Nu bekrĂ€ftat av FBI – Sandy Hook massakern Ă€gde aldrig rum

Senast uppdaterad: 2014-10-07
NĂ„gon som minns skolmassakern i Sandy Hook Ă„r 2012?

Den amerikanska polismyndigheten FBI har i statistik bekrÀftat vad statstik frÄn USA:s folkbokföringsregister tidigare indikerat: inte en enda person dog i den pÄstÄdda skolmassakern som var en nyhet som blev en löpeld som nÄdde ocksÄ Sverige.

LÀsare som vÀgrar acceptera att false-flag operationer faktiskt existerar och att krafter inom den amerikanska administrationen alltsÄ aktivt iscensÀtter katastrofer som teater-förestÀkkningar stÄr nu inför valet att börjar omvÀrdera sin vÀrldsbild, eller internalisera den dolda maktens propaganda att sÄ totalt tappa kontakten med verkligheten att det skulle kunna beskrivas som nÄgon slags psykos eller hjÀrntvÀtt.

Vad var förresten syftet med Sandy Hook?

Att avvÀpna den amerikanska allmÀnheten inför diktaturens officiella införande.

FrĂ„gan nu Ă€r vilka andra “terrorattentat” och “skolskjutningar” som ocksĂ„ Ă€r ren dikt och lögn och som i likhet med Sandy Hook kanske inte ens Ă€gde rum?

En het kandidat Àr Boston bombningen.

 

VĂ„ra tidigare artiklar om “Sandy Hook”

 

Samtidigt hos familjen Bonnier

Informationen i den hĂ€r artikeln, liksom mycken annan som hĂ€r inte nĂ€mns, Ă€r naturligtvis inte bara kĂ€nd för en vaken allmĂ€nhet, utan ocksĂ„ av en grupp med mĂ€nniskor som dagligen arbetar med att sammanstĂ€lla och presentera information – journalister.

Nedan Äterfinns ett axplock pÄ hur svensk Bonnier-dominerad media de senaste tvÄ Ären konsekvent spridit lögnerna om Sandy Hooks..

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Sandy Hook Massacre: ingen mördades | Livsplan/Lifeplan. — 2014-10-08 @ 18:54

  2. Jesus lever » Blog Archive » 1-4/ Ebola-hot över vĂ€rlden o Sverige. Kemipriset. Sandy Hook.Gud vet bĂ€st — 2014-10-08 @ 18:12

statcounter