Miljöpartiet Ekofascisterna

Senast uppdaterad: 2014-09-04

 

Ett alltmer schizofrent Miljöparti har åter bekräftat att i ett hav av alltfler vakna så trampar en ledning av ekofascister vatten: Ut skall uppvaknandet och framtidstron Рkvar stannar klimatlögnerna och de våta drömmarna om en global diktatur.

Å ena sidan finns i riksdagsgruppen tankar på bankreform så väl som oro över chemtrails..

√Ö andra sidan finns inom partitoppen en stalinistisk falang som f√∂rra √•ret vill kriminalisera lakritspipan och som f√∂r n√•gra dagar sedan uppdrog √•t vice gruppledaren i riksdagen Gunvor G Ericson (bilden) att “uppvakta” lokalavdelningen i S√∂rmland f√∂r syftet att omedelbart sparka ut kommunledamoten i Ving√•ker Pernilla Hagberg.

Det tog ett par dagar av telefonterror från Gunvors sida tills de lokala partiarbetarna vek sig.

Skälet till stalin-gardets beslut var oförmåga att hantera frågan om den aerosolbesprutning från flygplan som sedan flera år sker över landet Рs k chemtrails Рoch som Hagberg (och andra) försökt få partiledning att vakna upp inför och ta på allvar.

Klicka här för att gå med uppropet mot regeringens och myndigheternas
mörkande av aerosolbesprutningen

Klicka här för att gå med uppropet mot aerosolbesprutningen 

Alla väger leder till Bonnier

Det sätt frågan hanteras av massmedia indikerar att Hagbergs avsked skedde andra till varnagel.

Nyheten liksom motivet till avskedet har nämligen blivit en landsplåga som i dag står att läsa om i en anmärkningsvärt lång rad med lokaltidningar.

Om ingen i Sverige visste vem Pernilla Hagberg var igår Рså vet det de i dag.

Som s√• ofta n√§r det g√§ller ostracieringskampanjer initierade av den dolda makten s√• skedde det hela centralt via Bonnier-√§gda Tidningarnas Telegrambyr√• (TT) som drog i v√§g “nyheten” som sedan ordagrant pliktskyldigast ekades i lokalmedia i landets alla h√∂rn.

Kontroversiell miljöpartist avgår

TT / Stockholm

Pernilla Hagberg, Miljöpartiets förstanamn i Vingåker, är inte längre kandidat i kommunalvalet. Bakom avhoppet ligger hennes konspirationsteoretiska uttalanden om att de vita strecken efter flygplan i själva verket är CIA:s eller andra utländska myndigheters försök att kontrollera vädret.

‚Äď Hon g√∂r st√§ndigt uttalanden som hon tror att hon kan g√∂ra privat, men hon √§r ju kommunpolitiker. Hennes uttalanden om konspirationsteorier har inget med Milj√∂partiet att g√∂ra, det har inget med kommunpolitik i Ving√•ker att g√∂ra heller, s√§ger Monica Lindow, ordf√∂rande f√∂r Milj√∂partiet i S√∂rmland till P4 S√∂rmland.
Hagberg själv säger att hon inte tänkt hoppa av.

‚Äď Nej, det hade jag inte planerat men jag vet hur maktens konstruktion ser ut. Partistyrelsen styr inte ens √∂ver sina egna, det √§r bankerna som styr.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Andreas, 2014-09-05 @ 07:26

  Folket vaknar nu!!

  Frimurarnas Agenda är avslöjad
  Vi ser igenom EU – dess kontrollverktyg.
  De 13 privata bankerna som tagit över penga systemet och som skuldsätter Regeringar är Avslöjade

  Informera alla ni känner!!
  Med sanning skall det mörka avslöjas!

 • By HJans Larsson, 2014-09-04 @ 21:17

  Inget land har en b√§ttre regering √§n det f√∂rtj√§nar!En regerings f√∂rn√§msta uppgift oavsett f√§rg √§r att d√∂lja vad som verkligen p√•g√•r.N√§sta uppgift √§r att arbeta f√∂r n√§sta val.√Ėvrig tid f√∂rs√∂ker man regera landet.Alla dessa skandaler som √§rliga journalister plockar fram ur dyn med risk till f√∂rlorat arbete torde vara toppen p√• isberget.Listan kan g√∂ras l√•ng.Det enda som partierna nu √§r √∂verens om √§r hatet mot det parti som ifr√•gas√§tter den vansinniga invandringspolitiken som bedrivs med folkets pengar!

  Tack för ordet!

 • By pirkko parpala, 2014-09-04 @ 19:28

  Regering har skrivit under att tillåta aerosolsprutning över Sverige.Jag har hittat information om vad den innehåller för ämnen Рaluminium ,virus, bakterier,och många andra gifter som gagnar varken naturen eller oss människor.Demokrati som det ser ut idag finns inte.Vi vill ha en fridfull,jämlik rättvis värld att få leva i.Sanningen måste fram om allt ruttet och korrupt som finns hos de som styr.Jag hoppas verkligen att det bli ändring på denna värld snart Рhelst nu.Låt rättvisan och sanningen segra !

Other Links to this Post

 1. Blueshift » H√§lsopartiet – Valets mest sp√§nnande nykomling — 2014-09-11 @ 10:34

 2. Blueshift » Putins senaste rekord — 2014-09-10 @ 23:38

 3. Blueshift » Riksdagspartiernas valfilmer 2014 – bilden av Sverige — 2014-09-06 @ 13:16

 4. Blueshift » Bonnier-EXPO:s senaste censurf√∂rs√∂k ett magplask: C-politiker och David Dukes varningsvideo b√•da kvar — 2014-09-06 @ 13:13

statcounter