Nu nystartar kampanjen för att rÀdda kontantvÀsendet i Sverige!

Senast uppdaterad: 2015-07-26

Nu nystartar kampanjen för att rÀdda kontantvÀsendet i Sverige!

VÀgen framÄt:

 • Ta infoaktivismen till Stockholm.
 • ÖverlĂ€mna kontantuppropets namnlistor till politiker och bankirer.
 • Demonstrera utanför maktens boningar tills dess nĂ„gon av statsminister Stefan Löfven, finansminister Magdalena Andersson eller finansmarknadsminister Per Bolund besöker demonstrationen och lovar att stifta lagar som tvingar alla bankkontor att utan restriktioner hantera kontanter.

För nÀrvarande Àr krigskassan tom. Det hÀr Àr vad som kommer att möjliggöra kampanjen:

 1. Crowdfunding: Alla som nÄgon gÄng gÄtt med kontantuppropet donerar 100 kronor eller mer. Om tillrÀckligt mÄnga gör det finns ocksÄ utrymme för att hÀnga pÄ kravet pÄ en bankreform. Pengar skall skapas av folkets representant, riksdagen, inte privata banker.
 2. Öka antalet mĂ€nniskor som gĂ„tt med kontantuppropet. Om alla som hittills gĂ„tt med rekryterar bara en ny person, kommer uppropet klĂ€ttra över den magiska nivĂ„n pĂ„ 10 0000 undertecknare!

Det viktigaste Àr finanseringen.

Kontantuppropet Àr med över 5900 underskrifter redan Sveriges största upprop till skydd för kontanterna som en mÀnsklig rÀttighet.

Donationer över 500 kronor berĂ€ttigar till ett signerat ex av boken “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

Om ni donerar 500 kr eller mer, mejla oss namn och postadress sÄ vi vet vart vi skall skicka boken.

LÀsare som ej har SWISH kan sÀtta in pengarna direkt pÄ personkonto:
NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

VÀnta inte med att gÄ med nystarten!

I oktober 2015, om bara nio veckor, kommer enligt uppgift Sverige att byta ut de nuvarande sedlarna mot nya – en process som mot bakgrund av hur mycket privatbankernas Ă€gare hatare kontanter, löper mycket stor risk att sluta med att kontanterna helt försvinner!

 

LĂ€nkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Dan Persson, 2015-08-01 @ 15:08

  Det Àr som tidigare ex. med oljebolagen och betalningstekniker som sedelautomaten pÄ sin tid senare Àven kontoautomaten, Sverige fungerade bÄde dÄ och nu som nÄgon experiment lÄda.
  Kontanterna mÄste bibehÄllas bl.a. integriteten . Det Àr inte alltid sÄ roligt att nÄgon kan kontrollera vilka produkter eller vad just jag köper för mina pengar.

 • By Bo Hofvander, 2015-07-31 @ 12:32

  Är det nĂ„gon som tĂ€nkt pĂ„ de SYNSKADADE OCH BLINDA?? De har det redan svĂ„rt med kontanter som det Ă€r, eftersom de tvingas fĂ„ hjĂ€lp dĂ„ det Ă€r svĂ„rt att kĂ€nna vilka sedlar de ska plocka upp ur sin plĂ„nbok. Hur ska de dĂ„ klara av att knappa in en pinkod pĂ„ en kortbetalningsstation, eller se vilket som Ă€r upp och ned pĂ„ ett bankomatkort? Det Ă€r omöjligt. Men med kontanter har de Ă€ndĂ„, med viss hjĂ€lp, en chans.
  Vi ska inte tala om hur omöjligt det Àr att försöka betala rÀkningar via internet. Jag vet att det finns vissa hjÀlpmedel som framförallt yngre synskadade lÀrt sig att anvÀnda. Men den som blivit blinda i vuxen Älder utan datorer, Àr det en ren omöjlighet.
  Dessutom rusar tekniken sÄ snabbt framÄt att vi som var med dÄ datorerna kom (ABC 80 t ex) vi har svÄrt att idag hinna med och klara av dagens snabba teknikutveckling. Hur omöjligt skulle det dÄ inte vara för den som blivit blind eller gravt synskadad senare i livet?

 • By Sven., 2015-07-29 @ 10:43

  Publikservis borde heta bankstersevis, folket sover pga hjÀrntvÀtt av TV och gammelmedia! Utan förmÄga att kunna tÀnka sjÀlva, de gÄr helt frivilligt i fÀllan.

 • By Pierre Börtin, 2015-07-28 @ 10:28

  Hej, Ni Àr fantastiska!
  Jobba pÄ Korthuset kommer att rasa!
  SĂ€tt Upp affischer med Sanningen!!!
  Vi Svenskar behöver fÄ Sanningen Upprepad, Upprepad, Upprepad.
  Vi Ă€r tyvĂ€rr alldeles för HjĂ€rntvĂ€ttade av Makten Media Brus…
  Mvh
  Pierre

 • By Martin Wentzel, 2015-07-27 @ 17:42

  Vi MÅSTE BEHÅLLA KONTANTERA!!!!!!!

  Vill leva i en demokrati!!!! Inte i en diktatur styrd av vÀrldsbanken och miljardÀrena!!!!
  Skall iskalla affÀrsmÀn fÄ förslava oss???

  Svenskarna Ă€r VÄRLDENS MEST STYRDA OCH KONTROLLERADE FOLK!!!
  Nu rÀcker det för lÀnge sedan.

  Vi vill leva i frihet och demokrati!!!!

  KONTANTERNA MÅSTE FINNAS KVAR!!!!!!

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-07-27 @ 15:35

  LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND!
  I Sverige tog denna process fart i början av 1970-talet och har lyckats över förvĂ€ntan pĂ„ grund av svenskarnas numera kompletta inlĂ€rda hjĂ€lplöshet och orubbliga tro pĂ„ politikernas övernaturliga intelligens och vĂ€lvilja. Dessutom kan inte en nation dĂ€r majoriteten genom sitt konsumtionsmönster Ă€r skuldsatt lĂ„ngt över öronen göra motstĂ„nd, eftersom detta skulle innebĂ€ra katastrof för huvuddelen av svenskarna. “Den som Ă€r satt i skuld Ă€r icke fri” och rĂ€nteslaveriet Ă€r numera utbrett i det land som en gĂ„ng hade antrĂ€tt vĂ€gen mot ett demokratiskt vĂ€lfĂ€rdsland. Och Ă€nnu fortare gĂ„r det i utförsbacken eftersom vi ocksĂ„ Ă€r politiskt beordrade att finansiera den stora migration av kostnadskrĂ€vande migranter som ingen lĂ„tsas om.

 • By olle gill, 2015-07-27 @ 13:39

  Helt galet att slopa kontant hantering,..men som vanligt det
  Àr ju politiker som kommer med dylika vansinnes idéer.
  Politiker föraktet bara ökas pÄ,..NÀr blir det slut pÄ deras
  galenskaper som förgör det svenska genuina samhÀllet.

  ADMIN KOMMENTAR

  IdĂ©n kommer frĂ„n bankerna – som verkar Ă€ga politikerklassen.

Other Links to this Post

statcounter