Landet ledarlös – Sverige efter terroristattacken mot IKEA

Senast uppdaterad: 2015-08-11


Det hÀr Àr verkligheten om dubbelmordet pÄ IKEA i VÀsterÄs den 10:e augusti 2015:

 • HĂ€ndelsen var ett psykologiskt angrepp pĂ„ Sverige, som till sin effekt vĂ€l uppfyller villkoren för att utgöra en terroristattack
 • I denna prövningens stund stĂ„r Sverige utan ledare.

  Mannen som bar pĂ„ förvĂ€ntningarna att vĂ€xa in i rollen som landsfader – Stefan Löfven – har deserterat.

IKEA torde i det sekulÀra och allt mer multikulturella Sverige vara det nÀrmaste en allmÀnt omfamnad national-symbol landet har.

Men IKEA Àr ocksÄ mer.

IKEA befinner sig i samma himmmel dÀr Astrid Lindgren bor.

PĂ„ samma sĂ€tt kyrkor i Sverige fordom utgjorde fristĂ€der, har IKEA varit en slags fredad zon i nationens medvetande – bĂ„de för infödda svenskar, liksom de mĂ„nga nya medborgare som dag för dag lĂ€r sig att mer och mer uppskatta vad Sverige handlar om.

NĂ€r tvĂ„ nyanlĂ€nda frĂ€mlingar frĂ„n östafrika kliver in i denna idyll och dĂ€r dekapiterar en infödd svenska som hade kunnat vem som helst av lĂ€sarna, och mördar hennes son, Ă€r detta inget annat Ă€n en dolkstöt rakt i den svenska folksjĂ€len – den nordiska tryggheten.

Det Àr ingen överdrift att pÄstÄ att den masspsykologiska effekten hade varit densamma om nÄgon för tvÄ sekler sedan pÄ ett kyrkoaltare nÄgonstans i landet giljotinerat en vÀrnlös kvinna.

Morden kan i sin psykologiska effekt liknas med de masskjutningar som media med ojĂ€mna mellanrum rapporterar om frĂ„n USA – och som alla har dolda agendor.

LĂ€s mer..

 

 

En regering av desertörer

IstĂ€llet för att i den hĂ€r situationen öppet erkĂ€nna det nationella traumat morden utgör och söka helande och nationell försoning, vĂ€ljer landets folkvalda – med statsminister Stefan Löfven i spetsen – och göra sig osynliga i frĂ„gan.

Varför tiger regeringen?

Dubbelmorden var inte det enda brottet mot Sverige som begicks den 10:e augusti 2015.

Det större brottet var de folkvaldas svek mot landet.

Åtminstone tvĂ„ dolda agendor synes vara i spel.

Den ena Ă€r bakgrunden till de tvĂ„ nyanlĂ€nda östafrikanska “flyktingarna” som pekats ut som gĂ€rningsmĂ€n.

Den andra agendan Àr den europeiska och svenska kontexten till attacken.

Vad gĂ€ller den första agendan kommer polisen inte att utreda gĂ€rningsmĂ€nnens bakgrund i sina hemlĂ€nder, eller vad som faktiskt pĂ„gĂ„r bakom Migrationsverkets murar (dĂ€r en tidigare SÄPO-chef basar), och dĂ€r det kan ha manipulerats av krafter frĂ„n samma vĂ€stliga nattvĂ€ktarstat som lĂ„g bakom 9/11, för syftet att genomföra en psykologisk attack mot Sverige som fortsĂ€tter att piska pĂ„ den andra agendan.

Vilken agenda dÄ?

Det pÄgÄende utplÄnandet av civilisation i Europa liksom det parallellt löpande folkmordet pÄ etniska europeer och svenskar.

Katastroferna Àr inte nÄgot som uppstÄtt av sig sjÀlvt, utan planerades för snart ett sekel sedan av samma dolda maktspelare som skapade EU.

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Kalergiplanen rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€s gratiskaptilet nedan…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jesper, 2015-08-13 @ 19:07

  Vi Àr under ockupation- pÄ gatan, i parlamentet, i vÄra medvetande. Det Àr en ekonomisk ockupation av internationella element som kontrollerar betalningsmedlen. Det Àr en psykologisk ockupation, orkestrerad av Àgarna till de medier som förleder det svenska folket och lÀr oss hata oss sjÀlva.
  Meningen med detta Ă€r att fĂ„ till vĂ„r fysiska undergĂ„ng genom att slĂ„ss med dessa “mörka krafter” pĂ„ gatan tills vi förgör varandra. Fattas bara nĂ„gra falsk-flagg operationer eller tillrĂ€ckligt mĂ„nga bestialiska attacker av barbarer som dessa, sĂ„ bryter kriget ut naturligt. Alla förstĂ„r att det kommer att bli krig i Sverige, men ingen vill göra nĂ„got för att undvika det medan vi fortfarande har chans att stĂ€vja det. Det sista makten vill Ă€r att vi ska förstĂ„ bakgrunden och kanalisera vĂ„r vrede mot de som faktiskt pĂ„tvingar svenska folket elĂ€ndet.
  Svenskar! Vakna! Sök sanningen och sanningen skall göra er fria!

 • By Sven., 2015-08-12 @ 22:30

  Ska nu de nyanlÀnda raketforskarna övertrÀffa vÄra uppfinnartraditioner. Efter landets storlek har vi haft flest uppfinningar jÀmfört med andra lÀnder i vÀrlden.

 • By RĂ€ttsPatos SmĂ„land, 2015-08-12 @ 12:06

  Sommar i P1 imorgon 13 aug 2015; Reinfeldt

  En DÄres Försvarstal

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-08-12 @ 08:11

  Till rĂ„ga pĂ„ elĂ€ndet dirigerar man den redan underbemannade poliskĂ„ren till en rad migrantförlĂ€ggningar. Man oroas för att den berĂ€ttigade vreden mot den vansinniga “flyktingpolitiken” som skattebetalarna kĂ€nner kommer att riktas mot migranter dĂ„ vreden istĂ€llet skall riktas mot vĂ„ra landsförrĂ€dare i regering och riksdag som i strid mot folkviljan i snabb takt förstör det land som de rĂ€tteligen borde fortsĂ€tta att utveckla.

 • By xmaverickx, 2015-08-12 @ 02:04

Other Links to this Post

 1. Alternativ information om morden pĂ„ IKEA | Arab Nyheter — 2015-08-12 @ 05:41

statcounter