Åter i bokhandeln: Demokrati till Döds – nu i uppdaterad tredje upplaga

Senast uppdaterad: 2018-02-21
Förra Ă„ret censurerade bokhandeln vĂ„ra tvĂ„ böcker “Demokrati till Döds” och “VĂ€sts Mörka HjĂ€rta”.

Det skedde efter upprepade pÄtryckningar frÄn den judiska maktorganisationen EXPO, pÄhejad av systemmedia.

I ett försök att navigera förbi censuren gav vi i slutet pĂ„ förra Ă„ret ut “VĂ€sts Mörka HjĂ€rta” i en ny upplaga.

Boken Àr sedan dess tillgÀnglig i handeln.

Nu har turen kommit till “Demokrati till Döds”, som pĂ„ grund av ovan nĂ€mnda censur under de senaste sex mĂ„naderna alltsĂ„ inte gĂ„tt att köpa hos svenska bokhandlare.

Hitills har censuren fungerat som sĂ„ att EXPO “uppvaktar” bokhandeln med listor pĂ„ böcker de inte gillar och vill att bokhandeln tar bort.

NĂ€r bokhandeln inte viker sig för dessa djupt odemokratiska pĂ„tryckningar, hĂ€nger systemmedia ut dessa bokhandlare i media – varpĂ„ bokhandeln till slut ger efter och censurerar böckerna pĂ„ censurlistorna.

Simsalabim, den judiska makten vinner (igen).

Omslaget till tredje upplagan av Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.

Den positiva aspekten i ovanstÄende tragik Àr att bokhandeln (Ànnu) inte verkar ha infört ett automatiserat system dÀr misshagliga böcker censureras innan de ens hamnar i sortimentet, kanske pÄ författarnamn eller titel.

Eftersom det förmodligen bara Àr en frÄga om tid, innan censuren och repressalierna Äter slÄr till, uppmuntras lÀsaren att snarast införskaffa nÄgra exemplar av vÄra böcker.

I framtiden, nÀr Sveriges politiska etablissemang, anförd av kultur- och demokratiminister Alice Bah-Kunkhe, helt lyckats stÀnga ned Internet som plattform för yttrandefrihet, kommer dessa böcker vara tvÄ av ett mycket begrÀnsat antal kÀllor om varför vÀrlden Àr som den Àr och vad som kan göras Ät det.

Böckerna kommer ocksÄ att vara bevis pÄ att det en gÄng i tiden faktiskt fanns röster som var kritiska mot globaliseringen och Sveriges undergÄng.

För att lĂ€sare som redan köpt Demokrati till Döds inte skall missa nĂ„got, finns det nya förordet, den uppdaterad inledningen samt det nya kapitlet “Regeringen anmĂ€ld för Folkmord”, redo för nedladdning som pdf filer nedan.

 

Veta mer

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter