Nu bekräftat – EXPO detaljstyr SVT:s programverksamhet

Senast uppdaterad: 2015-09-25
Inbjuden till SVT Debatt – stoppad i dörren av EXPO…

BrB 18:5 § Den som övar olaga tvång eller olaga hot med uppsåt att påverka den allmänna åsiktsbildningen eller inkräkta på handlingsfriheten inom politisk organisation eller yrkes- eller näringssammanslutning och därigenom sätter yttrande-, församlings- eller föreningsfriheten i fara, dömes för brott mot medborgerlig frihet till fängelse i högst sex år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Marie-Louise Hjelm, 2015-09-28 @ 15:45

  Är inte detta ett glasklart exempel på att SvT inte är opartiska som de ska vara? Hur kan Expo bestämma Debatts gäster? Kanske lönt att anmäla till Granskningsnämnden.
  För övrigt är jag inte alls förvånad ungefär vad man kan förvänta sig av det partiska SvT.

 • By Pete, 2015-09-28 @ 09:39

  Om jag uppfattat det hela rätt, har Tobbe Mårtensson (personen i inslaget) blivit “Inbjuden till SVT Debatt – stoppad i dörren av EXPO…” och blivit granskad av EXPO eller Researchgruppen. JAHA? Då får man väl göra som EXPO eller Researchgruppen. KARTLÄGGA eller lyfta på stenar och leta skit, för även solen har sina fläckar d v s syna personerna inom EXPO och Researchgruppen. Nå’t skit hittar man alltid som liknar det som man beskyller Tobbe Mårtensson för och andra som har åsikter. Sedan kan man ju, sådär av en slump:-), presentera detta för SVT i något medialt sammanhang och fråga hur objektiva de är egentligen, när de utesluter en eller flera personer på vissa grunder, men inte andra som dras med samma grunder.

  Det är just det Tobbe Mårtensson gör i ett av sina Youtubeinslag “Vem är vad är EXPO…….”, detta är mycket tankeväckande. Exemplet Kerstin Brunnberg (Tobbe läser “Kristina” vilket jag tror är helt korrekt för många som har händerna i alldeles för många syltburkar brukar variera sina namn i olika uppdrag för att det inte ska bli alltför tydligt att de har händerna i alldeles för många syltburkar)kan man granska och undersöka vad hon har för olika uppdrag i olika sammanhang. Hon var tidigare ordförande i Statens kulturråd efter Mats Svegfors som för övrigt var chefredaktör på SvD i cirka 9 år. Om man vill komma åt de som “styr” så bör man först kartlägga vad de gör, undersöka i vilka positioner de sitter. När man ser vilka uppdrag och befattningar dessa människor har, så förstår man vilka kontakter de har och då förstår man också vilken liten klick av människor det är som styr och ställer i Sverige.

 • By Sverker, 2015-09-26 @ 18:06

  Tja, vad förväntar ni er, det är väl uppenbart t.o.m för alla nu, att det är juden som styr.
  Släpp att försöka synas i dom etablerade skitmedierna, det är färre o färre som ser på det ändå.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-09-25 @ 19:17

  Sprid denna video till era bekanta så att så många som möjligt får se hur EXPO-maffian styr SVT:s programutformning! Sverige går sönder i allt snabbare takt beroende på att LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND!

  HJÄLP TILL ATT GÖRA SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT MEDVETNA OM HUR ILLA DET ÄR STÄLLT I VÅRT LAND!

Other Links to this Post

 1. Nu bekräftat – EXPO detaljstyr SVT:s programverksamhet | Arab Nyheter — 2015-09-25 @ 19:58

statcounter