London 7/7

Senast uppdaterad: 2012-06-06

Ludicrous Diversion [Löjlig Avledningsmanöver]

Datum: 2006
LĂ€ngd: 0:27:53
SprÄk: Engelska
Sammanfattning: Precis som 9/11 sĂ€nks den officiella förklaringen pĂ„ den hĂ€r hĂ€ndelsen av ett antal tunga frĂ„getecken. Ett av dem Ă€r den statistiskt sett sanslösa osannolikheten att samtidigt som bombningarna sker sĂ„ genomför myndigheterna en övning pĂ„ exakt samma scenarie. Ett annat frĂ„getecken Ă€r vittnesmĂ„l om att bomberna som exploderade befann sig under fordonen, inte i ryggsĂ€ckar inne i dem – vilket Ă€r vad de brittiska myndigheterna förfĂ€ktar.

[översÀttning frÄn youtube sidan]:


 • 2005-07-07 drabbades London av ett antal explosioner. Du kanske tror att du vet vad som hĂ€nde?

  Det gör du inte.

  Polisen valde att frĂ„n allra första början undanhĂ„lla nĂ€stan alla de bevis de pĂ„stĂ„r att de hade. Polisen har bevisligen ocksĂ„ ljugit pĂ„ ett flertal punkter. Massmedia har medvetet spridit osann, ogrundad och overifierbar information samtidigt som den struntat i den officiella versionens brister och sjĂ€lvmotsĂ€gelser. Efter ett Ă„r presenterade till slut regeringen en officiell “berĂ€ttelse” för hĂ€ndelsen.

  Det tog bara ett par timmar innan ett flertal felaktigheter pĂ„pekades – nĂ„got inrikesminister John Reid sedemera erkĂ€nt. Regeringen har fortsatt att avvisa hemstĂ€llan om en bred, oberoende och offentlig utredning.

  Tony Blair beskrev sjĂ€lv en sĂ„dan oberoende utredning som en “löjlig avledningsmanöver”.

  Vad Àr de vill dölja?

 

Veta mer?

 

Mordet pÄ Jean Charles de Menezes

15 dagar efter London 7/7 mördades en elektriker vid namn Jean Charles de Menezes av brittiska myndigheter. De skedde genom att ett halvt dussin med civilt klÀdda mÀn som utgav sig för att arbeta för polisen överföll Menezes i tunnelbanan och sköt honom i huvudet mellan 7 till 11 gÄnger.

NÄgot svar pÄ varför Menezes mördades har aldrig getts..

 

 

 

 

 

 

 

statcounter