LĂ€gesrapport vecka 29 Ă„r 2015: Grekland, Iran & MH17

Senast uppdaterad: 2015-07-17

För oss ser det ut som att julis tre stora hÀndelser, Judasgestalten Alexis Tsipras kovÀndning i Grekland, fredsavtalet mellan USA och Iran och det nymornade intresset för det förolyckade flygplanet MH17:s öde Àr sammanvÀvda.

GobelÀngen allt utspelas pÄ Àr den pÄgÄende striden om mÀnsklighetens framtid, dÀr ondskan förkroppsligas av de frimurarteokratiska finansoligarkernas operativ gren Illuminati.

 

Grekland

Det absolut viktigaste för ondskan, globalisterna, Àr att rÀdda EU-projektet.

Detta Àr viktigare Àn 11 miljoner grekers liv, viktigare Àn 80 miljoner tyskars och 66 miljoner fransmÀns vÀlmÄende.

Det Àr till och med viktigare Àn en handfull med storbankers senaste kvartalsrapporter.

Globalisterna befarar nĂ€mligen att om Grekland lĂ€mnar euron blir detta dödsstöten för hela EU-projektet – och i förlĂ€ngningen dĂ€rmed globalisternas drömmar om en global tyranni med FN som ekofascstisk vĂ€rldsregering.

Globalisternas till synes omöjliga uppgift att hÄlla kvar Grekland i euron (och kanske ocksÄ EU) och lösa det pÄstÄdda skuldberget Àr huvudsakligen psykologiskt och tvÄfaldigt.

 1. Övervinna grekernas motstĂ„nd mot ekonomiska Ă„tstramningar i klassen folkmord.
 2. Övervinna bankernas halsstarriga motstĂ„nd mot att acceptera nedskrivning av Greklands pĂ„stĂ„dda skuldberg.

Oavsett om alla greker som kollektiv skulle vara juridiskt och moraliskt ansvariga för hela skulden (vilket de inte Ă€r) – Ă€r det pĂ„stĂ„dda skuldberget helt enkelt för stort för att nĂ„gonsin kunna betalas via Ă„tstramningar.

Av intervjun ovan till höger, med Greklands avhoppade finansminister Yanis Varoufaiks, framgÄr att skulden Àr ett enda stort bokföringstrick av bankerna.

Det hÀr Àr dÀrför den psykologiska lösning i tvÄ steg globalisterna just nu försöker implementera:

 1. Tvinga pÄ Grekland Ànnu vÀrre Ästramningar Àn de bankerna föreslagit.

  Globalisternas agent hĂ€r heter Alexis Tsipras – en folkförrĂ€dare av bibliskt format, eftersom han kom till makten som kritiker mot Ă„tstramningar.

 2. FörmĂ„ bankerna och andra EU-lĂ€nder att inse att de kommer att bli tvungna att skriva av stora delar av Greklands pĂ„stĂ„dda skulder – vilket globalisterna hoppas blir enklare, efter att Tsipras djupt förödmjukat Grekland.

  Agenten hÀr Àr vÀrldsbankenschefen Christine Lagarde, som för tillfÀllet lÀmnat solariebÀdden.

Kommer försöket att lyckas?

Greker och grekÀttlingar som lÀser detta och som inte vill att deras efterkommande ska genomleva sina existenser som mikrochippade slavar i en global diktatur, har i dag chansen att hjÀlpa Grekland ut ur euron och Lissabonfördraget.

Detta Àr den för mÀnskligheten bÀsta lösningen.

 

Iran

Det verkar som att USA:s president Barack Obama till slut förtjÀnat det Nobels Fredspris han erhöll Är 2009.

Han gjorde det genom att slĂ€cka den brand Israels premiĂ€rminister Benjamin Netanyahu öst brĂ€nsle pĂ„ i Ă„tminstone tvĂ„ decennier – pĂ„stĂ„endena om att Iran Ă€r ett land befolkat av mordiska galningar vars ledarskap konstant försöker utveckla egna kĂ€rnvapen för syftet att utplĂ„na Israel (men som av nĂ„gon anledning alltid misslyckas).

Inslaget ovan Àr en debatt pÄ engelska i iranska presstv som och visar hur desperat retoriken frÄn fredens fiender just nu Àr.

Eftersom Israels existens vilar pÄ den stÀndiga nÀrvaron av krig och olösta konflikter, kan fredsavtalet mellan Iran och USA vara det vÀrsta bakslag zionismen och dess stödtrupper upplevt under hela Israels existens.

Ett frĂ„n ekonomiska sanktioner befriat Iran kommer pĂ„ mycket kort tid att segla upp som en regional stormakt i mellanöstern – inte med vapenhjĂ€lp, utan via ekonomiskt samarbete, ungefĂ€r hur Kinas ekonomi för nĂ„gra mĂ„nader sedan blev större Ă€n USA:s.

FrÄgan Àr hur globalisterna/zionismen nu kommer att svara pÄ att fred brutit ut i mellanöstern?

Israels premiÀrminister Benjamin Netanyahu har redan sagt att Israel inte Àr bundet av fredsavtalet.

Problemet med det hÀr uttalandet Àr att efter att sanktionerna upphört sÄ Àr de enda sÀtt Israel kan slÄ till Àr med vÄld.

Vi skulle inte heller utesluta att oddsen för att Barack Obamas överlever Äterstoden av sitt presidentskap plötsligt sjunkit rejÀlt.

SkÀlet kan vara att fredsavtalet mellan Iran och USA faktiskt bara Àr det senaste steget i en process vars nÀsta steg kan vara att börja tala om Israels omfattande kÀrnvapenprogram (som man stulit frÄn USA) och förmÄ det att gÄ in i det ickespridningsavtal som nÀstan alla lÀnder i vÀrlden Àr delaktiga i.

Hitills har Israel ens vÀgrat att tala om sina egna kÀrnvapen.

 

MH17

Att SVT och TV4 bara timmar efter fredsavtalet mellan USA och Iran, dammar av och slĂ€par fram historien om det malaysiska flygplanet MH17 som pĂ„ dagen för ett Ă„r sedan sköts ned över östra Ukraina, Ă€r inget annat Ă€n vĂ€rldszionismens försök att hĂ„lla “Ă€ngslans strategi” – “strategy of tension” – vid liv efter att fred nu verkar ha brutit ut i mellanöstern.

Om inget annat sÄ har lÀsaren i SVT:s och TV4:s rapportering om MH17 ett slutgiltigt bevis pÄ att dessa tvÄ förment svenska TV-kanaler Àr zionistiska sprÄkrör.

Som lÀsaren kanske minns presenterade blueshift 2014
bevis pÄ att den Kievs kuppregim hade förkÀnnedom om nedskjutningen av MH17
(publicerade i boken “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen”).

Se Àven den ryska försvarsstabens presskonferens med anledning av nedskjutningen av MH17.

 

 

Hur kommer dÄ allt detta sluta?

Vi drar oss till minnes den vision om en möjlig tidslinje, nĂ„gon skickade till oss för över ett Ă„r sedan – i vilken det varnades för en gigantisk falskflagg attack ingen kommer att vinna pĂ„.

LÀsaren finner den genom att klicka pÄ bilden med timglaset och jorden i den högra sidospalten.

 

Gillade artikeln? Donera gÀrna via SWISH: 0723 935 379

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-07-17 @ 11:06

  Som jag tidigare skrivit sĂ„ har globalisterna lagt in högvĂ€xel för att hoppas kunna genomföra sin ondskefulla planlĂ€ggning för vĂ€rldsherravĂ€ldet. Orsaken Ă€r det vĂ€lgörande snabba uppvaknande som skett i vĂ€rlden nĂ€r det gĂ€ller att begripa att NÅGON drar i alla de trĂ„dar som tidigare setts som isolerade hĂ€ndelser men som tillsammans Ă€r komponenter i skapandet av den totalitĂ€ra feodala Nya VĂ€rldsordningen. TyvĂ€rr har inte den svenska allmĂ€nheten fattat vidden av detta, ej heller att vĂ„r framtid kommer att vara allt annat Ă€n den trygga vĂ€lfĂ€rdsstat som ett par generationer indoktrinerats att tro pĂ„. GlĂ€djande nog finns ett antal bloggar som realistiskt rapporterar om vad som sker och klargör orsakssammanhangen. HjĂ€lp till att öka svenskarnas kunskap genom att tipsa era vĂ€nner och bekanta om sĂ„dana sidor.
  Kunskap Àr styrka! Sanning Àr frihet! Den förberedde överlever!
  Det finns ingen som Àr sÄ blind som den som inte VILL se!

Other Links to this Post

 1. NulĂ€ge i Greklandskris m m. Ekonomier. Tiden…….. | Jesus lever — 2015-07-17 @ 19:50

statcounter