Riksbankens nya sedelserie en statskupp – FN landets nya regering

Senast uppdaterad: 2015-10-02
Privatbankernas krig mot kontantvÀsendet synes ha gÄtt in i sin slutfas.

Den sista striden synes utspela sig pÄ tre fronter:

  1. Kontanthanteringen pÄ den fordom kontantvÀnliga storbanken Handelsbanken har börjat kollapsa. Tidigare var banken den enda av Sveriges fyra storbanker som erbjöd kontanttjÀnster pÄ alla sina kontor. Inte lÀngre.
  2. Tekniska problem med att hantera riksbankens nya sedlar. Problemen beror pÄ (avsitkligen?) felprogrammerade kontantenheter pÄ företaget Cashguard
  3. Privatbankernas införande av betalsystemet BLIP – kontaktlösa bankkort

Attackvektor nummer tre, BLIP, Àr mer lÄngtgÄende Àn de tvÄ föregÄende.

BLIP-kort fungerar som mĂ„nga kort i kollektivtrafiken: man hĂ„ller upp kortet framför en lĂ€sare och ett “blip” och nĂ„gon sekund senare Ă€r betaltningen avklarad.

“Problemet” med kontaktlösa kort som inte krĂ€ver inmatning av PIN-kod Ă€r att vem som helst kan anvĂ€nda dem.

Enligt SVT Nyheter hoppas bankerna pÄ att hösten 2017, om tvÄ Är, ha övertygat mÀnniskor i Sverige om att anvÀnda BLIP för hÀlften av sina köp.

Hösten 2017 Ă€r ocksĂ„ slutpunkten för nĂ€r Sverige skall ha fasat ut alla den nuvarande “nationalistiska” sedelserien (1000-lappen avbildar Sveriges grundare Gustav Vasa) och ersatt denna med den nya “globalistiska” sedelserien, dĂ€r 1000-lappen pryds av FN-symboler. 

Sverige mikrochippat Ă„r 2018

Hösten 2017 har finansoligarkerna, den ansiktlösa makten, nÄtt dithÀn att nÀsta steg i förslavandet av mÀnskligheten Àr att pÄ bred front rulla mikrochippning av alla.

Översatt till svenska betyder det att nĂ€sta generation BLIP-kort kommer att vara mindre Ă€n ett riskorn och planteras in under huden pĂ„ kontoinnehavarna.

Det stora problemet med dessa chip Ă€r inte den absoluta integritetskrĂ€nkning dessa utgör (dĂ„ de möjliggör total insyn i mĂ€nniskors liv och leverne) utan att signalerna ocksĂ„ gĂ„r Ă„t andra hĂ„llet – chippen pĂ„verkar hur mĂ€nniskor tĂ€nker och kĂ€nner.

I den hĂ€r framtiden kommer Homo Sapiens att ha reducerats till Homo Servus – en artificiell livsform oförmögen till egna tankar.

Detta passar den dolda makten alldeles utmÀrkt, som dÄ kanske vÄgar visa sina rÀtta anleten.

Mission Accomplished för finansoligarkerna – Game Over för mĂ€nskligheten…

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Birgitta, 2015-10-03 @ 21:03

    Det Ă€r nu helt klart att att den modernistiska staten har kapat av kopplingen till vĂ„r historia med kopplingen Sverige – ett kungarike. Nu fĂ„r vi nya nationella hjĂ€ltar frĂ„n Show-biz. NĂ€sta uppdatering av sedlarna kan vi nog rĂ€kna med att fĂ„ se hollywood-figurer som pinocchio, askungen eller nĂ„got annat – kanske en figur frĂ„n Star-trek eller nĂ„gon splicad transhuman mĂ€nniska? Det hĂ€r visar att staten Ă€r en plojig grej.

Other Links to this Post

statcounter