Riksbankens statskupp mot Sverige – FN landets nya regering

Senast uppdaterad: 2015-03-29
Ingenstans torde globalisternas agenda vara symboliskt mer uppenbar Àn i den nya sedelserie riksbanken lanserar 2015.

Sverige blir dÄ inte bara det första land i vÀrlden dÀr kontantvÀsendet utrotats.

Sverige blir ocksÄ det första land i vÀrlden dÀr FN:s överhöghet som vÀrldsregering bekrÀftas pÄ landets nationella valuta.

Puts vĂ€ck Ă€r dĂ„ traditionen att sedeln med den högsta valören – 1000 kronor – bĂ€r en bild av statschefen/monarken.

Traditionen bryts i höst i Är av Riksbankens chef Stefan Ingves nÀr han istÀllet resererverar platsen Ät Förenta Nationernas generalsekreterare (1), en organisation vars logotyp ocksÄ kommer att besudla Sveriges mest vÀrdefulla sedel(2).

Sveriges tre kronor (3) har delegerats till en liten plats under FN:s spindelnÀt.

LĂ€sare som Ă€nnu inte insett att slutmĂ„let med finansoligarkernas globaliseringsprocess faktiskt Ă€r en vĂ€rldsomspĂ€nnande diktatur dĂ€r FN spelar rollen som “vĂ€rldsregering” – och NATO dess armĂ© – har hĂ€r det starkaste symboliska bevis som tĂ€nkas kan pĂ„ att detta faktiskt Ă€r hur det Ă€r.

Det hÀr Àr vad som skett sedan 1985..

Svenska statschefer, monarker, har successivt ersatts med svenska medborgare med det gemensamma att de Àr kÀndisar. Tonvikten har legat pÄ kulturkÀndisar med starka personliga kopplingar till utlandet.

1985 försvann tre av fem statschefer/monarker – ersatta av en författarina, en utvandrad sĂ„ngerska och en botanist.

I 2015 Ärs sedelserie har statscheferna helt suddats bort och ersatts av Pippi LÄngstrumps mamma, en trubadur, en filmare, Ànnu en sÄngerska och sÄ en generalsekreterare för FN.

Ban-Ki-Moon, FN:s generalsekreterare.
Svenskar i alla Äldrar rekommenderas inskaffa nÄgon form av petroleum-gelé som förberedelse inför den kommande anal-penetrationen frÄn denne man.
Att 1000-kronors sedeln, den högsta valören, har en speciell innebörd inses lÀtt nÀr man tittar pÄ vilka som hittills krönt denna symboliskt viktiga sedel.

I 1965 Ärs sedelserie var det Karl XIV Johan, BernadotteÀttens och vÄr nuvarande kungahus anfader.

I 1985 Ă„rs sedelserie var det Sveriges grundare, Gustav Vasa.

I 2015 Ärs sedelserie Àr det inte lÀngre en svensk statschef/monark som representerar den svenska sedeln med den högsta valören.

Det Àr FN:s generalsekreterare 1953-1961, den tidigare svenske diplomaten Dag Hammarskjöld.

Om nu Stefan Ingves och de andra landsförrÀdarna i Riksbankens direktion och fullmÀktige velat vÀlja ett svenskt statsrÄd eller politiker som gjort insatser för Sverige, var Hammarskjöld det enda man kunde komma pÄ?

Knappast.

Urvalskriteriet var uppenbarligen Förenta Nationerna.

Svenska sedlar

1965

1985

2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Pete, 2015-03-30 @ 14:18

  Avvecklingen eller utfasningen av kontanterna Ă€r inget annat Ă€n en avveckling av den enskildes möjligheter att pĂ„ eget initiativ fatta egna rationella beslut. Man frĂ„ntar den enskilda mĂ€nniskan den lilla makt en vanlig medborgare kan erhĂ„lla genom att ha “en slant sparad pĂ„ banken”. Problemet för storfinansen och makthungriga politiker(som alltför ofta gĂ„r hand i hand) Ă€r att den fruktar det som hĂ€nt de senaste Ă„ren, nĂ€mligen att: folk fĂ„r ju plötsligt för sig att plocka ut alla pengar nĂ€r de Ă€r missnöjda med bankens sĂ€tt att sköta sina affĂ€rer. Problemet blir just det att dĂ„ stĂ„r nĂ€mligen storfinansen och politikerna utan styrmedel(pengar-kontanter), som de anvĂ€nder för att piska konsumenterna eller medborgarna. Plötsligt befinner sig alla kontanterna ute hos konsumenterna eller medborgarna och risken blir dĂ„ överhĂ€gande att konsumenterna eller medborgarna gör affĂ€rer direkt med varandra oberoende av storfinansen och politikerna. SĂ„dant ofog mĂ„ste stĂ€vjas, dĂ„ tar vi bort kontanterna sĂ€ger storfinansen ivrigt pĂ„hejade av politikerna som inte önskar annat Ă€n sĂ„ kallad stabilitet.
  Förra veckan omtalades det i ett nyhetsinslag att “konsumenterna” sparar mer Ă€n de lĂ„nar och konsumerar, detta sĂ„g av en del politiker och andra inom konsumtionsindustrin som ett problem.
  Förr var det sÄ att bankerna var tacksamma nÀr de fick lÄna vÄra pengar. Nu Àr det tvÀrtom, vi ska vara tacksamma för att storfinansen/bankerna lÄnar ut pengar till oss. Pengar som vi egentligen frÄn början lÄnat ut till banken.
  Dagens hysteriska kreditgivning (dÀr man bland annat lÄnar ut pengar man egentligen inte har) i kombination med utfasning av kontanter, Àr inget annat Àn modernt slaveri eller en typ av finansiell livegenskap.

 • By Dan, 2015-03-30 @ 14:02

  NÄgonting med en mÄne skulle jag tro Per G.

 • By Dan, 2015-03-30 @ 14:01

  Om man delar upp sedlarna i 3 grupper, stora valörer (1000&500:-),mellanvalörer (200&100:-)och smÄ valörer (50&20:-)ter det sig lite lustigt att de högre av dessa pryds av mÀn och den lÀgre av kvinnor.

  ADMIN KOMMENTAR

  Vad gÀller 1965 och 1985 serierna sÄ har Sverige bara haft tvÄ kvinnliga regenter: Kristina och Ulrika Eleonora. Den första var sÄ djupt besviken över landet att hon abdikerade, konverterade och emigrerade. Eleonora hoppade av efter bara tvÄ Är.

  Vad gÀller serien 2015 sÄ Àr ju Birgit Nilson 500-ingen och i vilken utstrÀckning Dag Hammarskjöld tillhörde det manliga slÀktet verkar vara en öppen frÄga.

 • By Morgan StrĂ„lman, 2015-03-30 @ 09:36

  Inte direkt förvÄnande utan bekrÀftar snarare vem som egentligen styr riksbanken. Ett hÄn mot landet och dess medborgare.

 • By Göran, 2015-03-29 @ 17:27

  En rÄ pÄminnelse om att vi hÄller pÄ att ge upp det mesta av det som pÄminner om nationen Sverige.
  Politikerna har valt en vÀg som vi omöjligt varken kan eller skall acceptera.
  Detta Àr en förnedring av varje svensk som saknar motstycke.

 • By Bengt, 2015-03-29 @ 16:03

  NWO föresprĂ„karna har lagt in högsta vĂ€xeln alltmedan svenskarna sover framför TV-apparaten…

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-03-29 @ 16:03

  För nĂ„gra mĂ„nader sedan cirkulerade i internationella media en uppgift att en fransk filosof(?) som heter RĂ©gis Debray hade framlagt ett förslag om att flytta FN:s högkvarter till Jerusalem. Googla pĂ„: Move UN Headquarters to Jerusalem och kolla detta i förstone befĂ€ngda förslag. Men det var faktiskt Z-folk som var med frĂ„n början dĂ„ FN skapades och samma gĂ€ng av ateister Ă€r ju besatta av den stulna iden frĂ„n Bibeln om “egendomsfolket” som har första tjing till vĂ€rldsherravĂ€ldet.
  Den grundlÀggande förutsÀttningen för att lyckas har dom ju redan skaffat sig genom kontroll av de flesta lÀnders ekonomier
  och dÀrmed befÀlet över lÀndernas politiker. Totalkontroll av
  jordens befolkningar genom Z-medias försorg gör dessutom att
  The Sheeple aningslöst och frivilligt vandrar in i slaveriet.
  Sverige har i flera Ärtionden varit ett beteendevetenskapligt experimentland för globalisterna och man gnuggar hÀnderna av förtjusning över att en nation med flera miljoner invÄnare inte begriper vad som sker i det som synes ske.

 • By Per G, 2015-03-29 @ 13:33

  Verkligen en vÄldtÀkt pÄ vÄrt Moderland. Som om det inte rÀcker föreslÄs Svenska Flaggan bli av med sitt kors, och i stÀllet ska vi fÄ, ja, vadÄ?

Other Links to this Post

 1. Blueshift » Stoppa nya 1000 kronorssedeln – entlediga riksbankens styrelse — 2015-03-31 @ 17:12

statcounter