Nyvalet – Israels vedergĂ€llning för erkĂ€nnandet av Palestina?

Senast uppdaterad: 2014-12-05
En av de stora frĂ„getecknen runt regeringen Löfvens erkĂ€nnande av Palestina var vilken vĂ€rldszionismens respons skulle bli – förutom att lĂ„ta Israel kalla hem sin ambassadör frĂ„n Stockholm.

NĂ€r Norges socialdemokratiska regering sommaren 2011, mitt under brinnande anfallskrig mot Libyen, plötsligt hoppade av och inte lĂ€ngre ville vara med drabbades ju svenskarnas broderfolk av en mĂ€rklig manifestation av “gudomlig vrede” av gammeltestamentligt format.

VedergĂ€llningens dag inföll pĂ„ det numerologiskt symbolmĂ€ttade 22:a juli – 22/7 Ă€r antikens π – vid Oslo och Utøya.

LÀsaren skulle i det av Israel kontrollerade Sverigedemokraternas praxisvidriga nedröstning av regeringen Löfvens budget alltsÄ kunna ha ett kvitto pÄ en zionistisk straffexpedition mot Sverige.

Att Israel Àger Sverigedemokraterna Àr ju allom bekant.

 

VĂ€gen ut

Hur hantera förhÄllandet att Israel och vÀrldszionismen infiltrerat hjÀrtat i den svenska demokratin och dÀr upprÀttat en femtekolonn som i dag bestraffar regeringar och i övrigt starkt negativt pÄverkar Sveriges politik?

SÄ hÀr.

SD Àr ett enfrÄgeparti.

Genom att beröva partiet monopolet pÄ deras enda frÄga skulle basen för den hÀr av frÀmmande makt kontrollerade cancern i den svenska riksdagen enkelt neutraliseras.

Allt Stefan Löfven behöver göra för att i mars 2015 besegra den femhövdade zionisthydran “Alliansen” (alliansens fyra + SD) Ă€r att gĂ„ till val pĂ„ att justera Sveriges flyktingmottagande sĂ„ att den hamnar pĂ„ samma nivĂ„ som andra nordiska lĂ€nder.

Detta kommer i ett slag leda till att SAP kommer över 40% och att SD:s siffror rasar.

Möjligen kan beslutet ocksÄ leda till massavhopp frÄn andra partier, vars ledare hitills fegat ur en sakligt baserad och avdramatiserad diskussion om effektiva nivÄer och metoder för flyktingmottagande och andra vÀgar till flyktinghjÀlp.

Verkligheten Àr ju den att vad som skapar flyktingströmmar Àr alla dessa imperialistiskt frampiskade krig vÀrlden sett sedan 9/11.

Även om Sverige tar emot 9 miljoner flyktingar under 2015 sĂ„ kommer detta inte att hjĂ€lpa alla de som behöver hjĂ€lp eller lösa grundproblemet som skapar flyktingar.

Lösningen Àr alltsÄ att ersÀtta Alliansens avsaknad av flyktingpolitik (som bara lÀmnat dörren öppen och slÀpper in alla som rÄkar ha vÀgarna förbi) med att regeringen nu anammar en aktiv fredspolitik som hjÀlper de som behöver hjÀlp men samtidigt ocksÄ stoppar krigen som skapar flyktingar.

Det finns nÀmligen en direkt koppling mellan krig och flyktingar. Den ser ut sÄ hÀr:

Krig skapar Flyktingar
Med andra ord, vad Löfven behöver göra för att sÀnka SD och verkligen börja hjÀlpa mÀnniskor i nöd Àr samtidigt som han justerar ned Sveriges flyktingmottagande sÄ att den ligger pÄ samma nivÄ som andra nordiska lÀnder, ocksÄ axlar Olof Palmes och Anna Lindhs fallna mantlar och inom EU, FN och andra fora aktivt börjar arbeta för ett stopp pÄ alla dessa krig.

Ett effektivt sÀtt att göra sistnÀmnda Àr att omgÄende bjuda in radarparet Putin-Lavrov frÄn Ryssland pÄ officielltt statsbesök och pÄ sÄ sÀtt normalisera den artificiellt anstrÀngda förbindelserna med detta land och samtidigt visa pÄ att det finns alternativ till krigshysterin som emanerar frÄn tankekryptor i bl a Washington DC.

En silverkant pÄ att beröva SD sin enda frÄga Àr att de mer extrema rösterna inom socialdemokratin (t ex Mona Sahlin och andra av zionistfronten EXPO:s agenter) Àr att det faktiskt dÄ skulle fungera att anamma en policy av att helt ignorera SD.

Det kan man nÀmligen göra med att parti pÄ vÀg mot historiens sophög.

Det Ă€r nĂ€mligen dĂ€r SD dĂ„ skulle hamna – pĂ„ historiens SYSAV-anlĂ€ggning, som granne med 90-talets Ny Demokrati.

SvÄrare Àn sÄ hÀr Àr det inte.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Abdelmalek Kadri, 2014-12-07 @ 15:23

  6 december 2014 av philippehua
  “ERKÄNNANDE” AV PALESTINA: EN BLUFF I VÄST

  BetygsÀtt detta

  Alla, eller nĂ€stan, sĂ€rskilt de som kĂ€nner nĂ€rheten till den palestinska kampen, Ă€r Ă€r förtjusta med “erkĂ€nnande” av staten Palestina i det franska parlamentet.
  Denna “erkĂ€nnande” verkar vara en stor bluff.
  1 poĂ€ng . Vad gjorde Western sedan 1967 regeringar medan den sionistiska armĂ©n kom att fĂ„nga vad som var kvar av Palestina och började omedelbart att “stĂ€da upp” Jerusalem omgivning frĂ„n deras arabiska passagerare att installera 1st sionistiska nybyggare?
  Vad gjorde dessa regeringar nÀr den sionistiska regimen lagligt fogat den palestinska delen av Jerusalem i strid med alla internationella resolutioner? Vad gjorde dessa regeringar nÀr horderna sionister, 650,000 sedan 67, sprids pÄ VÀstbanken, förstör tusentals hus och byar för att bosÀtta sig i erövrarna, och minska intet alla möjligheter till fredlig lösning 2 staterna de kallar hycklande löften?
  Det skulle vara meningslöst att upprepa de senaste decennierna beskriver det ovillkorliga stöd som vÀst har erbjudit sig att den sionistiska regimen, den militÀra, ekonomiska, finansiella, diplomatiska historia. Israel Àr en dröm, den idealisk vakthund, och vÀst blir det straff om det verkligen Àr ett hörn. Detta Àr inte för morgondagen.
  2. punkt . Strategin i vĂ€st, och dĂ€rför av Frankrike pinnar till den sionistiska staten. SĂ„ lĂ€nge vi inte kunde eliminera ett sĂ€tt eller ett annat palestinsk nationalism, irriterar alla och i synnerhet arabiska ledare, var tĂ€mja, muta honom, tömma den i dess menande. DĂ€r skapandet av den palestinska myndigheten som gav vika 1993 i Oslo, för priset av dess före bud, 60% av VĂ€stbanken till den sionistiska ockupationsmakten suverĂ€nitet och avstĂ„tt frĂ„n kravet pĂ„ skapandet av en sjĂ€lvstĂ€ndig stat och Ă„tervinning av Jerusalem. “Samtalen” kunde börja. De senaste i 21 Ă„r. 21 Ă„r. Och det Ă€r inte klart. Under tiden allierade Israel dumpa nĂ€ra 1 miljard dollar genom att göda den palestinska nomenklaturan och fĂ„ honom att glömma drömmen om sjĂ€lvstĂ€ndighet som hon har aldrig trott.
  Men det Àr viktigt att upprÀtthÄlla komedi. Eftersom den palestinska befolkningen ibland blir irriterad och Hamas Àr pÄ frammarsch.
  3. punkt . Det Ă€r nödvĂ€ndigt att skĂ€mma bort den palestinska myndigheten, att ge illusionen av nĂ„gra “vinner” alla symboliska. Till exempel att erkĂ€nna Palestina till UNESCO eller ge honom en plats i Förenta nationerna. Men tiden rinner ut och tonen stiger. Sedan har Europa, att vara tydlig, att göra sista utstĂ€llning, att ge sig sjĂ€lv förnĂ€m min, och sĂ€rskilt för att ge lite tid men Ă€ndĂ„ till hans allierade sionistiska avsluta jobbet, dvs att svĂ€lja VĂ€stbanken, uppfunnit ett nytt spel, ett sĂ€tt att hĂ€nvisa till Calends skapandet av en verklig palestinsk stat. Det kommer att kĂ€nna igen i slutet av lĂ€pparna. Det kostar ingenting, det ger en ihĂ„lig seger till den palestinska myndigheten och den returnerar lösningen senare, mycket senare.
  “ErkĂ€nnande” av staten Palestina av det franska parlamentet Ă€r bara en skenmanöver utan nĂ„gon rĂ€ckvidd. Och socialisterna, detta gör för att behandla sin image bland den muslimska befolkningen.
  En illustration? NÀr det kÀnner av en stat, nÄgon av sakerna Àr att inrÀtta en ambassad. Men inget land som har erkÀnt staten Palestina har vÄgat ta detta steg och lida av den sionistiska staten vrede.
  Men dÄ skulle man kunna sÀga, varför denna hysteriska mobilisering av Israel och den judisk-sioniste lobby? Det Àr en del av komedi. Vi mÄste ge illusionen att palestinierna att de har vunnit en stor seger trots hÄrd motstÄnd frÄn den sionistiska camp. Detta kommer att lugna ner dem för en tid. Tiden att sionisterna kommer att installera andra nybyggare. Och det finns hÀr vÀl en bluff.
  Glöm inte! Den sionistiska staten Àr den bÀsta bundsförvant som vÀst har i denna region. Det Àr vÀl vÀrt de 3-4 miljarder dollarna att riket betalar honom Ärligen.

  Jacob Cohen: författare franco-marocain

 • By Rudolf, 2014-12-07 @ 14:59

  Du skriver i lĂ€nken “Israel Ă€ger SD” att importerad brottslighet sjunker till normalnivĂ„ efter tre generationer vilket skulle innebĂ€ra att problemet löser sig sjĂ€lv!?

  Ett mycket underligt resonemang tycker jag av tvÄ skÀl: tvÄ generationer motsvarar i tid 40-50 Är, hur mycket onödigt LIDANDE innebÀr inte detta för den skötsamma delen av folket?

  För det andra faller hela teorin eftersom vi hela tiden fyller pÄ med en Är frÄn Är ökande mÀngd invandrare som dÄ alltsÄ var för sig behöver tre generationer för att anpassa sig.

  Har jag fattat fel eller har du nÄgon bra förklaring?

  ADMIN KOMMENTAR:

  Teorin som sĂ„dan faller inte: statistiken indikerar faktiskt att brottsligheten nĂ€rmar sig det för landet “normala” efter tre generationer. Detta Ă€r inte svĂ„rt att förstĂ„ intuitivt. Är du född i Sverige sĂ„ uplever du dig svensk – Ă€nnu mer sĂ„ om dina förĂ€ldrar ocksĂ„ föddes i Sverige.

  Dina iaktagelser av att samhÀllet som helhet aldrig nÄr den hÀr situationenen p g a eskalerande stÀndigt nya inflöden stÀmmer naturligtvis ocksÄ.

  Sedan finns ju möjligheten att inflödena blir sÄ dramatiska att samhÀllet kollapsa.

  MÄnga skulle nog resonera som sÄ att en indikation pÄ att detta faktiskt redan skett i Sverige Àr skolan.

 • By Fredrik, 2014-12-07 @ 14:20

  SD Àr en reaktion pÄ 7 klövern oförmÄga att lyssna pÄ svenskarna angÄende invandringens proportioner.
  Även om sossarna skulle föreslĂ„ minskad invandring ( vilket aldrig kommer ske) och kommer utmanövrera SD, sĂ„ Ă€r sossarna och alliansen i zionisternas ledband.
  Att avla bort den vita rasen Àr mÄlet. Att genom krig fÄ igÄng flyktingströmmarna till Europa tex.
  Att sossarna skulle vara ett hot mot Israel med ett erkÀnnande av Palestina tror jag inte.
  Löven Àr den vÀrsta puppet jag sett hitintills.
  SD mÄ vara kontrollerade men det Àr ocksÄ 7 klövern.
  Viktigare Àr att nu kan svenskarna fÄ sÀga sitt om 100 000 invandrare och 170 miljarder i öronmÀrkta kostnader för nÀsta Är.
  Men det Àr mycket mer Àn pengar som stÄr pÄ spel.

Other Links to this Post

statcounter