Mörkrets Brödraskap gÄr All-In

Senast uppdaterad: 2014-10-12
Det Àr hösten 2014 uppenbart att om Mörkrets Brödraskap (finansoligarkerna) fÄr som de vill, sa handlar det bara om mÄnader innan portarna till den globala diktaturen slÄr igen.

Eller i vart fall innan de artificiella storkrig och kriser som planerats skall bereda vÀgen dit, Àr i full gÄng.

Det som just nu sker i vÀrlden Àr nÀmligen inte grÀsrotsfenomen eller nÄgot som uppstÄtt av sig sjÀlvt.

Det handlar om en rad syntetiska scenarier inkluderande bland annat ISIS, Ebola, Ukraina, hatkampanjen mot Ryska Federationen, paraplyrevolutionen i Hong-Kong och kampanjen att officiellt erkÀnna Palestina som stat man hoppas skall konvergera pÄ sÄdant sÀtt att mÀnskligheten inte kan göra annat Àn kapitulera inför finansoligarkernas krav pÄ en vÀrldsregering för att hantera alla dessa pÄhittade problem.

Sedan finns ocksĂ„ ett scenarie som under flera Ă„r bubblat i bakgrunden klimathotet – vanförestĂ€llningen att mĂ€nsklig koldioxid-produktion, CO2, utgör nĂ„got slags hot mot biosfĂ€ren.

Den mall finansoligarkerna ofta anvĂ€nder sig av för att genomdriva impopulĂ€ra förĂ€ndringar i samhĂ€llen kallas “Ordo Ab Chao” (latin för ordning ur kaos) eller “Problem-Reaktion-Lösning” (PRL) och gĂ„r ut pĂ„ att oligarkerna först skapar ett “problem” eller en “kris” man sedan presenterar en “lösning” till – en “lösning”, ett “nödvĂ€ndigt” ont, som beskrivs som mindre allvarligt Ă€n “problemet” sjĂ€lvt, och som mĂ€nniskor inte protesterar tillrĂ€ckligt högt emot sĂ„ att det stoppas.

Ofta innebÀr PRL att iscensÀtta under-annans-fana (UAF) hÀndelser, t ex en terror-attack som tillskrivs ett land som inte har nÄgot med saken att göra men som hemma-publiken accepterar kan angripas militÀrt.


Ett exempel pÄ det Àr 9/11 som skylldes pÄ 19 araber ledda av en eremit uppkopplad till en dialysapparat i en grotta nÄgonstans i centralasien och som blev startskottet för kort sagt alla de krig planeten sett sedan hösten 2001.

En svensk UAF-hÀndelse var sprÀngningen pÄ Bryggaregatan i Stockholm 12/11 Är 2010.

Den handlade om att rÀdda Sveriges hemliga samarbete med USA och regeringen Reinfeldt vid makten.

Ovan: NATO:s tidigare överbefÀlhavare Wesley Clarke berÀttar om hur Mörkrets Brödraskap med 9/11 som ursÀkt planerade invadera sju lÀnder.

Ett annat sĂ€tt att skapa “problem” kan vara att slĂ€ppa ut laboratorie-konstruerade virus vars framfart av massmedia beskrivs pĂ„ sĂ„dant sĂ€tt att Brödraskapet kan genomföra tvĂ„ngsvaccinationer av hela befolkningar.

LĂ€sare som minns 2009/2010 Ă„rs “svininfluensa” hysteri kan finna det intressant att samtidigt som mindre Ă€n 1% av hela EU:s befolkning gick pĂ„ lögnerna om svininfluensan sĂ„ gjorde cirka 60% av befolkningen i Sverige det.

HÀr Àr nÄgra av de i skrivande stund aktuella flankerna i finansoligarkernas krig mot mÀnskligheten..

EBOLA

Ett av finansoligarkernas stora mÄl Àr att reducera mÀnskligheten med enligt uppgift upp till 95%.

Motivet Àr enligt uppgift att brödraskapet tror att det Àr lÀttare att driva en global diktatur med bara 500 miljoner innevÄnare Àn en med flera miljarder.

Sedan finns ocksĂ„ de samstĂ€mmiga uppgifterna om att vaccinationsprogrammen ocksĂ„ Ă€r till för att injicera microchip i mĂ€nniskor: chip som inte bara tillĂ„ter övervakning av alla som “vaccinerats” utan ocksĂ„ möjliggör att via chippen pĂ„verka hur mĂ€nniskor mĂ„r och tĂ€nker.

Det som just nu sker med Ebola uppvisar alla tecken pĂ„ att vara ett “problem” vars syftet Ă€r att inom en snar framtid motivera landsomfattande tvĂ„ngsvaccinatgionsprogram av hela befolkningar.

Att brödraskapets Big Pharma sektor i samma veva kan tjÀna en massa pengar pÄ vaccinationerna Àr ju ocksÄ ett faktum.

Veta mer

KLIMATHOTET

I motsats till vad politrukerna i FN:s klimatpanel, IPCC, pĂ„stĂ„r sĂ„ Ă€r det inte CO2 som driver planetĂ€ra temperaturtrender. Det Ă€r solens aktivitet. Det hĂ€r vet man. Inte bara p g a vad vetenskapen sĂ€ger utan att lögnarna faktiskt togs bar bar gĂ€rning hösten 2009 i det s kallade climategate – dĂ€r intern emailkommunikation mellan ljugande vetenskapsmĂ€n publicerades.

FrĂ„gan borde dĂ€rför vara ur vĂ€gen. ÄndĂ„ envisas media och politiker att hĂ„lla fast vid lögnen.

SkÀlet Àr att finansoligarkerna hoppas att genom det fiktiva klimathotet kunna förvandla FN till en skatteindrivande vÀrldsregering.

NÀsta stora hÄllplats Àr COP21 i Paris hösten 2015.

Förmodligen hoppas finansoligarkerna att mÀnniskor tills dess har glömt fiaskot vid COP-15 liksom climategate-skandalen frÄn hösten 2009.

Veta mer

ISIS

ISIS plötsliga uppdykande pÄ Levanten Àr en tvist pÄ de pÄgÄende försöken av Mörkrets Brödraskap att knÀcka Syrien och starta krig mot Iran och sedemera Ryska Federationen och Kina.

ISIS Àr inte ett grÀsrotsfenomen utan samma gamla frÀmlingslegion CIA först anvÀnde i kriget mot Libyens Gaddafi och som dÀrefter av USA flögs över till Turkiet för att dÀrifrÄn under olika beteckningar börja kriga mot Syrien.

NÀr det stod klart att Syriens demokratiskt valde president, den tidigare barnlÀkaren ŽBashar al-Assad, höll pÄ att vinna kriget.

DÄ döpte man om dem till ISIS och göra helt om och istÀllet anfalla Irak (för att dÀr tack vare mutade irakiska officerare ta över den irakiska arméns utrustning).

Just nu sĂ„ anvĂ€nder anvĂ€nder finansoligarkerna ISIS till att göra med Syrien vad man Ă„r 2011 gjorde mot Libyen – förvandlade Afrikas bĂ€sta land (enligt FN) till ett sönderbombad ruinhög dĂ€r olika terroristgrupper leker herre pĂ„ tĂ€ppan.

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Blueshift » Bill Gates Ă„talad i Indien för vaccinationsdödsfall — 2014-10-16 @ 01:37

statcounter