Rockefeller och RAND bakom jakten pÄ fildelare

Senast uppdaterad: 2015-05-24
OförstÄende till varför sÄdana resurser lÀggs pÄ att jaga fildelare att dessa av tankesmedjan RAND nu stÀmplas som terroristfinansiÀrer?

Videon nedan förklarar bakgrunden till varför Fredrik Neij, Peter Sunde, Gottfrid Svartholm och Carl Lundström jagades med blĂ„slampa och till slut sattes dit för ett “brott” utan offer.

Till skillnad frÄn t ex misshandel och stöld sÄ gÄr det nÀmligen inte att peka ut nÄgon mÀnniska som drabbats vid fildelning.

Bakgrunden Ă€r att den av Rockefellers Ford Foundation finansierade “tankesmedjan” RAND Corporation i Los Angeles, geografisk granne med Hollywood och med starka kopplingar till filmindustrin (Sony) menar att fildelning Ă€r detsamma som terrorism.

Varför denna maktens rÀdsla för fildelning?

VÄr gissning Àr att fildelning i förlÀngning kan skapa nya legala distributionsformer som Àr helt decentraliserade.

Detta Àr ett enormt hot för en liten maktelit vars kanske frÀmsta instrument för kontroll av mÀnniskor Àr just jÀrngreppet om vilka filmer mÀnniskor ser.

Vad skulle ske om vem som helst kunde börja göra spelfilmer om helt andra frÄgor och sedan kunna distribuera dessa utan central kontroll?


LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att förvandla jorden till en fĂ€ngelseplanet med FN som vĂ€rldsregering rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By JR, 2015-05-25 @ 07:51

    Makten Àr livrÀdd för att piratkopierare bifogar egna budskap i kopior i form av subliminala budskap eller egen direkt reklam för frihetsrörelser. Man kan ju normalt inte skilja originalet frÄn kopian.

Other Links to this Post

statcounter