Klara att ladda ned – riksdagens hemliga chemtrail-rapporter

Senast uppdaterad: 2014-04-14
Det har visat sig att Àven riksdagsledamöter oroar sig för vad som sker pÄ himlen.

Till skillnad frÄn oss andra har riksdagens ledamöter nÄgot som heter riksdagens utredningstjÀnst (RUT) till sitt förfogande: ett stall med tjÀnstemÀn som viger dagarna Ät att försöka hjÀlpa folkvalda med funderingar och frÄgor.

LÀsare bekant med Harry Potters smÄ medhjÀlpare svartalverna förstÄr hur det fungerar.

Via RUT synes riksdagsmÀn garanterade svar pÄ sina frÄgor och funderingar.

Det hÀr gör deras sits lite trevligare Àn för t ex de hundratals medborgare som bl a via sajten RÀdda Sverige stÀllt frÄgor om geoengineering och chemtrails och som till slut anmÀlt myndigheterna till JK pÄ grund av uteblivna svaren (runt 4 000).

FrÄgan Àr vÀl bara vad för typ av svar som kan tÀnkas hamras till i kryptorna under Helgeandsholmen..

 

Geoengineering och chemtrails

Hösten 2012 bad en folkvald i sveriges riksdag att RUT skulle ta reda pÄ svaren till de hÀr tvÄ frÄgorna:

 1. Finns kunskap kring resultatet av sĂ„ kallad geoengineering – det vill sĂ€ga mĂ€nsklig styrning av vĂ€der och klimat genom olika tekniska insatser?
 2. Finns det nÄgon offentlig kunskap och/eller uppfattning om sÄ kallade chemtrails och deras eventuella effekter? Chemtrails anses innehÄlla aluminium, strontium, barium, fluor och andra kemikalier/gifter?

Det svar som anlÀnde frÄn RUT den 17 september 2012 verkar inte ha imponerat.

Ett halv Ă„r senare, vĂ„ren 2013, stĂ€llde nĂ€mligen samma folkvalde om samma tvĂ„ frĂ„gor igen till RUT – nu med en tredje frĂ„ga tillagd ( i rött):

 1. Finns kunskap kring resultatet av sĂ„ kallad geoengineering – det vill sĂ€ga mĂ€nsklig styrning av vĂ€der och klimat genom olika tekniska insatser?
 2. Finns det nÄgon offentlig kunskap och/eller uppfattning om sÄ kallade chemtrails och deras eventuella effekter? Chemtrails anses innehÄlla aluminium, strontium, barium, fluor och andra kemikalier/gifter?
 3. Är det möjligt att ett stort antal okĂ€nda transportflygplan regelbundet trafikerar svenskt luftrum utan att luftfartsverket har kĂ€nnedom om det? Hur omfattande Ă€r i sĂ„ fall den flygtrafik som luftfartsverket inte har kĂ€nnedom om? Och hur ser regelverket ut för transpondrar?

Tack vare att riksdagsmannen i frÄga valt att offentliggöra svaren pÄ sina tvÄ frÄgor kan riksdagens tidigare hemligstÀmplade tvÄ RUT-rapporter om geoengineering och chemtrails nu lÀsas och bedömmas av allmÀnheten.

 

Finn fem fel

En genomlĂ€sning av RUT-rapporterna bekrĂ€ftar farhĂ„gan att nĂ„got inte stĂ„r rĂ€tt till i kryptorna under Helgeandsholmen – dĂ€r en svartalv som lystrar till namnet Bo lyckats med akrobatnumret att pĂ„ sammanlagt 9 sidor inte svara pĂ„ en enda av de stĂ€llda frĂ„gorna.

De bÄda tidigare hemligstÀmplade RUT-rapporterna kan laddas ned hÀr:

Vi överlÄter Ät lÀsarna att ladda ned rapporterna och dela med sig av sin egen analys i kommentarsfÀltet nedan..

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Leif Erlingsson, 2014-04-16 @ 23:19

  Rosalind Peterson talar om vÀdermodifiering inför FN http://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw

 • By Egil A. FrĂžysadal, 2014-04-16 @ 08:42

  Man kan ladda ner en “radar”-app til mobilen, som fortĂŠller en hvilka flyg som ikke er trafikflyg. Dom kan inte ses pĂ„ din “radar”, selv om du kan se dom pĂ„ himlen över dig…

 • By JR, 2014-04-15 @ 12:14

  Dom kanske har gÄtt samma kurs som bankirerna om hur man gör pengar. AlltsÄ hur man gör vetenskapliga utredningar som handlar om ingenting. MÄste vara som nÀr polisen gör utredningar om vilka motiv som egentligen ligger bakom internationell narkotikahandel. Eller högskoleutbildade om att universum till 95% bestÄr av okÀnt material. Virtuell verklighet.

 • By Leif Erlingsson, 2014-04-15 @ 08:41

  Till Svenne Svensk: Det verkar som de flesta av dessa flygetyg inte anvĂ€nder transponders. Och dĂ„ syns de inte pĂ„ sĂ„dana bilder. Även om det i dag finns teknologi för att bli osynlig i olika frekvensband sĂ„som militĂ€rens radar sĂ„ skulle vi iallafall vara mer betjĂ€nta av att ha tillgĂ„ng till denna. Det Ă€r osannolikt att sĂ„dan osynlighetsteknologi anvĂ€nds nĂ€r vi Ă€ndĂ„ bara tittar pĂ„ transponderbilder, och genom Treaty on Open Skies avtalet undertecknat i Helsingfors 1992 sĂ„ slĂ€pper vi fritt in dessa flygetyg. Det Ă€r troligt att dessa flygningar bryter villkoren för avtalet, men sjĂ€lva avtalets existens gör det lĂ€ttare att genomföra dem utan att bli upptĂ€ckt annat Ă€n av en observant allmĂ€nhet.

 • By hugo manningson (@rmblfish2009), 2014-04-15 @ 08:01

  Svenne:
  fligtradar Ä liknande sajter Àr vÀl inte alls radarbaserat utan beroende av att flygplan har egen sÀndningsutrustning vilket Àr helt valfritt tyvÀrr, troligtvis 70-80% av alla flygplan ovan dÀr har inte denna utrustning och syns dÀrför inte pÄ liknande sajter som du angav. elleh?

  Leif:
  ja och det som verkar vara den svaga lĂ€nken hittills Ă€r just att kunna bevisa kopplingen av höga doser aluminium tex i ytvatten Ă„ markprover och att planen sprutar ut just det…kĂ€llorna kan ju vara ngt helt annat…

  Men det finns ju nu dokument som pÄvisar att vetskapen om chemtrails och mkt annat Àr kÀnt av regering etc.

 • By Svenne Svensk, 2014-04-15 @ 06:00

  Borde det inte vara möjligt att ta reda pÄ om det sker flygningar som inte Àr trafikflyget över ett omrÄde? Och alla start och landningar Àr tillgÀngliga pÄ nÀtet!
  Den som gör lite detektivarbete borde kunna kolla upp flygningar som ej Àr trafikflyg, en dag flög tre plan efter varandra dÀr jag bor och spred sina vita strimmor.
  http://www.flygradar.se/

 • By Egil A. FrĂžysadal, 2014-04-14 @ 22:31

  Men i USA fortĂŠller whistleblowere, at medarbejdere i CNN bliver truet pĂ„ livet, hvis de bringer de “forkerte” nyheder. MĂ„ske gĂŠlder det ogsĂ„ politikere?

 • By Egil A. FrĂžysadal, 2014-04-14 @ 22:29

  Vi har ligesĂ„ feje politikere i Danmark – og VI har ikke valgt dem – DET har EU og Bilderberg gjort for os!

 • By stig lönnqvist, 2014-04-14 @ 21:35

  Uppenbart Ă€r att detta pĂ„gĂ„r. FrĂ„gan Ă€r varför ingen i riksdagen/regeringen har curage att ta upp frĂ„gan. Varför har vi valt sĂ„ fega politiker. Är det för att vi kan inte vĂ€lja andra

 • By Leif Erlingsson, 2014-04-14 @ 21:03

  Varken Barium (Ba) eller Aluminium (Al) finns med i deras mÀtserier frÄn regnvatten. Aluminium de har mÀtt Àr i mossa, vilket Àr irrelevant i sammanhanget eftersom man kan anta att mossan har större utslag Àn regnvattnet som fallit pÄ mossan.
  Kort sagt, de gör analys pÄ irrelevanta eller obefintliga data.

  Flödesdiagram över deras analysprocess:

  1. Skit in
  2. Skit i det
  3. Skit ut

  För övrigt finns ej heller Svavel (S) med i deras tabeller, ett annat grundÀmne som diskuteras i texten i samband med geoengineering.

  Att Chemtrails-Sverige, som det refereras till, hĂ€nvisar Ă€ven till arsenik Ă€r som jag ser det helt irrelevant för aerosolbesprutningen. Även uran irrelevant. Medan aluminium kan vara relevant, de hade visst Ă€ven samlat in mĂ€tningar pĂ„ detta frĂ„n regnvatten. Dokumentet hakar pĂ„ siffrorna för arsenik, dĂ€r det finns mĂ€tserier. Vilket i aerosolsammanhang Ă€r irrelevant. Varför mĂ€tte Chemtrails-Sverige alls arsenik?! Nu fick utredaren nĂ„got irrelevant att hugga tag i…

  Min slutsats Ă€r kort sagt att utredaren har lĂ„tsats att han producerat en rapport med relevans till frĂ„gestĂ€llningarna, men det tar bara nĂ„gon minuts eget tĂ€nkande kring det skrivna för att se rakt igenom skiten. Det Ă€r bara “fluff”. Den som tror pĂ„ den hĂ€r skiten Ă€r dummare Ă€n han/hon borde vara.

Other Links to this Post

 1. Inte bara 2 sidor av saken… | corneliadahlberg — 2014-04-16 @ 08:04

statcounter