Författaren Lena Holfve exponerar Agenda 2030 – det planetĂ€ra folkmordet

Senast uppdaterad: 2018-03-09

KĂ€lla: http://www.lenaholfve.se/da-blir-man-kallad-galning

UPPDATERAD: DÅ BLIR MAN KALLAD FÖR GALNING

Bilden till höger Ă€r en staty kallad för ”Kopparmatte”, och den stĂ„r högst upp i Stockholms TingsrĂ€tt, och den gestaltar rĂ€tt bra ett av vĂ„ra grundproblem i vĂ„rt land; det eviga straffandet. Mobbning Ă€r t.ex. inte kriminaliserat hos oss, och i mĂ„nga lĂ€nder t.ex. Frankrike Ă€r det olagligt. Barnen i Sverige gör som de vuxna gör sĂ„ regimen har verkligen smĂ„ barnsoldater redo mycket tidigt. NĂ€r de sen Ă€r 20-30-40 Ă€r de fullfjĂ€drade idioter och kallar andra pĂ„lĂ€sta mĂ€nniskor för ”galning” eller ”psyksjuk”. KĂ€nns rĂ€tt planerat, det ocksĂ„!

En lÀsare berÀttade att man blir kallad för galning (straff!) om man pÄstÄr att Agenda 30 existerar varför jag tÀnkte Àgna mig Ät den frÄgan sÄ lÄngt att jag ska ge mina lÀsare material ni kan kolla upp sjÀlva.

Först av allt kan vi konstatera att det inte Ă€r nĂ„n skröna: Globala mĂ„len och Agenda 2030 – Regeringen.se.

Den som sÀtter sig in i frÄgan djupt ser rÀtt snabbt att mÄlet Àr en vÀrldskommunism i botten med en företagsfascism pÄ toppen, och just nu skapar Agenda 30 stor förvirring i Sverige, vad jag kan se.

Statsministern hoppar ut och sĂ€ger blankt nej till jordbruksstöd, folk fĂ„r plötsligt inte elda i kaminer, bensinskatten ska upp och upp och upp. Folks djur avlivas huller som buller, och avgifter pĂ„ hundratusentals kronor har börjat landa hos fastighetsĂ€gare. De som kan Ă€mnet internationellt anser att Sverige Ă€r ett genrepsland. Jag har inte kollat det men du kan hĂ„lla koll sjĂ€lv frĂ„n och med nu; alla beslut som LEDER till att det blir dyrare, svĂ„rare, krĂ„ngligare eller omöjligare att BO PÅ LANDET = Agenda 30!

UPPDATERING: En lÀsare meddelade:

ApropÄ Agenda 2030; pÄ SVT Nyheter nyss sa dom att Trafikverket vill ta bort sitt ansvar ifrÄn c:a 2.000 mil vÀg pÄ landsbygden och lÀgga allt ansvar/kostnader pÄ byalag och vÀgföreningar. 2.000 min Àr c:a 20% av hela Sveriges vÀgnÀt!

Vad jag har sett har denna propaganda, nedan, inte nÄtt Sverige Àn.

Men den kommer! Kommunister har i alla tider sÄlt in; lycka! Du kommer bli lycklig av att inte Àga nÄgot alls! De enda som fÄr Àga Àr ledarna och de rika.

Kort och gott kan man sÀga att ingen, absolut ingen, ska kunna eller ens vilja bo pÄ landet. Om cirka fem Är torde det vara absolut kört att sÀlja en fastighet belÀgen pÄ landet dÀrför att man lÀr inte fÄ banklÄn, ingen vÄgar ÀndÄ köpa, osv.

Jag Àr inte frÀmmande för att lÄn sÀgs upp och kan du inte fylla pÄ sjÀlv tar banken fastigheten.

Du kan söka pĂ„ ”Agenda 21” – redan passerat – och pĂ„ ”Agenda 30” pĂ„ Google och YouTube sĂ„ hittar du massor.

VĂ€rldens mest korrupta organisation nĂ€mligen FN leder det hela, och eftersom lejonparten Ă€r lĂ€rda att FN betyder ”god” svĂ€ljer folk vad som kommer ur deras hĂ€nder trots att kritik har publicerats i isolerade Sverige.

Den isoleringen innebÀr ocksÄ att folk skÀller pÄ den och den svenska ministern som sÀger det och det


Finns inga beslut idag som fattas i Sverige
De fattas antingen i Bryssel, pĂ„ Wall Street eller i just FN-skrapan. VĂ„ra ”folkvalda” levererar bara, bestĂ€mmer nada. Vi har sĂ„ att sĂ€ga redan en vĂ€rldsregering pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt och den Ă€r allt annat Ă€n folkvald.

Den talar heller aldrig om vad den Àr ute efter, och man kör med mycket PR

Just nu Ă€r det superpoppis med ”tinny house” – smĂ„, smĂ„ hus. Först sĂ€ljer man in det med mördande reklam och sen skickar man ut mobbarna som ska mobba ihjĂ€l alla som tycker nĂ„t annat. Du kommer framstĂ„ som en omodern total blĂ„dĂ„re om du bor pĂ„ landet Ă„r 2030, och du lĂ€r varken fĂ„ post, el, ambulanser eller nĂ„tt annat och ger du dig inte sĂ„ lĂ€r man konfiskera. Det Ă€r redan bestĂ€mt!

Alla ska in i smĂ„, smĂ„ hus och smĂ„, smĂ„ lĂ€genheter i stĂ€derna – ingen, och jag menar ingen, kommer att vilja eller kunna bo pĂ„ landet.

Plugga! Kolla sjÀlv!

Och tillhör du dem som kallar andra mÀnniskor för galningar om de talar om dessa nya grepp ber jag dig lÀmna min blogg. Jag vill inte ha dig som lÀsare. JodÄ, författare kan bestÀmma sjÀlva vilka lÀsare man inte vill ha. Det har jag gjort i 35 Är.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By TLarsson64SE, 2018-03-09 @ 06:38

  Avfolkning av landsbygd till Agenda 21 stÀder testas redan i Kina: https://plus.google.com/102864938118620410353/posts/2T4cj7KwN17

  Den danska politikern Ida Auken skriver om 2030-stÀderna:
  ”Once in awhile I get annoyed about the fact that I have no real privacy. [
] I know that, somewhere, everything I do, think and dream of is recorded.”
  Notera ”think and dream”. Hon vet att Ă€ven tanken skall övervakas. Hon utelĂ€mnar dock att det skall bli en 2-vĂ€gskommunikation, dĂ€r AI:n bĂ„de lĂ€ser och planterar in tankar.

  Redan idag arbetar de pĂ„ att anpassa oss till deras planerade framtid utan minsta privatliv eller ens individualitet, t.ex. med skolans likhetsaxiom. Folk skall bli som drönare i en myrstack, utan genuin sanning, moral, eller livsdröm, som inte kan kalla nĂ„got för ”sitt” — inte sitt hem, sin make/maka, sina barn, eller ens sin person. ”De” bestĂ€mmer vad du skall vara och göra. Redan pĂ„ ’70-talet hörde jag en pedagog sĂ€ga: ”Hur vill vi att barnen skall vara? Vilka psykologiska och pedagogiska metoder skall vi anvĂ€nda för att barnen skall bli som vi har bestĂ€mt?” I framtiden sköts detta med nanoteknik i hjĂ€rnan, 5G och AI.

Other Links to this Post

 1. Författaren Lena Holfve exponerar Agenda 2030 – det planetĂ€ra folkmordet – Life, Death and all between — 2018-03-13 @ 22:52

 2. BONNIER VILL STOPPA FOLKOMRÖSTNINGAR | corneliadahlberg — 2018-03-13 @ 09:39

statcounter