Nu bekrĂ€ftat: förre rikspolischefen Björn Eriksson globalisternas dubbelagent – banar vĂ€gen för utfasning av kontanter efter valet 2018

Senast uppdaterad: 2017-09-13
I intervjun till höger bekrÀftar förre rikspolischefen Björn Eriksson vad vi sagt allt sedan denne man gav sig in i dsikussionen om privatbankernas ensidiga utfasande av kontanter ur Sverige.

Eriksson Àr bankernas kontrollerad front med uppdraget att tillÄta att kontantvÀsendet, utan alltför mycket protester och social oro, att en gÄng för alla somnar in.

Bjorn Eriksson pÄ Richie Allen Show, 2017-09-13

Att nÄgot inte stÄr rÀtt till Àr klart redan i början av intervjun, dÄ Eriksson vÀgrar att tala om det minst lika akuta svenska samhÀllsproblemet invandrare och brottslighet.

NÀr diskussionen kommer in pÄ frÄgan om kontanternas framtid, rankar Björn Eriksson farorna med ett kontantlöst Sverige sÄ hÀr:

 1. Att om Sverige inte har kontanter sĂ„ behöver Putin inte lĂ€ngre ockupera Sverige – det rĂ€cker med att Ryssland blockerar betalningssystemen.
 2. Att pensionÀrer och boende pÄ landsbygden fÄr det svÄrare.
 3. Att bankerna det Àr bankerna som beslutar att ta bort kontanterna, och att det inte sker genom en politisk process.

Erikssons försök att koppla ett krystat ryskt hot med svenska privatbankers krig mot kontantvÀsendet blir bara begripligt om man inser att Eriksson Àr globalist och sjunger ur samma psalmbok som resten av Sveriges etablissemang.

Kan det bli lamare Àn sÄ?

I punkten tre upprepar Eriksson vad han fordom sagt i ett antal svenska TV-soffor: om kontantvĂ€sendet skall avvecklas skall det ske efter politiskt beslut – inte genomföras av privatbanker utan politiskt mandat.

Problemet med Erikssons uppfattning Àr att den inte erkÀnner kontanternas egentliga roll: den som en garant för mÀnskliga rÀttigheter.

Hans oro för storebrorsaspekterna med ett kontantlöst samhÀlle synes obefintliga.

För Björn Eriksson Àr kontanter nÄgot som kan röstas bort av en riksdag lite hipp som happ.

Verkligheten Àr att riksdagen lika lite kan rösta bort kontanter som den kan rösta för att Äterinföra slaveriet.

Frihet frÄn slaveri Àr en mÀnsklig rÀttighet.

KontantvÀsendet Àr en av dess grundbultar.

Ta bort kontanterna och alla Ă€r bankernas livegna – till 100% utlĂ€mnade till privatbankernas infall, regler och nycker.

08:25 i intervjun flaggar intervjuraren Richie Allen för farorna med att bankerna i ett kontantlöst samhÀlle kan komma att försöka att blockera betalningar till social och politisk aktivism de inte gillar.

Eriksson vÀgrar att svarar pÄ frÄgan, och reducerar frÄgestÀllning till att det handlar om ett individuellt val att anvÀnda kontanter eller inte. Tankar om farorna med StorebrorssamhÀllen Àr han inte intresserad av.

Mot slutet av intervjun förklarar Björn Eriksson att hans plan Àr att göra kontantvÀsendets framtid till en frÄga i valrörelsen 2018.

Med andra ord: nĂ€sta Ă„r kommer en före detta rikspolischeg, liksom president fĂ€r Olympiska Kommitteen att Ă„ globalisternas vĂ€gar försöka banka in uppfattningen i alla svenskars huvuden att det Ă€r okej att kontanterna försvinner – om riksdagen röstar för det.

FrÄgan mÀnniskor bör stÀlla sig: Blir slaveri plötsligt okej bara för att ett politisk etablissemang röstar för att införa det?

 

NĂ„gra artiklar

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

  Tack för ditt stöd!

  Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

  NORDEA: 4064 0030 412
  SWIFT: NDEASESS
  IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter