NĂ€sta stora 9/11-lögn – “Det var Saudiarabien”

Senast uppdaterad: 2014-01-11
Det har ett tag varit uppenbart att vad som utspelade sig den 11 september 2001 har dolts inte bara av en stor lögn – utan Ă„tminstone tre.

DEN FÖRSTA LÖGNEN Ă€r den amerikanska regeringens officiella version: en “historia” som pekade ut en “terroristorganisation” med namnet al-Qaida under nominell ledning av en viss Usama Bin-Laden, vilka i sjĂ€lva verket skapades av den amerikanska spionorganisationen CIA pĂ„ 1980-talet som ett vapen mot det dĂ„varande Sovjetunionen under kriget med Afghanistan.

DEN ANDRA LÖGNEN som nyligen lyfts fram, eller “Ă„terupptĂ€ckts”, Ă€r att Saudiarabien skulle ha legat bakom 9/11.

Artiklarna nedan Àr tvÄ exempel pÄ vad som just nu översvÀmmar medielandskapet i USA och som öppnar dörrarna för framtida fientliga ÄtgÀrder mot Saudiarabien.

Grunden för den hÀr andra lögnen lades redan pÄ planeringstadiet av 9/11 dÄ de egentliga förövarna stal identiteten hos ett antal saudier som man (felaktigen) pÄstod var ombord pÄ de förment kapade flygplanen som anvÀndes vid 9/11.

Videon nedan berÀttar mer: 

Tidigt ut pĂ„ plan med att plantera nĂ„gra pusselbitar rörande DEN ANDRA LÖGNEN var den f d CIA-tjĂ€nstemannen Robert Baer som i boken “Sleeping with the Devil: How Washington sold our soul för Saudi crude” (2003) och innan dess i sina memoarer See no Evil (2002) försökte övertyga lĂ€sare om att USA Ă€r en förvirrad och ung sĂ„rbar kvinna som p g a oljeberoende hamnat i samma sĂ€ng som en stor och brutal rĂ„buse vid namn Saudiarabien.

Vad Baer naturligtvis mörkar Àr att USA inte var den svagare partnern och att skÀlet till att Saudiarabien ser ut som det gör i dag Àr att det brittiska imperiet runt första vÀrldskriget utsÄg huset al-Saud (enligt uppgift arabiska judar) till att efter det Ottomanska rikets sammanbrott ta över halvön.

Baers böcker har dock förtjÀnsten att de bekrÀftar element av den verklighet man i dag ser rörande det amerikanska imperiets statsterrorism mot bl a Libyen och Syrien och nu senaste Ryssland, som Washington via bl a Saudiarabien Àgnar sig Ät.

 

Den tredje lögnen

I samband med 9/11 skapade den dolda makten en kontrollerad opposition för syftet att attrahera mĂ€nniskor som genomskĂ„dat DEN FÖRSTA LÖGNEN och lura ut dem i en intellektuell öken samtidigt som man kastrerar deras gryende aktivism och bantar ned den till blott ett krav pĂ„ en offentlig utredning som aldrig kommer att bli av och som Ă€ndĂ„ inte skulle leda till nĂ„got.

Vad man gjorde var att lansera en uppenbarligen felaktig hypotes om att World Trade Center skulle ha förstörts genom kontrollerade sprĂ€ngningar – pĂ„ vilket antagande man snabbt hĂ€ngde det infantila kravet att samma regering som tidigare vid Ă„tminstone tre tillfĂ€llen misslyckats med att utreda 9/11: 9/11-kommissionen, NIST och den uteblivna kriminalundersökningen – nu mĂ„ste ges en fjĂ€rde chans att fĂ„ ordning pĂ„ ljugandet.

Kommer den dolda makten nu försöka förmĂ„ mĂ€nniskor som genomskĂ„dat DEN FÖRSTA LÖGNEN om 9/11 att svĂ€lja DEN ANDRA LÖGNEN (Saudiarabien) och samtidigt baka in den TREDJE LÖGNEN om “kontrollerad sprĂ€ngning” och genom detta försöka förmĂ„ en allt mer skeptisk och krigstrött allmĂ€nhet att stödja (eller i vart fall acceptera) “nödvĂ€ndigheten” av mer krig i mellanöstern?

 

Kanske inte.

Google trend indikerar att ocksĂ„ DEN TREDJE LÖGNEN (AE911Truths “kontrollerade sprĂ€ngningar”) har kapsejsat.

 

MĂ„hĂ€nda kommer lĂ€saren dĂ€rför aldrig behöva höra maktens inflytelseagenter leda körer som mĂ€ssar slogans som “9/11 was a Saudi-job .. 9/11 was a Saudi-job”.

 

Desperation synes onekligen ha gripit tag i krafterna bakom AE911Truth.

För ett tag sedan gick det sĂ„ lĂ„ngt att nĂ„gon rekryterade en ung kvinna att skriva AE911Truth pĂ„ en mĂ„lning i Louvren i Paris – i hopp om att Ă„ter locka till sig lite rampljus.

 

 

 

Verkligheten

LÀsare som Ànnu inte uppdaterat sina kunskaper om 9/11 rekommenderas den hÀr mikrodokumentÀren som sammafattar situationen pÄ 13 minuter:

(klicka hÀr för svensk text)


 

Efter det rekommenderas Dr Judy Woods bok “Where did the towers go?” liksom Dr Webster Griffin Tarpleys “9/11 Synthetic Terror”, som redogör för hur 9/11 iscensattes ur ett organisatoriskt perspektiv.

I vÀntan pÄ leverans finns dessa tvÄ förelÀsningar tillgÀngliga:

 

 


 

Artiklar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter