Befrielsen börjar pÄ Gotland

Senast uppdaterad: 2016-10-06
Uppdatering 2017-01-11:

SVT rapporterar att vice Ă„klagare Åke Olsson lĂ€gger ned förundersökningen mot vĂ„ldtĂ€ktsmĂ€nnen.

SVT: VÄldtÀktsutredning lÀggs ned pÄ Gotland

Natten den 1:a till 2:a oktober 2016 gruppvÄldtog ett halvt dussin asylsökare en rullstolsbunden svenska inne pÄ en toalett i ett hem i Visby pÄ Gotland.

VÄldtÀkten pÄgick under flera timmar.

NÄgot dygn dÀrefter grep polisen sex personer som misstÀnkta och anhöll senare fem av dem.

Ytterligare nĂ„gon dag senare beslutar sig Ă„klagare Mats Wihlborg för att slĂ€ppa de anhĂ„llna mĂ€nnen – trots att misstankarna kvarstĂ„r.

NÄgra av de misstÀnka vÄldtÀktsmÀnnen, en av dem i samtal med tvÄ svenska civilklÀdda poliser som agerar livvakt Ät honom efter frislÀppandet

Wihlborgs beslut att inte hÀkta de misstÀnkta sexbrottslingarna i vÀntan pÄ rÀttegÄng resulterade i vrede bland gotlÀnningar som via sociala medier pÄ onsdagskvÀllen arrangerade en spontandemonstration dÀr ett hundratal medborgare tÄgade mot polishuset.

UngefÀr samtidigt som detta sker fÄr en hantverkare vid namn Robin Boström syn pÄ tre av de misstÀnkta vÄldtÀktsmÀnnen ute pÄ stan och gÄr fram till dem och inleder samtal.

MÀnnen bekrÀftar för Robin, enligt uppgift utan skam, att det Àr de som vÄldtagit kvinnan.

Boström skÀller dÄ ut mÀnnen, som dÄ lÀmnar platsen.

Boström observerar senare hur mÀnnen ute pÄ stan Äterförenas med sina landsmÀn och dÀr kramas om och gratuleras.

Boström, som Àr medlem i Nordiska MotstÄndsrörelsen, blir senare, pÄ sin arbetstid, stoppad, trakasserad och gripen av polisen. Han fÄr sin mobiltelefon beslagtagen.

Polisens uppdiktade anklagelse mot honom Àr drograttfylla.

Hör Robins historia hĂ€r…

 

FrĂ„n gruppvĂ„ldtĂ€kt av handikappad till “sĂ€rskild hĂ€ndelse”

Exempel pÄ upprördhet inom social media

Gotland Àr en ö med en liten befolkning dÀr alla kanske inte kÀnner alla, men dÀr alla onekligen vet vilka alla andra Àr.

Sommaren Àr över och bara den bofasta befolkningen finns kvar.

Ja, och sÄ alla asylsökarna.

Det Àr dÀrför inte förvÄnande att upprörda gotlÀnningar, efter spontandemonstrationen pÄ onsdagskvÀllen, knackade pÄ hemma hos Äklagare Mats Wihlborg.

Vad som dÄ utspelade sig vill eller vÄgar polisen inte berÀtta.

En anmÀlan upprÀttades i alla fall.

Brottsrubriceringarna “hemfridsbrott” och “förgripelse mot tjĂ€nsteman” synes utesluta misshandel.

Om nÄgot indikeras sÄ Àr det snarare att Wihlborg gavs en ordentligt utskÀllning av grannar och nÀrboende som upprördes av hans beslut att slÀppa de misstÀnkta vÄldtÀktsmÀnnen fria.

Uppdatering 2016-10-09

Det har visat sig att Äklagare Wihlborg aldrig fick nÄgot hembesök.

Polisen hittade pÄ historien för syftet att kunna göra husrannsakan hos Boström.

Se vÄr artikel: UndantagstillstÄndet pÄ Gotland: polisen genomför gryningsrÀd för brott som aldrig intrÀffat

Gotland Ă€r litet. Visby Ă€r Ă€nnu mindre – och nu driver det alltsĂ„ omkring gĂ€ng med vĂ„ldtĂ€ktsmĂ€n ute pĂ„ bygden och i stan.

Vilken Àr statens och polisens prioritering i den uppstÄndna situationen?

Den nya polischefen Dan Eliassons myndighet utropar en sĂ„ kallad “sĂ€rskild hĂ€ndelse” – d v s inför undantagstillstĂ„nd och skickar en massa poliser till Gotland.

Exempel pĂ„ begreppet “sĂ€rskild hĂ€ndelse” Ă€r “terroristangrepp”, “sabotage”, “bombhot” eller “omfattande avbrott i samhĂ€llsviktiga funktioner”.

Vilken Ă€r den “terrorism” eller annat som polisen och regeringen Löfven fruktar?

Är det vĂ„ldtĂ€ktsgĂ€ngen eller den svenska allmĂ€nheten?

Myndigheter i Sverige har redan övat pÄ att tillsammans med NATO slÄ ned civilmotstÄnd frÄn den svenska allmÀnheten.

LÀsare som Ànnu inte förstÄtt vad som Àr Ä fÀrde, upplyses nu om att undantagstillstÄndet inte utlysts för att skydda gotlÀnningarna mot de frigivna misstÀnkta vÄldtÀktsmÀnnen, utan för att placera en stövel i nyllet pÄ alla upprörda gotlÀnningar, sÄ att de nu tiger under konungarikets fortsatta undergÄngsprocess.

GotlĂ€nningar som lĂ€ser detta och som i sociala medier pĂ„ nĂ„got sĂ€tt luftat sina Ă„sikter om samhĂ€llsförfallet i stort och Ă„klagare Mats Wihlborg i synnerhet, skall dĂ€rför inte bli förvĂ„nade om de under den kommande helgen och veckan erfar trakasserier frĂ„n polisen liknande de som tidigare under veckan drabbade snickaren och motstĂ„ndsmannen Robin Boström…

 

Bakgrund

Under mĂ„nga, mĂ„nga Ă„r, har den dolda maktens arbete med att förstöra Sverige skett enligt metoden “boiling frogs”, koka grodor: man höjer vĂ€rmen sĂ„ lĂ„ngsamt att grodorna inte mĂ€rker att de Ă€r pĂ„ vĂ€g att dö, utan stannar kvar i grytan.

Nedmontering av Sverige har genomförts pÄ ett sÄ kontrollerat och lÄngsamt sÀtt att de breda folklager som velat blunda för utvecklingen, har kunnat göra sÄ.

Samtidigt har denna lands- och folkförrÀdiska makt förberett sig pÄ den dag nÀr den svenska befolkningen faktiskt till slut vaknar.

En viktig del av förberedelsen har varit militariseringen – bĂ„de taktiskt och materiellt – av den svenska polisen.

SÄ Àr den nyligen genomförda centraliseringen av polisen, dÄ Sveriges tidigare 23 lokalt förankrade polismyndigheter den 1:a januari 2015 förvandlades till en enda ledd ifrÄn Stockholm.

Chef för polisen sedan dess Àr en tidigare punkrockare som senare i livet kommit att misstÀnkas för ett flertal grova brott, inklusive seriemord.

Dan Eliasson heter han.

NĂ„gra artiklar:

En annan centralisering som skett Ă€r sammanslagningen av de tre tidigare myndigheterna RĂ€ddningsverket, Styrelsen för Psykologiskt Försvar och Krisberedskapsmyndigheten – som sedan 2009 heter Myndigheten för SamhĂ€llsskydd och Beredskap (MSB).

Veta mer:

 

 

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter