Nationaldagen – Sverige offer i symbolisk statskupp

Senast uppdaterad: 2015-06-06

Skansen den 6 juni 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By martin, 2015-06-08 @ 17:34

  Först har dom tagit kontrollen över alla pengar. Med pengarna har dom köpt tillrÀckligt stor del av medierna för att diktera vad som ska vara sanning. Med hjÀlp av NATO ska en new world order införas med vÄld. Hoppas BRICS vinner utan krig, pga USA:s inre problem.

 • By irina askeroth, 2015-06-07 @ 12:57

  ops!

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-06-07 @ 11:51

  Sverige och andra lÀnder Àr faktiskt utsatta för en mer sofistikerad statskupp Àn den det blÄvita gÀnget med hexagrammet genomförde i Ryssland 1917 och i USA under senare delen av 1900-talet. Vi som tog studenten i början av 1960-talet var nog de sista som fick reda pÄ hur det gick till i St Petersburg medan första vÀrldskriget fortfarande pÄgick.
  Vi kommer ocksĂ„ ihĂ„g en intervju med staten Israels förste premiĂ€rminister David Ben Gurion i tidskriften Look (i USA)Januari 1962, dĂ€r han redogjorde för planerna i framtiden. -“Internt tryck frĂ„n den stĂ€ndigt vĂ€xande intelligentian i Ryssland kan leda till en gradvis demokratisering av Sovjetunionen.” — -“Med undantag för Sovjetunionen som en federativ eurasisk stat, kommer alla andra kontinenter att bli enade i en vĂ€rldsallians, som till sitt förfogande kommer att ha en internationell polisstyrka. Alla armĂ©er kommer att avskaffas, och det förekommer inga flera krig. I Jerusalem skall Förenta nationerna (verkligen Förenta nationer)bygga ett Profeternas Tempel för att tjĂ€na den federativa unionen av alla kontinenter; detta skall bli sĂ€tet för MĂ€nsklighetens Högsta Domstol.”
  DENNA HÖGSTA DOMSTOLS BYGGNAD ÄR NYLIGEN UPPFÖRD I JERUSALEM. Googla pĂ„ begreppet The roots of evil in Jerusalem, en artikel skriven av den antisionistiske juden Jerry Golden som publicerades pĂ„ hans blogg och dĂ€r han i bedrövelse varnar för vad hans gudlösa stamfrĂ€nder planerar för resten av vĂ€rlden.
  De senaste Ă„rtiondena har vi i Sverige aldrig fĂ„tt information om den intensiva förberedelse som det internationella megakapitalet bedriver för en ny vĂ€rldsordning dĂ€r de traditionella nationalstaterna inordnas under en global regering. En bok som kan bli en ögonöppnare för alla de blinda mĂ€nniskor som ovetande vandrar mot den globala slavstaten Ă€r David DukeÂŽs “Den Judiska Rasismen”. Boken har en oövertrĂ€ffad sammanstĂ€llning av den agenda som pĂ„gĂ„tt under mĂ„nga Ă„r och som presenteras i flera hundra utdrag och citat frĂ„n
  böcker och artiklar som oftast enbart publicerats pÄ hebreiska sprÄket och dÀrför aldrig nÄtt fram till den okunniga allmÀnhetens kunskap. Sök sanningen, sanningen frigör mÀnniskan, och om vi börjar NU sÄ kanske vi kan undvika att alla flaggstÀnger snart bÀr flaggan med blÄ rÀnder som symboliserar Nilen och Eufrat med den sexuddiga centrala sionistsymbolen dÀr emellan, den stat som enligt Kivunim-planen ska leda resten av mÀnskligheten.

Other Links to this Post

statcounter