Frankrikes “9/11”: nästa anhalt NATO – slutstation krig mot Ryssland?

Senast uppdaterad: 2015-11-14

Uppdatering 2015-11-17 10:25

Det blev inte NATO:s en-för-alla-alla-för-en artikel Frankrikes president Francois Hollande åberopade – utan en motsvarande arikel i EU:s fördrag.

För Sverige blev skillnaden att landet nu synes vara mer eller mindre tvunget att gå i krig för Frankrike i Syrien – vilket inte hade varit fallet om Frankrike hade vänt sig till NATO.

Vad som framstår som alltmer anmärkningsvärt är att Paris (med attackerna den 13:e november som förevändning) kommer att befinna sig under undantagstillstånd under det kommandet klimatmötet COP21 – vilket kommer att försvåra demonstrationer mot klimatlögnerna och planen på att förvandla FN till världsregeringen i en global diktatur.

 

Attacken i Paris på fredagen den 13:e november 2015 var inte oväntad.

Den var en falskflagg attack iscensatt av det zioangloamerikanska imperiet för syftet att hålla kvar imperiets medlemmar i den pågående marschen in i en global diktatur.

Mer direkt var attacken ett svar på att Syrien bjudit in Ryssland, som sedan några veckor med stor framgång gör det USA med avsikt misslyckats med i något år – att medelst flygbombningar bekämpa de terrorgrupper som sedan fyra och ett halvt år tillbaka härjar i Syrien och Irak.

Det sätt på vilket Ryssland utfört sitt arbete i Syrien har i ett slag förändrat maktbalansen inte bara i Mellanöstern, utan hela världen. I dag ser Ryssland ut som världens tekniskt ledande militärmakt, inte USA (trots att det har en militärbudget som är mer än tio gånger större).

Den stora faran med Paris-attacken, så som de i skrivande stund spelas upp av politiker och media i Väst, är inte mer av polisstaten EU – utan ett krig mellan Ryssland och NATO.

En analys av bland annat det tal Frankrikes president Francois Hollande höll strax före 11 på förmiddagen 2015-11-14 indikerar att imperiets plan kan vara att förmå det franska parlamentet att på måndag, 2015-11-16, ge Hollande uppdraget att begära konsultationer med NATO för syftet att NATO i enlighet med fördragets en-för-alla-alla-för-en princip förklarar krig mot ISIS.

Problemet är att ISIS är en helt artificiell skapelse – en främlingslegion som Västs underrättelsetjänster en gång skapade för att via ombud kunna bekriga de hinder för imperiets fortsatta expansion som existerar i Mellanöstern.

Ett av dessa är Syrien.

Ett annat var Libyen.

Det verkliga målet för en krigsförklaring av NATO kommer därför inte att vara ISIS (NATO:s egen skapelse) – utan Ryssland och Syrien.

Om Hollande på måndag inte söker mandat från parlamentet i Frankrike för att ta frågan om attackerna till NATO, skall läsaren inte bli förvånad om Frankrike fortsätter att hemsökas av terroristdåd.

Det sätt på vilket fredagens attacker genomfördes indikerar att det var en psykologisk operation med två uddar. Den första udden var ett personligt hot mot Hollande som befann sig på den plats som var det första målet som angreps: Stade de France. Den andra udden var de rapporterade masskjutningarna i centrala Paris, den var riktad mot den franska allmänheten.

Detta var den andra varningen som getts Hollande i år av Gladio, NATO:s hemliga terroristgren.

Den första varningen var Charlie Hebdo.

Läsare som finner ovanstående kryptiskt, rekommenderas vår senaste bok: “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”.

Boken skrevs just för att fungera som “facit” för den händelseutveckling världen just nu ser och är i så motto oundviklig för de som vill kunna penetrera maktens lögner och se det verkliga spelet .

 

Läsare som inte känner till att NATO ligger bakom all terrorism i Europa de senaste sextio åren rekommenderas boken “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Erik L, 2015-11-15 @ 21:21

  Detta var ju lite intressant, “Jewish Owners sold Bataclan Theater just before the attack”

 • By Pete, 2015-11-15 @ 20:09

  Vad många inte tänker på är att Frankrike har en tillräckligt bra underrättelstjänst och militär kapacitet för att ta itu med detta “problem”, de behöver inte fråga Usa(förlåt?)Nato om tillstånd för att agera. Att USA varit angelägna att driva in så många länder de kan under NATOS “beskydd” beror sannolikt på att de, som vanligt, vill komma åt den teknologi de inte har eller förmår att utveckla. Att Frankrike agerar mycket självständigt i förhållande till de andra NATO-medlemmarna är förståeligt, svaret på det hittar man i historien.

 • By Per G, 2015-11-15 @ 15:58

  Intressant analys https://www.youtube.com/watch?v=LcniZf3_5zs

 • By Erik L, 2015-11-15 @ 13:03

  Då var det dags igen! Och som vanligt så pågick det givetvis en övning, i detta fall en “Multi-site Exercise” En övning där attacker skulle ske mot olika mål i Paris, övningen skulle involvera Ambulans/akutpersonal, Polis och brandkår.

 • By brunnen_g, 2015-11-15 @ 10:48

  Varför får IS hållas? Jo, för de har nästan alla sunnimuslimska stater bakom sig, däribland det mäktiga Saudiarabien. Om saudierna stryper oljekranarna så hotas “the American Way of Life”. Ett land som inte ens har trottoarer på många ställen för bilen är det enda transportmedlet. Så hyckleriet fortsätter och fortsätter! 🙁

 • By Peter Grafström, 2015-11-15 @ 02:25

  Det militärindustriella komplexet bluffar om sin underlägsenhet för budgeten. Skulle Usa inte ha effektiv utstörningsteknologi? Jag har för mig att det diskuterades som rätt standardmässigt för länge sen. Men det kan hända att Usa avsiktligt underbetonat det eftersom det ju gör mycket dyrbar utrustning värdelös så att beställningar kanske uteblir. Alla aktiva elektroniska förstärkare har en begränsad dynamik och mättas förstärkarstegen genereras oönskade över och undertoner och annat som dränker de svaga signaler man behöver för vapensystemens målsökning och annat. Det är helt trivialt.

  ADMIN KOMMENTAR

  Det är ett misstag att tro att MIK och USA skulle vara identiska.

  Att MIK sitter på teknik som USA inte har tillgång till demonstrerades för hela världen den 11:e september 2001.

  Ägarna bakom MIK är den dolda makten. Vad USA:s regering får tillgång till är vad dessa ägare vill att det skall ha tillgång till.

  http://blueshift.nu/911

Other Links to this Post

statcounter