Nu nystartar kampanjen för att rädda kontantväsendet i Sverige!

Senast uppdaterad: 2015-07-26

Nu nystartar kampanjen för att rädda kontantväsendet i Sverige!

Vägen framåt:

 • Ta infoaktivismen till Stockholm.
 • Överlämna kontantuppropets namnlistor till politiker och bankirer.
 • Demonstrera utanför maktens boningar tills dess någon av statsminister Stefan Löfven, finansminister Magdalena Andersson eller finansmarknadsminister Per Bolund besöker demonstrationen och lovar att stifta lagar som tvingar alla bankkontor att utan restriktioner hantera kontanter.

För närvarande är krigskassan tom. Det här är vad som kommer att möjliggöra kampanjen:

 1. Crowdfunding: Alla som någon gång gått med kontantuppropet donerar 100 kronor eller mer. Om tillräckligt många gör det finns också utrymme för att hänga på kravet på en bankreform. Pengar skall skapas av folkets representant, riksdagen, inte privata banker.
 2. Öka antalet människor som gått med kontantuppropet. Om alla som hittills gått med rekryterar bara en ny person, kommer uppropet klättra över den magiska nivån på 10 0000 undertecknare!

Det viktigaste är finanseringen.

Kontantuppropet är med över 5900 underskrifter redan Sveriges största upprop till skydd för kontanterna som en mänsklig rättighet.

Donationer över 500 kronor berättigar till ett signerat ex av boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen.”

Om ni donerar 500 kr eller mer, mejla oss namn och postadress så vi vet vart vi skall skicka boken.

Läsare som ej har SWISH kan sätta in pengarna direkt på personkonto:
NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

Vänta inte med att gå med nystarten!

I oktober 2015, om bara nio veckor, kommer enligt uppgift Sverige att byta ut de nuvarande sedlarna mot nya – en process som mot bakgrund av hur mycket privatbankernas ägare hatare kontanter, löper mycket stor risk att sluta med att kontanterna helt försvinner!

 

Länkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Dan Persson, 2015-08-01 @ 15:08

  Det är som tidigare ex. med oljebolagen och betalningstekniker som sedelautomaten på sin tid senare även kontoautomaten, Sverige fungerade både då och nu som någon experiment låda.
  Kontanterna måste bibehållas bl.a. integriteten . Det är inte alltid så roligt att någon kan kontrollera vilka produkter eller vad just jag köper för mina pengar.

 • By Bo Hofvander, 2015-07-31 @ 12:32

  Är det någon som tänkt på de SYNSKADADE OCH BLINDA?? De har det redan svårt med kontanter som det är, eftersom de tvingas få hjälp då det är svårt att känna vilka sedlar de ska plocka upp ur sin plånbok. Hur ska de då klara av att knappa in en pinkod på en kortbetalningsstation, eller se vilket som är upp och ned på ett bankomatkort? Det är omöjligt. Men med kontanter har de ändå, med viss hjälp, en chans.
  Vi ska inte tala om hur omöjligt det är att försöka betala räkningar via internet. Jag vet att det finns vissa hjälpmedel som framförallt yngre synskadade lärt sig att använda. Men den som blivit blinda i vuxen ålder utan datorer, är det en ren omöjlighet.
  Dessutom rusar tekniken så snabbt framåt att vi som var med då datorerna kom (ABC 80 t ex) vi har svårt att idag hinna med och klara av dagens snabba teknikutveckling. Hur omöjligt skulle det då inte vara för den som blivit blind eller gravt synskadad senare i livet?

 • By Sven., 2015-07-29 @ 10:43

  Publikservis borde heta bankstersevis, folket sover pga hjärntvätt av TV och gammelmedia! Utan förmåga att kunna tänka själva, de går helt frivilligt i fällan.

 • By Pierre Börtin, 2015-07-28 @ 10:28

  Hej, Ni är fantastiska!
  Jobba på Korthuset kommer att rasa!
  Sätt Upp affischer med Sanningen!!!
  Vi Svenskar behöver få Sanningen Upprepad, Upprepad, Upprepad.
  Vi är tyvärr alldeles för Hjärntvättade av Makten Media Brus…
  Mvh
  Pierre

 • By Martin Wentzel, 2015-07-27 @ 17:42

  Vi MÅSTE BEHÅLLA KONTANTERA!!!!!!!

  Vill leva i en demokrati!!!! Inte i en diktatur styrd av världsbanken och miljardärena!!!!
  Skall iskalla affärsmän få förslava oss???

  Svenskarna är VÄRLDENS MEST STYRDA OCH KONTROLLERADE FOLK!!!
  Nu räcker det för länge sedan.

  Vi vill leva i frihet och demokrati!!!!

  KONTANTERNA MÅSTE FINNAS KVAR!!!!!!

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-07-27 @ 15:35

  LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND!
  I Sverige tog denna process fart i början av 1970-talet och har lyckats över förväntan på grund av svenskarnas numera kompletta inlärda hjälplöshet och orubbliga tro på politikernas övernaturliga intelligens och välvilja. Dessutom kan inte en nation där majoriteten genom sitt konsumtionsmönster är skuldsatt långt över öronen göra motstånd, eftersom detta skulle innebära katastrof för huvuddelen av svenskarna. “Den som är satt i skuld är icke fri” och ränteslaveriet är numera utbrett i det land som en gång hade anträtt vägen mot ett demokratiskt välfärdsland. Och ännu fortare går det i utförsbacken eftersom vi också är politiskt beordrade att finansiera den stora migration av kostnadskrävande migranter som ingen låtsas om.

 • By olle gill, 2015-07-27 @ 13:39

  Helt galet att slopa kontant hantering,..men som vanligt det
  är ju politiker som kommer med dylika vansinnes idéer.
  Politiker föraktet bara ökas på,..När blir det slut på deras
  galenskaper som förgör det svenska genuina samhället.

  ADMIN KOMMENTAR

  Idén kommer från bankerna – som verkar äga politikerklassen.

Other Links to this Post

statcounter