Frankrikes “9/11”: nĂ€sta anhalt NATO – slutstation krig mot Ryssland?

Senast uppdaterad: 2015-11-14

Uppdatering 2015-11-17 10:25

Det blev inte NATO:s en-för-alla-alla-för-en artikel Frankrikes president Francois Hollande Ă„beropade – utan en motsvarande arikel i EU:s fördrag.

För Sverige blev skillnaden att landet nu synes vara mer eller mindre tvunget att gĂ„ i krig för Frankrike i Syrien – vilket inte hade varit fallet om Frankrike hade vĂ€nt sig till NATO.

Vad som framstĂ„r som alltmer anmĂ€rkningsvĂ€rt Ă€r att Paris (med attackerna den 13:e november som förevĂ€ndning) kommer att befinna sig under undantagstillstĂ„nd under det kommandet klimatmötet COP21 – vilket kommer att försvĂ„ra demonstrationer mot klimatlögnerna och planen pĂ„ att förvandla FN till vĂ€rldsregeringen i en global diktatur.

 

Attacken i Paris pÄ fredagen den 13:e november 2015 var inte ovÀntad.

Den var en falskflagg attack iscensatt av det zioangloamerikanska imperiet för syftet att hÄlla kvar imperiets medlemmar i den pÄgÄende marschen in i en global diktatur.

Mer direkt var attacken ett svar pĂ„ att Syrien bjudit in Ryssland, som sedan nĂ„gra veckor med stor framgĂ„ng gör det USA med avsikt misslyckats med i nĂ„got Ă„r – att medelst flygbombningar bekĂ€mpa de terrorgrupper som sedan fyra och ett halvt Ă„r tillbaka hĂ€rjar i Syrien och Irak.

Det sÀtt pÄ vilket Ryssland utfört sitt arbete i Syrien har i ett slag förÀndrat maktbalansen inte bara i Mellanöstern, utan hela vÀrlden. I dag ser Ryssland ut som vÀrldens tekniskt ledande militÀrmakt, inte USA (trots att det har en militÀrbudget som Àr mer Àn tio gÄnger större).

Den stora faran med Paris-attacken, sĂ„ som de i skrivande stund spelas upp av politiker och media i VĂ€st, Ă€r inte mer av polisstaten EU – utan ett krig mellan Ryssland och NATO.

En analys av bland annat det tal Frankrikes president Francois Hollande höll strax före 11 pÄ förmiddagen 2015-11-14 indikerar att imperiets plan kan vara att förmÄ det franska parlamentet att pÄ mÄndag, 2015-11-16, ge Hollande uppdraget att begÀra konsultationer med NATO för syftet att NATO i enlighet med fördragets en-för-alla-alla-för-en princip förklarar krig mot ISIS.

Problemet Ă€r att ISIS Ă€r en helt artificiell skapelse – en frĂ€mlingslegion som VĂ€sts underrĂ€ttelsetjĂ€nster en gĂ„ng skapade för att via ombud kunna bekriga de hinder för imperiets fortsatta expansion som existerar i Mellanöstern.

Ett av dessa Àr Syrien.

Ett annat var Libyen.

Det verkliga mĂ„let för en krigsförklaring av NATO kommer dĂ€rför inte att vara ISIS (NATO:s egen skapelse) – utan Ryssland och Syrien.

Om Hollande pÄ mÄndag inte söker mandat frÄn parlamentet i Frankrike för att ta frÄgan om attackerna till NATO, skall lÀsaren inte bli förvÄnad om Frankrike fortsÀtter att hemsökas av terroristdÄd.

Det sÀtt pÄ vilket fredagens attacker genomfördes indikerar att det var en psykologisk operation med tvÄ uddar. Den första udden var ett personligt hot mot Hollande som befann sig pÄ den plats som var det första mÄlet som angreps: Stade de France. Den andra udden var de rapporterade masskjutningarna i centrala Paris, den var riktad mot den franska allmÀnheten.

Detta var den andra varningen som getts Hollande i Ă„r av Gladio, NATO:s hemliga terroristgren.

Den första varningen var Charlie Hebdo.

LĂ€sare som finner ovanstĂ„ende kryptiskt, rekommenderas vĂ„r senaste bok: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”.

Boken skrevs just för att fungera som “facit” för den hĂ€ndelseutveckling vĂ€rlden just nu ser och Ă€r i sĂ„ motto oundviklig för de som vill kunna penetrera maktens lögner och se det verkliga spelet .

 

LĂ€sare som inte kĂ€nner till att NATO ligger bakom all terrorism i Europa de senaste sextio Ă„ren rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Erik L, 2015-11-15 @ 21:21

  Detta var ju lite intressant, “Jewish Owners sold Bataclan Theater just before the attack”

 • By Pete, 2015-11-15 @ 20:09

  Vad mĂ„nga inte tĂ€nker pĂ„ Ă€r att Frankrike har en tillrĂ€ckligt bra underrĂ€ttelstjĂ€nst och militĂ€r kapacitet för att ta itu med detta “problem”, de behöver inte frĂ„ga Usa(förlĂ„t?)Nato om tillstĂ„nd för att agera. Att USA varit angelĂ€gna att driva in sĂ„ mĂ„nga lĂ€nder de kan under NATOS “beskydd” beror sannolikt pĂ„ att de, som vanligt, vill komma Ă„t den teknologi de inte har eller förmĂ„r att utveckla. Att Frankrike agerar mycket sjĂ€lvstĂ€ndigt i förhĂ„llande till de andra NATO-medlemmarna Ă€r förstĂ„eligt, svaret pĂ„ det hittar man i historien.

 • By Per G, 2015-11-15 @ 15:58

  Intressant analys https://www.youtube.com/watch?v=LcniZf3_5zs

 • By Erik L, 2015-11-15 @ 13:03

  DĂ„ var det dags igen! Och som vanligt sĂ„ pĂ„gick det givetvis en övning, i detta fall en “Multi-site Exercise” En övning dĂ€r attacker skulle ske mot olika mĂ„l i Paris, övningen skulle involvera Ambulans/akutpersonal, Polis och brandkĂ„r.

 • By brunnen_g, 2015-11-15 @ 10:48

  Varför fĂ„r IS hĂ„llas? Jo, för de har nĂ€stan alla sunnimuslimska stater bakom sig, dĂ€ribland det mĂ€ktiga Saudiarabien. Om saudierna stryper oljekranarna sĂ„ hotas “the American Way of Life”. Ett land som inte ens har trottoarer pĂ„ mĂ„nga stĂ€llen för bilen Ă€r det enda transportmedlet. SĂ„ hyckleriet fortsĂ€tter och fortsĂ€tter! 🙁

 • By Peter Grafström, 2015-11-15 @ 02:25

  Det militÀrindustriella komplexet bluffar om sin underlÀgsenhet för budgeten. Skulle Usa inte ha effektiv utstörningsteknologi? Jag har för mig att det diskuterades som rÀtt standardmÀssigt för lÀnge sen. Men det kan hÀnda att Usa avsiktligt underbetonat det eftersom det ju gör mycket dyrbar utrustning vÀrdelös sÄ att bestÀllningar kanske uteblir. Alla aktiva elektroniska förstÀrkare har en begrÀnsad dynamik och mÀttas förstÀrkarstegen genereras oönskade över och undertoner och annat som drÀnker de svaga signaler man behöver för vapensystemens mÄlsökning och annat. Det Àr helt trivialt.

  ADMIN KOMMENTAR

  Det Àr ett misstag att tro att MIK och USA skulle vara identiska.

  Att MIK sitter pÄ teknik som USA inte har tillgÄng till demonstrerades för hela vÀrlden den 11:e september 2001.

  Ägarna bakom MIK Ă€r den dolda makten. Vad USA:s regering fĂ„r tillgĂ„ng till Ă€r vad dessa Ă€gare vill att det skall ha tillgĂ„ng till.

  http://blueshift.nu/911

Other Links to this Post

statcounter