Religionsfrihetens grunder

Senast uppdaterad: 2016-10-13
Ordet religion kommer frĂ„n latinets “re” och “ligare” – att Ă„terknyta.

Återknyta till vad?

Till mÀnniskans ursprung, det gudomliga.

Religionsfrihet innebÀr den enskilda mÀnniskans rÀtt att vÀlja formerna för sitt andliga och metafysiska sökande.

Religionsfrihet innefattar ocksÄ rÀtten att vara atiest, att inte erkÀnna existensen av nÄgot andligt eller gudomligt.

Med frihet kommer ansvar.

För en nation innebÀr religionsfriheten att staten avsÀger sig rÀtten att diktera villkoren för den enskilda mÀnniskans andliga och metafysiska sökande och uppfattning.

Inte alla religioner Àr religioner.

Vissa sĂ„ kallade religioner Ă€r i sjĂ€lva verket politiska doktriner: de Ă€r till sina kĂ€rnor inte guider för individens sökande, utan har maktansprĂ„k – bĂ„de över anhĂ€ngarnas inre liv liksom kontroll över hennes yttre fysiska levnadsvillkor.

Men det blir vÀrre.

Islam, Kristendomen och Judendomen – de tre Abrahamitiska slavreligionerna och deras gemensamma ockulta nĂ€mnare

Dessa pseudoreligioner, teokratiska prĂ€stvĂ€lden (heriokratier), tillskansar sig ofta ocksĂ„ rĂ€tten att fördömma och förtrycka alla som inte Ă€r anhĂ€ngare av den egna doktrinen, eller “religionen”.

SynsĂ€ttet Ă€r inte olikt de verbala “religiösa” krig som emellanĂ„t kan ses rasa mellan företrĂ€dare för olika politiska ideologier.

Reflektionen som sÀllan görs Àr att samhÀllen med religionsfrihet bara kan fungera om de religioner som verkar i samhÀllet i gengÀld ocksÄ avsÀger sig alla politiska ambitioner.

Om religionerna inte respekterar detta, skapas en situation dĂ€r en intressegrupp (staten) bara tillĂ„ts att spela pĂ„ ena planhalvan av samhĂ€llet, medan den andra (vissa sĂ„ kallade “religioner”) spelar pĂ„ bĂ„da.

Hur den matchen slutar finns idag ett facit pÄ.

En titt pÄ Sveriges moderna historia vittnar om att nÀrvaron i landet av totalitÀra teokratiska religioner utvecklats till ett problem som knappast hade kunnat vara vÀrre.

Sverige hÄller just nu pÄ att förgÄs: krossad mellan de totalitÀra teokratireligionen Judendomen, och den totalitÀra teokratireligionen Islam.

Den ena, Judendomen, har anhÀngare som förstört Sverige uppifrÄn.

Den andra, Islam, har anhÀngare som i skrivande stund förgör Sverige underifrÄn.

Vi överlĂ„ter Ă„t lĂ€sarna att sjĂ€lva bekrĂ€fta pĂ„ vilka sĂ€tt Judendomen och Islam (till skillnad frĂ„n till exempel österlĂ€ndska religioner, hedendom, shamanism och asatro) inte Ă€r religioner för individuellt andligt och metafysiskt sökande – utan totalitĂ€ra politiska slavdoktriner med absoluta maktansprĂ„k.

Tips – sök pĂ„ de tre begreppen: “KorsfĂ€st”, “Bonnier” och “GruppvĂ„ldtĂ€kt”.

Det Àr ocksÄ upplysande att jÀmföra med vad som stÄr i Bibelns gamla testamente med innehÄll och sprÄk i det Nya Testamentet.

FrÄgan Àr dÀrför om det överhuvudtaget Àr kompatibelt att bekÀnna sig till Judendomen eller Islam och samtidigt inneha medborgarskap i en sekulÀr demokrati dÀr det rÄder religionsfrihet?

För eller senare slutar det med att landet som infiltrerats av dessa tvĂ„ politiska pseudoreligioner förstörs, i vĂ€rsta fall fullt ut förvandlas till heriokratier – diktaturer dĂ€r ett sjĂ€lvutnĂ€mnt prĂ€sterskap bestĂ€mmer allt.

Det kanske mest belysande exemplet pĂ„ denna, i teokratireligioner inneboende ondska och destruktiva kraft, Ă€r Israel, en hĂ€mndlysten, blodtörstig och rĂ€dslobaserad kult som stulit ett land tillhörande nĂ„gon annan och efter decennier av folkmordspolitik idag inte bara Ă€r pĂ„ vĂ€g att skapa en judisk teokrati pĂ„ levanten, utan ocksĂ„ Ă€r Ă„ fĂ€rde att förvandla hela Europa till en etnisk minestronekontinent dĂ€r judar skall vara den framtida aristokratin – det vill sĂ€ga hur det Ă€r redan i dag, fast öppnare.

LĂ€sare som inte kĂ€nde till det sista finner nedan ett kapitel om den sĂ„ kallade Kalergiplanen tagen ur vĂ„r bok VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”.

Men först tvĂ„ videosar för lĂ€sare som Ă€nnu svĂ€var i okunnighet om Judendomens och Islams mörka baksidor…

Judendomen

Klicka CC för svensk text

Islam

 

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Nordic, 2016-10-15 @ 04:54

  Alla vĂ„ra problem gĂ„r tillbaka till 1 Mosseboken dĂ€r ett krig förklaras kapitel 3 : 15. “Och jag skall sĂ€tta fiendskap mellan dig och kvinnan, och mellan din sĂ€d och hennes sĂ€d. Denna skall söndertrampa ditt huvud, och du skall stinga den i hĂ€len.» Har detta kriget slutat?

  Judarna lossas vara folket av det gamla testamentet, men det Àr dom inte, dom praktiserar Talmud, vilket Àr deras egna skrivningar om Bibeln.
  Att dom skulle vara guds utvalda Àr den Àldsta judiska lögnen, det Àr dom inte.

  För mer info om det hÀnvisas till:
  http://eurofolkradio.com/

  Islam har slagit följe med judarna för att krossa Europa, absolut, det Àr dock inget nytt fenomen. Senast det hÀnde var den invasionen av Spanien, dÀr Marrano judar hjÀlpte till att öppna grindarna.
  Koranen skrevs inte av profeten Mohamed, utan av talmudiska rabbiner.
  Finns klipp om detta samarbete pÄ min sidan:
  https://www.youtube.com/watch?v=uJ3DD-FaCZ4

  Jag gillar artiklen, att judarna gör det frÄn toppen och islam frÄn botten Àr en bra slutsats och vi vita Àr i mitten.

 • By PĂ€r: av familjen Henriksson, 2016-10-14 @ 19:06

  ..kraftfulla ord rotade i visdom och verklighetsförankring Kristoffer! ..en vÀlskriven och tankfull essÀ!

  Tack!

 • By Henrik, 2016-10-14 @ 18:39

  En annan intressant frĂ„ga Ă€r varför inte sionister och ultra ortodoxa judar gĂ„r ihop. Är inte bĂ„da judar?

 • By Paul, 2016-10-14 @ 06:51

  Hej,

  har du lĂ€st boken Ruler’s of Evil av F Tupper Saussy? TS bygger upp ett starkt argument för att Zionisterna endast Ă€r ett verktyg för en annan makt som Ă€r den som egentligen kör systemet bakom kulisserna.

  ADMIN

  LĂ€nkar till boken hĂ€r…

  https://elijah1757.files.wordpress.com/2015/11/rulers_of_evil-2.pdf

Other Links to this Post

statcounter