Presidenttalet SVT aldrig kommer att visa: Ungerns Viktor Urban om migrantinvasionskriget mot Europa

Senast uppdaterad: 2017-01-28

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Lasse, 2017-01-29 @ 18:02

   Monika Danielsson, svensken har blivit helt hjÀrntvÀttad av politisk korrekthet, dÀr judiska supremaister/rasister har talat om för honom att han Àr rasist, om han inte accepterar att landet inte tillhör honom och hans barn.
   Försök sÄdan skit i Grekland, och vi Àter upp dom och spottar ut dom.
   Tror att nyckeln Àr att avslöja dessa Judiska propagandister sÄsom Expo, Bonnier och Stampen, om deras religion. Tror intejag fÄr lÀnka till min blogg hÀr tyvÀrr, men sök pÄ direktdemokratihalmstad.
   Deras hemligheter Àr sÄ skÀmmiga, att de kommer att tystna för alltid om dessa kommer ut och blir allmÀnt kÀnda. Dessa ormar kommer att sluta förgifta sinnena, och krypa tillbaka under den sten de kröp fram under och inte visa sig pÄ nÄgra hundra Är.
   SÀger det igen: Avslöjandet om deras religion Àr nyckeln till att fÄ dem att tystna och sluta förgifta sinnena med deras tal om rasism, deras Holocaust myter, och deras krav pÄ grÀnslös invandring.
   Vi behöver mer alternativ media, som denna sajt, alternativa TV och radioprogram som exempelvis Richie Allen show i England och Alex Jones i USA.
   SjĂ€lv sĂ€nde jag nĂ€rradio nĂ€r jag bodde i Halmstad, det Ă€r ett bra sĂ€tt att nĂ„ ut till massorna, hĂ€r i Östersund har jag ansökt men blir ignorerad av den kommersiella radiostation som ocksĂ„ har i uppdrag att sĂ€nda nĂ€rradio.
   Uppmanar dÀrför folk att gÄ samman och starta nÀrradio föreningar och börja propagera för uttrÀde ur EU, och annat som brukar Äterfinnas pÄ denna sajt.

  • By Monika Danielsson, 2017-01-29 @ 14:58

   NĂ€r kommer svenskar att vakna? Jag önskar ocksĂ„ en man i Victor Orbans kaliber pĂ„ statsministerposten. KĂ€nner mig stolt över honom, mitt gamla hemlands president. Han vĂ„gar stĂ„ upp för sanningen mot alla odds, Ă€ven nĂ€r dem flesta lĂ€nder i EU kastar skit pĂ„ honom. Det Ă€r nĂ„got Ă€kta ungerskt i den mannen, stĂ„ pĂ„ barrikaden och slĂ„ss för sanningen Ă€ven nĂ€r alla andra har stupat omkring… NĂ€r ska svenskarnas vikingablod börja forsa i Ă„drorna?

  • By Lasse, 2017-01-29 @ 08:28

   Var Àr vÄr pro-svenska elit?
   Varför kan inte vi ha en nationalistisk statsman som Viktor Orban?

  Other Links to this Post

  1. Viktor Urban och EN VÄRLD I FÖRÄNDRING | corneliadahlberg — 2017-01-30 @ 16:28

  statcounter