NATO förbereder krig mot Ryssland

Senast uppdaterad: 2014-05-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By leif bengtsson, 2014-05-12 @ 21:10

  Övningen startade idag och samtidigt redovisas i lokala medier i Kalmar lĂ€n följande;
  “I dag kommer en större militĂ€rövning inledas i vĂ„r region. Mellan den 12 maj och den 22 maj kommer kommer det bland annat att genomföras flygövningar över vĂ„rt lĂ€n. MilitĂ€rövningen görs tillsammans med Finlands försvar, men har hittills inte kommit till med anledningen av utvecklingen i Ukraina, rapporterar P4 Kalmar.”

  För tvÄ minuter sedan gick de första planen över huset dÀr jag bor.

  TillfÀlligheter naturligtvis att det sammanfaller med NATOs övning.
  Lyssnar man pÄ dagens nyhetssÀndningar dÀr liknande kartor som ovan redovisas men vinklas mot att vi svenskar lider av utanförskapen i NATO-klubben.
  Gissar att Calle Bildt blir lite upphetsad över tanken pÄ att ta över Foug Rassmussens jobb.

 • By ado, 2014-05-12 @ 19:22

  nato styrs av usa/israel ondslans axel

 • By Leif Erlingsson, 2014-05-12 @ 19:10

  Medlemmar av svensk media Ă€r sĂ„ verklighetsfrĂ„nvĂ€nda att de inte kan ta rubriker som “NATO förbereder krig mot Ryssland” pĂ„ allvar. Det kan tyckas vara frĂ„ga om sinnessjukdom, men inte individuell utan pĂ„ gruppnivĂ„. Andrew M. Lobaczewski, Ph.D. beskrev det i min summering sĂ„ hĂ€r: “nĂ€r vanan att göra undermedvetna urval och utbyten av tankedata har spridit sig till den makrosociala nivĂ„n sĂ„ utvecklar samhĂ€llet ifrĂ„ga ett förakt för kritik byggd pĂ„ fakta och förnedrar envar som slĂ„r larm. Förakt visas Ă€ven gentemot andra nationer som har behĂ„llit ett normalt rationellt tankesĂ€tt, liksom för deras Ă„sikter. Egoistisk tanketerrorism genereras av samhĂ€llet sjĂ€lvt och dess processer av “omvandlingstĂ€nkande”” http://blog.lege.net/verklighetsbubblan/#24

  Som jag tweetade tidigare i eftermiddag: SÄ lÀnge vi misstolkar resultaten som orsaker kommer vi oundvikligen att avskÀrmas frÄn djupare nivÄer av förstÄelse. Diagnosen Àr gruppsinnessjukdom. Autistiska reaktioner symptomen. KatastrofbenÀgenhet prognosen.

 • By sync99, 2014-05-12 @ 16:28

  Kill the Dollar!!!

Other Links to this Post

statcounter