Leif GW Persson – Sveriges Joseph Goebbels

Senast uppdaterad: 2015-01-18

Uppdaterad_ 2015-01-04

SÄ snart Leif GW:s nuna dök i TV-rutan för nÄgon dag sedan bytte vi kanal. Det gjorde man inte whitetv.se, dÀr man tvingade sig att se elÀndet i sin helhet.

I artikeln Leif GW Persson har varit rÀtta virket för djÀvulen lyfter whitetv.se dÀrefter fram fler nya aspekter av yrkeslögnaren Perssons gÀrningsmannaprofil.

LĂ€sare som önskar informera sig om om de krig Persson ljuger om, finner i boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendarn” den bĂ€sta boken pĂ„ svenska om vĂ„r tids stora lögner.

LĂ€sare som undrar vad Perssons sparringpartner Jan Guillou egentligen Ă€r för en krumelur, rekommenderas boken “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen”, som har ett kapitel med titeln “En nationalförrĂ€dares gravskrift,” och som handlar om hur denna individ – i likhet med GW – under decennier vilselett Sverige.

Söndagen den 18:e januari 2015 kommer att gĂ„ till historien som dagen dĂ„ TV-krumeluren Leif GW Persson pĂ„ ostadiga ben for upp i givakt och utbrast “Jawohl Mein FĂŒhrer!” till det zioangloamerikanska imperiets fortsatta tvĂ„ngsmarsch in i de vĂ€stliga finansoligarkernas vĂ€rldsomspĂ€nnande tyranni.

Det Àr inte svÄrt att drabbas av misstanken att Perssons hubris precis som i serietidningen Asterix och Obelix beror pÄ nÄgon slags magisk trolldryck som skÀnker den som dricker det allehanda förmÄgor.

Perssons fantastiska tolkningar av vad han beskriver som de franska bröderna Kouachis tankeverksamhet under attacken mot tidningen Charlie Hebdo tangerar klÀrvoajantens.

Den kanske mest uppenbara sjÀlvmotsÀgelsen i Perssons svammel Àr varför bröderna Kouachi skulle bemöda sig om att springa omkring med balaklavas över huvudet om de nu hade den uppfattning Persson tillskriver dem, nÀmligen att attacken mot Charlie Hebdo var ett sjÀlvmordsuppdrag.

Sedan kan man naturligtvis undra var denne man befunnit sig under de ett och ett halvt decennium forskare och andra uppdagat allt fler problem med den officiella version av 9/11 president George W. Bush sponsrade.

Vad Ă€r det Leif GW Persson tror sig veta om 9/11 som den amerikanska federala polisen FBI inte vet – eftersom inte ens de pekar ut Osama Bin Laden som skyldig till 9/11 (se nedan)?

 

 

In vino veritas?

Alkohol Àr enligt brottstatistiken en av de mest vÄldsdrivande drogerna.

Kanske förklarar det varför Persson skriver som han gör i sin krönika “KRIGETS VILLKOR”?

Efter att ha jÀmnstÀllt Charlie Hebdo med USA:s 9/11 skriver Leif GW Persson att sÄ gott allt som gÄtt snett i vÀrlden sedan den 11:e december 2001 beror pÄ en enda man: Osama Bin Laden.

Det hÀr inkluderar alla de förlorade mÀnskligheter som setts pÄ planeten, liksom alla krigen.

I Leif GW Perssons Universum var det inte USA som invaderade Irak eller bombade sönder Libyen – det var Osama Bin Laden.

Ej heller var det regeringen Reinfeldt som införde FRA:s massövervakning – det var ocksĂ„ Osama Bin Laden.

Leif GW Persson:

Han [OBL] har orsakat vÀstvÀrldens skattebetalare extra försvarskostnader pÄ tusentals miljarder kronor per Är och han har fÄtt oss sjÀlva att inskrÀnka vÄra demokratiska fri- och rÀttigheter pÄ ett sÀtt som ingen annan före lyckats med i modern tid.

PÄ grund av Leif GW Persson Àr i dag Sverige och vÀrlden en nÄgot farligare plats att leva pÄ.

För fall av att karln Ă€nnu inte helt förlorat medvetandet Ă„terfinns hĂ€r vĂ„r sektion om “inside jobs” eller “geopolitisk terrorism” – vilket kanske kan fĂ„ honom att nyktra till… 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Asgeir, 2015-01-19 @ 22:34

    Jag har bara sett LGWP en enda gÄng men dÄ var det i nÀrheten av en plats jag gjorde en förbluffande erfarenhet.

    Killen har sĂ„ klart mer Ă€n en roll. En kan ju vara att klĂ€cka provocerande kommentarer och sen vilka som svarar eller blir störda och sĂ„ lĂ€gger man pussel utifrĂ„n det…

  • By Alf Susaeg, 2015-01-18 @ 23:52

    vad kan sÀgas annat Àn utmÀrkt/klarsynt/trÀffande?
    stryk oönskat…eller vĂ€lj alla tre..;)

Other Links to this Post

statcounter