Ondskans schizofreni

Senast uppdaterad: 2012-06-08
Om mÀnskligheten var en person skulle diagnosen i dag vara att hon Àr schizofren.

Undersökningar har nÀmligen visat att större delen av planeten inte tror pÄ den amerikanska regeringens officiella version om Bin Laden och hans 19 rövare som de skyldiga bakom 9/11.

Uppfattningen bekrÀftas av att FBI, den för brottsutredningen runt 9/11 direkt ansvariga myndigheten, Ànnu inte efterlyst Usama Bin Laden för dessa dÄd.[1]

Det Àr dÀrför inte förvÄnande att mer Àn var tredje amerikanare, runt 100 miljoner mÀnniskor, anser att dess egen regering var pÄ nÄgot sÀtt inblandat i 9/11.

Vad som kanske Ă€r mer förvĂ„nande Ă€r att bara en av fem svenskar under 30 Ă„r sĂ€gs vara detsamma – eller sades.

Siffrorna kommer frÄn en opinionsundersökning bestÀlld inför ett starkt vinklat program sÀnt av TV4 hösten 2009. Andelen kan vara mycket större.

SkĂ€let till att sĂ„ mĂ„nga fortfarande tror pĂ„ den gigantiska lögnen Ă€r att makten och dess lakejmedia inte bara lĂ„tsas som att deras omvĂ€rldsbeskrivning av ett civiliserat VĂ€st omgivet av vildsinta islamska barbarer stĂ€mmer – utan Ă€r oomtvistad.

LÀsare som Ànnu inte vaknat upp inför det strategiska bedrÀgeri som sedan den 11:e september 2001 drivit vÀrlden allt nÀrmare det totala krigets avgrund rekommenderas nedanstÄende sekvens: 

BipolÀr

I öppna och friska samhĂ€llen möts, stöps och bryts idĂ©er och analyser i en öppen och huvudsakligen konstruktiv dialog. Efter 9/11 upphörde den s k vĂ€sterlĂ€ndska civilisationens interna dialog. I dess plats instĂ€llde sig ett bipolĂ€rt tillstĂ„nd kĂ€nnetecknad av en allt desperatare offentlig lögn om en hotbild som inte finns och ett massivt tyst uppvaknande inför sakers egentliga tillstĂ„nd – ett uppvaknande för vilket makten utfĂ€rdat ett de facto tankeförbud.

En sÄdan hÀr kollektiv schizofreni Àr ett allvarligt tillstÄnd för en civilisation att befinna sig i.

ÄndĂ„ finns det?

Varför?

Vem tjÀnar pÄ tankeförbudet?

Vad Àr det makten fruktar?

Ett slut pÄ alla de lögnaktiga, men för en liten handfull familjer, oerhört lönsamma krig som just nu pÄgÄr?

Att Iran skonas det öde som drabbade Irak 2003?

Att furstendömet Rothschilds ockupation av Palestina upphör och att freden Àntligen finner sin vÀg tillbaka in i mellanöstern?

 

I den madrasserade cellen

Allt fler skulle instÀmma i diagnosen att de vÀstliga s k demokratiernas civilisationsmodell, patienten i den hÀr artikeln, ligger pÄ dödsbÀdden och att vad som i dag utspelar sig i TV-soffor och pÄ löpsedlar inte Àr nÄgot annat Àn dess dödsryckningar.

FrÄgan Àr vad som kommer efter.

Om kursÀndring icke göres synes risken överhÀngande att en mycket starkt reducerad mÀnsklighet inom ett par Är vaknar upp i en global diktatur dÀr suverÀna nationer, lÀnder och folk inte ens tillÄts vara ett minne.

En vÀrld med en enda elektronisk kontantlös valuta, dÀr de barn som fÄr vÀrldsregeringens tillstÄnd att överleva mikrochippas vid födseln.

 

Med facit i hand

Eftersom alla “terrordĂ„d” som drabbat VĂ€st sedan 9/11 har visat sig vara orkestrerade av vĂ€sterlĂ€ndska underrĂ€ttelse- och sĂ€kerhetstjĂ€nster för syftet att motivera en eskalerad expansion av den s k vĂ€sterlĂ€ndska civilisationen Ă€r detta den facit alltfler mĂ€nniskor anvĂ€nder sig av nĂ€r nĂ€sta “terrordĂ„d” knackar pĂ„ dörren.

Detta gÀller ocksÄ Sveriges 10-12-11.

hĂ€ndelse(“problem”) syfte (“lösning”) förövare?
9/11 sÀtta vÀrlden i brand Mossad och CIA?
Bali 2002 Motivera Australiens deltagande i krig Mossad?
11-M spansk inrikespolitik – hĂ„lla vĂ€rlden i brand Spanska underrĂ€ttelse- och sĂ€kerhetstjĂ€nster?
7/7 brittisk inrikespolitik – hĂ„lla vĂ€rlden i brand MI5?
Mumbai 2008 amerikansk inrikespolitk – hĂ„lla vĂ€rlden i brand CIA?
Kalsongbombaren – juldagen 2009 införa bodyscanners pĂ„ flygplatser Mossad?
Stockholm 10-12-11 rĂ€dda Sveriges hemliga samarbete med USA genom att rĂ€dda regeringen Reinfeldt. Motivera Sveriges deltagande i krig MI5, SÄPO, MUST?

 

Stockholm 10-12-11

Just hur svĂ„r statsministerns personliga sinnessjukdom Ă€r framgĂ„r av hur han trots den av det brittiska MI5 övervakade och högst sannolikt kontrollerade “terroristen” Abdulwahabs inspelade förklaring att motivet för sprĂ€ngningarna i Stockholm var Sveriges krigande i Afghanistan, sĂ„ vĂ€ljer Reinfeldt att eka George W. Bush gamla propagandaslogan frĂ„n 9/11 – att motivet Ă€r att “de hatar oss för vĂ„ra friheters skull”.

Vilka friheter dÄ, undrar alltfler.

De som regeringen Reinfeldt och regeringen Persson innan dess dagligen tagit ifrÄn medborgarna, efter den 11:e september 2001?

 

 

 

 

 

 


1. http://www.fbi.gov/wanted/topten/usama-bin-laden, 2011-01-08; /doc/usama-bin-laden.pdf
2. Al-Qaeda Àr namnet pÄ en lista med agenter som arbetar för CIA. Listan upprÀttades av CIA under Sovjets ockupation av Afghanistan mellan 1980-1989. Agenterna pÄ listan hÀr dÀrefter anvÀnts av CIA och det amerikanska imperiet för att genom s k terrorism söndra och hÀrska i andra delar av vÀrlden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter