METRO Ă€r död – leve ALFHEIMR: 117 dagar kvar till valet

Senast uppdaterad: 2018-05-15
Om 117 dagar Àr det val.

Sett i sitt historiska sammanhang Ă€r valet 2018 ett ödesval – den sista chansen svenskarna har att ta tillbaka sitt, sina förfĂ€ders och kommande generationers, land – tillbaka frĂ„n en klick internationella bankfamiljer och deras politiska lakejer och horder av invaderande frĂ€mlingar.

Om de som gĂ„r segrande ur valet, den 10 september 2018 inte förmĂ„r att ta och genomdriva de politiska beslut som krĂ€vs för att rĂ€dda landet – kommer Sverige som ett hem för svenskar inom kort att helt upphöra att existera.

För att bereda vÀgen för nya politiska krafter som kan rÀdda landet lanserar vi idag infoportalen ALFHEIMR.

 • Syftet med ALFHEIMR Ă€r Ă„terta de delar av inforymden systemets etablerade medier svartsjukt Ă€nnu bevakar som sina egna – d v s tankeverksamheten hos den majoritet av den löneslavande befolkningen som Ă€nnu sover.
 • ALFHEIMR Ă€r en nyhetsaggregator som i realtid sammanstĂ€ller och presenterar nyheter frĂ„n över trettio olika kĂ€llor inom svensk och utlĂ€ndsk alternativ media – medborgarnas media som berĂ€ttar sanningen nĂ€r systemmedia ljuger.
 • ALFHEIMR Ă€r profilerad som en digital version av den gratis papperstidningen METRO, som finns vid kollektivtrafiken i landets storstadsregioner.

  Med en bra respons kan ALFHEIMR snabbt förverkligas till att bli ocksÄ en gratis papperstidning.

 • För att bryta den förlamande kollektiva hypnosen media och makt vaggat in befolkningen i tarvar inte bara en infoportal – utan ocksĂ„ aktivism i det offentliga rummet, pĂ„ gator och torg.

  Denna typ av aktivism förutsÀtter finansiella resurser.

Genom en donation om 900 kronor eller mer erhÄller lÀsaren ett bevis pÄ sitt stöd till projektet Alfheimr. Beviset Àr utformat som ett bankkort i guld och svart. Korten Àr unika och numrerade. LÀsaren erhÄller ocksÄ 20 visitkort att dela med sig av.

Kortet Àr en exklusiv bekrÀftelse pÄ lÀsarens engagemang för att i den rÄdande brytningstiden rÀdda Sverige för framtida generationer.

Om intresset Àr starkt kan Alfheimr Àven bli en gratis papperstidning.

Tack för ditt stöd!

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412


Glöm inte att ange epost och postadress dit donationsbevis och visitkort skall skickas!

LÀsare som vill vara aktivist anvÀnder samma mejl.

info@alfheimr.is

 

Ett exempel pĂ„ aktivism i det offentliga rummet Ă€r den dekalkampanj för att rĂ€dda kontantvĂ€sendet aktionsgruppen “Stefans Styvbror” vĂ„ren 2017 genomförde i VĂ€stra Götaland och SkĂ„ne.

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

  Other Links to this Post

  1. ALFHEIMR – ny sida ser dagens ljus | Fria Sidor — 2018-05-17 @ 07:53

  2. ALFHEIMR | corneliadahlberg — 2018-05-15 @ 16:21

  statcounter