Nu bekrĂ€ftat – EXPO detaljstyr SVT:s programverksamhet

Senast uppdaterad: 2015-09-25
Inbjuden till SVT Debatt – stoppad i dörren av EXPO…

BrB 18:5 § Den som övar olaga tvÄng eller olaga hot med uppsÄt att pÄverka den allmÀnna Äsiktsbildningen eller inkrÀkta pÄ handlingsfriheten inom politisk organisation eller yrkes- eller nÀringssammanslutning och dÀrigenom sÀtter yttrande-, församlings- eller föreningsfriheten i fara, dömes för brott mot medborgerlig frihet till fÀngelse i högst sex Är.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Marie-Louise Hjelm, 2015-09-28 @ 15:45

  Är inte detta ett glasklart exempel pĂ„ att SvT inte Ă€r opartiska som de ska vara? Hur kan Expo bestĂ€mma Debatts gĂ€ster? Kanske lönt att anmĂ€la till GranskningsnĂ€mnden.
  För övrigt Àr jag inte alls förvÄnad ungefÀr vad man kan förvÀnta sig av det partiska SvT.

 • By Pete, 2015-09-28 @ 09:39

  Om jag uppfattat det hela rĂ€tt, har Tobbe MĂ„rtensson (personen i inslaget) blivit “Inbjuden till SVT Debatt – stoppad i dörren av EXPO
” och blivit granskad av EXPO eller Researchgruppen. JAHA? DĂ„ fĂ„r man vĂ€l göra som EXPO eller Researchgruppen. KARTLÄGGA eller lyfta pĂ„ stenar och leta skit, för Ă€ven solen har sina flĂ€ckar d v s syna personerna inom EXPO och Researchgruppen. NĂ„’t skit hittar man alltid som liknar det som man beskyller Tobbe MĂ„rtensson för och andra som har Ă„sikter. Sedan kan man ju, sĂ„dĂ€r av en slump:-), presentera detta för SVT i nĂ„got medialt sammanhang och frĂ„ga hur objektiva de Ă€r egentligen, nĂ€r de utesluter en eller flera personer pĂ„ vissa grunder, men inte andra som dras med samma grunder.

  Det Ă€r just det Tobbe MĂ„rtensson gör i ett av sina Youtubeinslag “Vem Ă€r vad Ă€r EXPO…….”, detta Ă€r mycket tankevĂ€ckande. Exemplet Kerstin Brunnberg (Tobbe lĂ€ser “Kristina” vilket jag tror Ă€r helt korrekt för mĂ„nga som har hĂ€nderna i alldeles för mĂ„nga syltburkar brukar variera sina namn i olika uppdrag för att det inte ska bli alltför tydligt att de har hĂ€nderna i alldeles för mĂ„nga syltburkar)kan man granska och undersöka vad hon har för olika uppdrag i olika sammanhang. Hon var tidigare ordförande i Statens kulturrĂ„d efter Mats Svegfors som för övrigt var chefredaktör pĂ„ SvD i cirka 9 Ă„r. Om man vill komma Ă„t de som “styr” sĂ„ bör man först kartlĂ€gga vad de gör, undersöka i vilka positioner de sitter. NĂ€r man ser vilka uppdrag och befattningar dessa mĂ€nniskor har, sĂ„ förstĂ„r man vilka kontakter de har och dĂ„ förstĂ„r man ocksĂ„ vilken liten klick av mĂ€nniskor det Ă€r som styr och stĂ€ller i Sverige.

 • By Sverker, 2015-09-26 @ 18:06

  Tja, vad förvÀntar ni er, det Àr vÀl uppenbart t.o.m för alla nu, att det Àr juden som styr.
  SlÀpp att försöka synas i dom etablerade skitmedierna, det Àr fÀrre o fÀrre som ser pÄ det ÀndÄ.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-09-25 @ 19:17

  Sprid denna video till era bekanta sĂ„ att sĂ„ mĂ„nga som möjligt fĂ„r se hur EXPO-maffian styr SVT:s programutformning! Sverige gĂ„r sönder i allt snabbare takt beroende pĂ„ att LAGEN RUTTNAR I DET LAND DÄR STATEN STYRS AV RÖVARBAND!

  HJÄLP TILL ATT GÖRA SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT MEDVETNA OM HUR ILLA DET ÄR STÄLLT I VÅRT LAND!

Other Links to this Post

 1. Nu bekrĂ€ftat – EXPO detaljstyr SVT:s programverksamhet | Arab Nyheter — 2015-09-25 @ 19:58

statcounter