Stockholms stjÀrtgosseparad: psykotisk man utstyrd i polisuniform anvÀnder cykel som anfallsvapen mot fredliga demonstranter

Senast uppdaterad: 2016-08-07

Personen i slutet pĂ„ videon, liksom det hysteriska uniformerade “skĂ€ggbarnet” innan, Ă€r inte riktiga poliser – i Sverige rĂ„der nĂ€mligen yttrandefrihet.

Det troligaste Ă€r att det handlar om vĂ„ldsbenĂ€gna HBTQ-aktivister som bryter mot lagen om “föregivande av allmĂ€n stĂ€llning” (BrB 17 kap § 15)…

 

YT:s text…

Dagen kan sammanfattas med fem timmars kamp frÄn oss aktivister att försöka undvika och undkomma hetsiga och aggressiva poliser.

Vi fick redan innan sjÀlva aktionen genomfördes utstÄ stryptag, mobiler slÀngda i marken och oförklarliga bussningar ut ur Stockholm. Rena trakasserier.

Under en timme fick aktivister till och med gömma sig pÄ Norra DjurgÄrden frÄn helikoptrar, polishÀstar och fotpatruller. Ordningsstörning kallades det, genom att vi helt enkelt bara uppehöll oss i centrala Stockholm.

FrÄn att ha börjat dagen med 30 man avslutade vi med ca 15, dÄ flera av vÄra vÀnner satt i polisbilar eller befann sig lÄngt ifrÄn oss efter att ha blivit utbussade av polisen.

Vi kan enkelt konstatera att polisen fĂ„tt order inför detta ”Pride”, att vara mer totalitĂ€r Ă€n föregĂ„ende Ă„r. En stor förklaring till detta kan vara alla muslimska terrordĂ„d de senaste mĂ„naderna, framförallt efter Orlando. Eller för att ”Pride” har blivit en helig ko i detta samhĂ€lle, vem vet.

Tillslut lyckades vi i Nordisk Ungdom att komma fram till sjÀlva Pride-tÄget för att dÀr genomföra en lugn demonstration vid sidan av tÄget med tvÄ banderoller som visade stöd för kÀrnfamiljen. Aggressiva pridedeltagare anslöt sig snabbt till platsen och gjorde en gemensam sak med polisen som sedan ledde mobben för att attackera aktivisterna.

Det Ă€r rĂ€tt anmĂ€rkningsvĂ€rt nĂ€r man tĂ€nker pĂ„ polisens demokratifienliga beteende under dagen och hur vĂ€nsterextremister alltid fĂ„r hĂ„llas inom en armlĂ€ngdsavstĂ„nd för att störa ordningen för alla sverigevĂ€nliga som vill uttrycka en Ă„sikt. NĂ€r det gĂ€ller sverigevĂ€nliga krafter gĂ€ller tydligen helt andra regler – trots att vĂ„r demonstration dessutom var lugn och fredlig!

Polisen attackerade inte bara oskyldiga aktivister, redan innan nÄgon form av politisk yttring hade skett, utan de upplöste Àven en allmÀn sammankomst och hindrade oss dÀrigenom att fÄ uttrycka vÄr Äsikt. Det Àr troligt att polisens agerande var lagvidrigt.

VĂ„rt mĂ„l lyckades Ă€ndĂ„. Vi ville visa att Stockholm inte Ă€r en enda stor pedofilliberaliserande sexfest. Det finns svenskar som stĂ„r upp för grunden till ett funktionellt samhĂ€lle, mamma, pappa, barn. Vi lyckades ocksĂ„ visa att paradens förvirrade deltagare inte Ă€r sĂ„ toleranta som de sjĂ€lva sĂ€ger – Tycker du fel ska du ocksĂ„ fĂ„ kĂ€nna att du gör det.

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter