Nya Tider – Sveriges senaste femtekollonnare

Senast uppdaterad: 2016-10-30
Nya Tider (NT) och med denna tidning förknippade i öststatsinvandraren Vavrav Suk har av den dolda makten i Sverige utsetts till sÀkerhetsventil och kontrollerad opposition för de delar av befolkningen som önskar bevara Sverige som en fungerade nationalstat.

Som alla av makten konfirmerade “oppositioner”, har NT och Suk svurit evig trohet till den zionistiska agendan, i synnerhet dess grundbult Förintelsen – denna historiska icke-hĂ€ndelse som Ă€r orsaken till att Israel i dag en existerar.

Vavrav Suk (höger) tillsammans med Stefan Torsell a k a Zoltan Bundzik

Det Àr nÀmligen via myten om Förintelsen som Zionismen under decennier lyckats avkrÀva bl a Tyskland och USA en sanslös mÀngd med pengar, som finansierat dess överlevnad och krig.

Tecknen pÄ NT:s och Suks ambivalens har under Ären varit flera.

Den senaste bekrĂ€ftelsen pĂ„ att NT sanktionerats som maktens kontrollerade opposition Ă€r den ansenliga mĂ€ngd gratisreklam NT och Suk nyligen gavs vid bokmĂ€ssan, dĂ€r NT först skulle delta, sedan inte, för att till slut Ă„ter slĂ€ppas in i maktens finrum – varpĂ„ vuxna mĂ€nniskor börjar springa omkring bland utstĂ€llningsmontrarna med tejpbitar för munnen.

Vad var priset för denna maktens gÄva till Vavrav Suk och hans tidning?

Samma pris som alltid.

Att Suk tog pÄ sig den virtuella kippan och knÀböjde vid Zions altare, dÀr han svor evig trohet till myten om Förintelsen.

Evenemanget Àgde rum den 26:e oktober 2016 i en krönika med titeln: Folkutbytet och det tragiska fallet Sverige.

LĂ€sare som Ă€nnu inte kĂ€nner till att den sĂ„ kallade Förintelsen Ă€r en enda stor lögn, finner nedan nĂ„gra artiklar som möjliggör för henne att snabbt uppdatera sina bristfĂ€lliga historiekunskaper…

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Sverker, 2016-10-31 @ 07:36

   Japp, som vanligt sÄ infilterar kroknÀsorna motstÄndet, eller t.o.m startar motstÄndet sjÀlva ifrÄn början. Deras taktik Àr sÄ bottenlöst moraliskt vidrigt, liksom hela deras historia, sedan dom uppfann sig sjÀlva och sin s.k religion för 3000 Är sen.
   Lösningen för resten av mÀnskligheten Àr att solklar, förvisa dom till mÄnen, eller mars, eller Ànnu hellre, in i solen dÀr dom fÄr vad dom förtjÀnar.

  Other Links to this Post

  statcounter