Kuppen i Kiev: Högersektorn eller Zionistsektorn?

Senast uppdaterad: 2014-08-02
Efter det israelitiska inslaget under kuppen i Kiev i vĂ„ras; efter tillsĂ€ttandet av tvĂ„ judiska miljardĂ€rer som provinsguvernörer i de östra oroliga delarna av landet; efter konstaterandet att den avhoppade premiĂ€rministern Jatsenjuk har judiskt pĂ„brĂ„, liksom hans eftertrĂ€dare Volodymyr Grojsman och liksom president Petro Porosjenko sjĂ€lv – Ă€r frĂ„gan om kuppen i sjĂ€lva verket borde beskrivas som ett zionistiskt Ă€ventyr, med konsekvensen att den s k Pravy Sektor, högersektorn, kanske bĂ€ttre kallas för zionistsektorn.

Det skulle onekligen förklara det annars sĂ„ mĂ€rkliga Ă€ktenskapet mellan Ă„ ena sidan förmenta “nazister” och zionister i Ukraina.

Och vilken skulle den dolda agendans slutpunkt dÄ vara?

Det Ă€r faktiskt i omrĂ„det som den stora majoriteten av dagens judar har sina rötter – i det gamla Kazarriket.

Det Ă€r dĂ€rför Ukraina har en av vĂ€rldens största kontingenter judar i sitt land – Ă€ven efter över 200 000 emigrerat till Israel efter Kalla Krigets slut.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Niklas, 2014-08-03 @ 06:31

    AlltsÄ, dvs kan amerikanarna utöka sitt krig och dvs sin statskassa.för de Àr vÀl just det de mÀnniskorna tjÀnar sina pengar pÄ? Nu gör ju ISIS de de för i den regionen. IgÄr gick de in i lebanon och de Àr ju ÄxÄ usa omrÄde pga om jag inte minns fel sÄ fraktade vÀl usa och allierade vapen genom lebanon innan Syriens inbördeskrig bröt ut? NÀ usa lÄtsas propaganda funkar inte hÀr, vi dricker inte flour till frukost, lunch och middag som det Àr i staterna.

  • By Niklas, 2014-08-03 @ 06:27

    en tanke, kan det inte vara ett “test” lĂ„ter grymt men kan det inte vara sĂ„? Vi i vĂ€st har sett pĂ„ nĂ€r jĂ€nkarnas rövarstrĂ„k i Mellanöstern pĂ„gĂ„tt sedan Sovjetunionens fall. Dessa avhopp Ă€r vĂ€l bara för de har spelat ut sin roll anser jag och som vi förstor sĂ„ rĂ€cker inte att premiĂ€rministern avgĂ„r, nu ska ju hela parlamentetet bytas ut. Iaf enligt poroshenko som inte fĂ„r sitta zionist-krig.

Other Links to this Post

statcounter