungen att hÄlla folkomröstning i frÄgan.

Utkast till namninsamling finnes nedan.

Moderatledaren Anna Kinberg-Batra varnar för svensk “systemkollaps”

LÀsare som Àr motiverade att starta namninsamlingar i sina egna kommuner eller lÀn fÄr gÀrna höra av sig, sÄ skriver vi om det!

Veta mer: FörstÀrkt folkinitiativ och folkomröstningar

LĂ€sare som Ă€nnu inte vaknat upp inför problemet rekommenderas vĂ„r artikel: Sverige i systemkollaps – nu rĂ„der nationell nödvĂ€rnsrĂ€tt eller videon ovan dĂ€r moderatledaren Anna Kinberg-Batra redogör för den hotande systemkollapsen.

 

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Kalergiplanen rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Skaffa den hĂ€r…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Peter Grafström, 2015-11-14 @ 02:41

    GrÀnsen för nÀr det Àr berÀttigat med vÀpnat uppror har för lÀngesen passerats. Synd att vi Àr sÄ civiliserade sÄ vi inte törs försvara oss. Svenska militÀrer Àr ju för vÀstagendan, och antagligen inte beredda att ta initiativ. Trodde aldrig jag skulle fÄ uppleva att jag skulle skriva nÄgot sÄnt men nu Àr det som sagt berÀttigat.

Other Links to this Post

statcounter