Krocken vid Drottningholm – frimurarnas sista varning till kungen?

Senast uppdaterad: 2014-09-27
NÀr kungen pÄ morgonen den 17 september 2014 lÀmnade Drottningholms slott pÄ vÀg mot Bromma flygplats rammades Mercedesen han fÀrdades i av en Lexus.

Hastigheten lÀr ha varit 60 km i timmen och luftkuddarna utlöstes.

Kungen klarade sig oskadd och fortsatte fÀrden i ett av de andra fordonen i hovtransporten.

Hur skall man förstĂ„ förhĂ„llandet att just den bil som transporterar Sveriges statsöverhuvud pĂ„ en lantlig vĂ€gstrĂ€cka blir bredsidad av ett fordon som bokstavligen kastar sig ut ur skogen – samtidigt som ekipaget stĂ„r under SÄPOs beskydd?

Hans kungliga höghet tillsammans med grannen Vladimir Putin, President för Ryssland

Oaktat möjligheten att det handlade om tillfÀlligheters spel eller gudomligt inspirerat omen, sÄ finns möjligheten att det meddelande som skickades till kungen genom krocken har ett tÀmligen mundÀnt ursprung.

AvsÀndaren?

Svenska frimureriet.

Meddelandet?

Abdikera eller dö.

klicka för större bild


 

Rockad

2010 lanserades en omfattande kampanj för syftet att fÄ kungen att förstÄ att han borde abdikera och lÀmna över tronen till Kronprinsessan Viktoria.

VĂ„ra tidigare artiklar om detta:

Till skillnad frÄn vad som skett i andra kungahus i Europa, dÀr sittande monarker faktiskt böjt sig för den dolda maktens krav pÄ att ersÀtta sittande monarker med yngre, sÄ har Kung Carl XVI Gustaf inte lyssnat.

Hans skĂ€l kan vara goda: det traditionella och ofta enda legitima sĂ€ttet för en monark att lĂ€mna sitt Ă€mbete Ă€r genom att dö – inte abdikera.

Trots det sÄ abdikerade NederlÀndernas Drottning Beatrix 2013 till förmÄn för sin son Willem-Alexander och hÀromdagen, den 28 september 2014, hoppade Spaniens Kung Juan Carlos av och lÀmnade över tyglarna till sin son Felipe.

För att kunna göra det var man dock först tvungen att Àndra i den spanska grundlagen.

Det kan nÀmnas att Drottning Beatrix abdikering kom efter en svÄr bilolycka med flera döda och som sÄg ut som ett vansinnesdÄd.

Kampanjen att tvinga bort Kung Carl XVI Gustaf..

 • År 2010 publicerades en kungakritisk bok under titeln “Den Motvillige Monarken”. Boken grundades pĂ„ 25 Ă„r gamla rykten som dammats av samt ett foto som sedemera visade sig vara förfalskat.

  Boken ackompanjerades av den f d Army of Lovers-medlemmen Camilla Henemarks pÄstÄenden att hon en gÄng i tiden varit kungens Àlskarinna.

  GrĂ€dde pĂ„ moset blev utgivandet av en förfalskad en-krona dĂ€r texten CARL XVI GUSTAF * SVERIGES KONUNG ersatts med VÅR HORKARL TILL KUNG.


 • NĂ€r det blev uppenbart att den hĂ€r slagserien inte pĂ„verkade kungen, sĂ€nde Bonnier-Ă€gda TV4 en dokumentĂ€r dĂ€r man anklagade kungens svĂ€rfar, den tyske industrimannen Walter Sommerlath, för att ha varit anti-semit och nazist.

  Grovheten i anklagelserna förstÀrktes av att familjen Bonnier Àr av judisk hÀrkomst.
 • NĂ€r den hĂ€r flankattacken ocksĂ„ föll platt sĂ„ övergavs den hĂ€r typen av indirekt kommunikation och istĂ€llet började man pĂ„ löpsedlar skrika över hela landet vad man ville: “Ta över, Victoria” vrĂ„lade en rubrik. En monark dör pĂ„ sin post ylade en annan olycksbĂ„dande.
 • NĂ€r inte heller det hĂ€r förmĂ„dde pĂ„verka Hans MajestĂ€t sĂ„ kröp tre mĂ€rkliga figurer ut ur skuggorna och vĂ„gade ge ett ansikte till den hitills tĂ€mligen anonyma kampanjen:
  • Pehr G Gyllenhammar, Volvos tidigare VD.
  • Herman Lindkvist, en av Sveriges mest lĂ€sta historiker.
  • Jan Malmsjö, skĂ„despelare och artist.

  ObekrÀftade rykten gör gÀllande att alla tre Àr frimurare.

Det kan alltsÄ vara som sÄ att oddsen för att Kung Carl XVI Gustaf gÄr en vÄldsam och brÄd död tillmötes plötsligt rasade den 17 september 2014.

Om detta sker Àr inte historien utan ironi: kungens egen far, Prins Gustaf Adolf omkom i en flygplanskrasch 1947.

MÄnga tror att den hÀndelsen var ett politiskt attentat, en hÀmnd av danska kommunister motiverade av prinsens goda förhÄllande med delar av Nazitysklands ledarskap.

Det förtjÀnar att nÀmnas att kungen för 17 Är sedan bröt den flera sekler lÄnga traditionen att svenska kungar alltid Àr stormÀstare i Svenska Frimurare Ordern.

Avhoppet intrÀffade 1997 nÀr hans farbror Prins Bertil, den dÄvarande stormÀstaren, dog och Carl XVI Gustaf vÀgrade axla hans stormÀstarmantel.


Edsvurna kungafiender:
Malmsjö – Lindkvist – Gyllenhammar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-10-01 @ 21:54

  LÀnktipset ovan funkar inte om man klickar pÄ inlÀgget.
  Men skriv in nÀtadressen pÄ adressrutan pÄ skÀrmen sÄ funkar det.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-10-01 @ 21:48

  Kommentar till Fredriks inlÀgg ovan: Frimurarna avrÀttar Àven andra frimurare om detta behövs för att deras agenda inte ska rubbas.

  TalesĂ€ttet “En för alla – alla för en” kommer frĂ„n ordenskretsarna och om man inte med samlade “brödrainsatser” kan rĂ€dda en “broder” som hamnat pĂ„ fel spĂ„r sĂ„ mĂ„ste denne offra sig, antingen genom sjĂ€lvmord eller att pĂ„ lĂ€mpligt sĂ€tt fĂ„ hjĂ€lp med hĂ€danfĂ€rden.

  Kolla bara vad som hÀnde en kille som hotade den globala finans- och energimaffian. LÀs pÄ nÀtet artikeln:

  http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-Sweden/839-peter-storm-vi-saknar-dig.html

  Ivar Kreuger lÄnade ut kapital till mÄnga nationer till lÀgre rÀntor Àn de amerikanska storbankerna och mördades i Paris. Wallenbergarna och StenbÀckklanen tog hand om och delade pÄ Ivar K:s synnerligen vÀrdefulla imperium.

  John F Kennedy var pĂ„ vĂ€g att avskaffa den privata bankirkartellen Federal Reserve Board som alla tror Ă€r USA:s riksbank, och skapa en statlig bank som inte dikteras av den grupp privatbanker som genom en kupp vid jultid 1913 tog över penningutgivningen och makten över USA:s finansiella system. Sak samma – adjöss med JFK.

  Dag Hammarskjöld utmanade megakapitalet och de multinationella krafter som under ett Ärhundrade berikat sig pÄ f d Belgiska Kongos naturrikedomar och fick en för tidig hÀdanfÀrd dÄ han försökte ge kongoleserna kontrollen över den nation som belgarna lÀmnade 1960.

  KOMMENTAR:

  Sedan finns ju Roberto “Guds bankir” Calvi som 1982 hĂ€ngdes under en bro i London, pĂ„ sĂ„dant sĂ€tt att alla villkoren i frimurarnas blodsedsritualer var uppfyllda..

 • By Björngunnar, 2014-10-01 @ 21:00

  FÄr jag vÀlja mellan demokrati och Monarki sÄ Àr valet lÀtt.
  Demokratin Àr frimurarna och deras metod Àr att söndra och hÀrska.
  Det svenska folket Àr svÄrt sarjat av denna metod att styra i internationalisternas intresse.
  Allt och alla i Sverige skall stÀllas mot varandra, höger mot vÀnster, kvinna mot man.
  Det har felaktigt sagts att demokrati Àr det minst dÄliga systemet men detta Àr en ren lögn spridd av dem som genom massmedia och public service, fackföreningar, arbetsgivarföreningar, styr landet.
  Den som motsÀtter sig hÀngs ut i deras press, vilket betyder all press med mycket fÄ undantag.
  I DDR fanns frimurarsymbolerna i flaggan, kontrollen av medborgarna Àr förmodligen Ànnu hÄrdare i det moderna Sverige Àn i frimurarkommunisternas DDR.
  De som styr Sverige idag Àr kulturmarxister och deras mÄl Àr att förinta Sverige och dess befolkning.
  Åt helvete med demokratin innan det Ă€r försent!

 • By David, 2014-10-01 @ 20:42

  D va ett djÀvla ylande om den goda kungen. Man kunde tro det var en monarki propaganda.. in med den unga flickan och ut med gubben. Jag bryr mig inte om kungen horar.. han har det nog inte sÄ psykologiskt lÀtt alla gÄnger.. sitter han kvar Àr det sÀkert för att skydda flickan frÄn trycket.

 • By Torbjörn Larsson, 2014-09-30 @ 13:29

  Kommer ni ihĂ„g hur kungen försökte hjĂ€lpa till att skydda Diana frĂ„n att bli mördad? Kommer ni ihĂ„g hur svĂ„rt han tog hennes död — att hans strĂ€vanden misslyckats? Han visste i förvĂ€g att “de” avsĂ„g att mörda henne. Kanske vet han mer?

 • By Fredrik, 2014-09-30 @ 09:30

  Mycket intressant artikel. Jag tycktes mig hört att Gustav III sjÀlv var den första kung att bli stormÀstare för frimurarna i Sverige?
  I övrigt Àr frimureri ett jÀtte problem i vÄrta samhÀlle som borde förbjudas omedelbart.
  Alla frimurare hög som lÄg borde dömas för landsförrÀderi.

 • By Leif Erlingsson, 2014-09-30 @ 07:23

  Hmm. NĂ€r jag i tredje kommentaren lĂ€ser om hur Gustav III Ă„ren 1790-1791 förbjöd att oroligheterna i Frankrike nĂ€mndes i tryck undrar jag lite över uppifrĂ„n (via Kungliga Tekniska Högskolan) disciplinerande till “rĂ€ttĂ€nkande” att ha “Folkvett” & “godkĂ€nd” Ă„sikt hĂ€r i landet. Det pĂ„gĂ„r ju i Sverige en allt vĂ€rre Inkvisition gentemot mĂ€nniskor i det offentliga med “inte godkĂ€nd” stĂ„ndpunkt. De som vĂ„gar ha andra Ă„sikter Ă€n de av “rĂ€ttĂ€nkarna” anbefallda.

 • By timmy, 2014-09-30 @ 05:25

  Jag tycker vi ska vĂ€lja. Antingen ett “demokratiskt” parlament eller en kung/drottning. Vi kan inte betala för bĂ€gge. Kostar för mycket.

 • By G, 2014-09-29 @ 20:26

  Varför mördades Gustav III ?

  Citaten Ă€r ur artikeln ”Gustav III ville stoppa Franska revolutionen” av Gunnel Wahlström och var införd i nummer 14 av tidningen Nya Tider

  ”Betydligt farligare Ă€n adelns missnöje var nĂ€mligen den annalkande revolutionen i Frankrike. SĂ„ orolig var kungen för att de franska revolutionsideerna skulle sprida sig till Sverige, att han Ă„ren 1790-1791 förbjöd att oroligheterna i Frankrike nĂ€mndes i tryck”

  ”Det var endast Ryssland och Spanien som i likhet med Sverige vĂ€grade erkĂ€nna den revolutionĂ€ra regimen i Frankrike. Han mĂ„ste helt enkelt göra vad han kunde för att stoppa 1789 Ă„rs franska revolution”
  ”Den 16 mars sköt Jacob Anckarström med en skrotladdad flintlĂ„spistol Gustav III i ryggen strax ovanför vĂ€nstra höften. Kungen överlevde men sĂ„ret var allvarligt infekterat och den 29 mars avled kungen.”
  ”Polischefen Liljensparre arbetade noggrant och effektivt för att komma Ă„t de sammansvurna bakom mordet. De kunde dock snart andas ut, de nya makthavarna, kungens bror hertig Karl av Södermanland och hans rĂ„dgivare strax gav order om att de pĂ„gĂ„ende undersökningarna skulle begrĂ€nsas och straffen för de inblandade blev ovanligt milda.”

  ”Vad hade dĂ„ Liljensparre upptĂ€ckt, denne benhĂ„rde polismĂ€stare, som sĂ„ snabbt förvandlats till en duvunge? Inte bara Ankarström utan alla i kretsen runt mordet var frimurare! Hade utredningen nystats Ă€nnu lĂ€ngre in bland de dunkla krafterna vore Lliljesparre sjĂ€lv ett troligt nĂ€sta offer.”

  ” Varför kan man vĂ„ga pĂ„stĂ„ att Frimurarna lĂ„g bakom mordet pĂ„ Gustav III? En ledtrĂ„d Ă€r att de faktiskt hyllar kungamördaren Anckarström. Sedan början av 1900-talet Ă€r det vĂ€l kĂ€nt att i Paris stora frimurarloge Grand Orient har Anckarström fĂ„tt en hedervĂ€rd upprĂ€ttelse. I deras tempel stĂ„r nĂ€mligen en staty av den som offrade sin heder och sitt liv för att pĂ„ frimurarnas order avrĂ€tta den som ville vĂ€rna om nationen och kungatraditionen”

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-09-29 @ 18:26

  Det skulle inte vara första gÄngen detta dolda sÀllskap likviderar en svensk kung om attentaten skulle lyckas. Gustav lll var ju ett av offren för deras maktspel bakom kulisserna.

 • By EMS, 2014-09-29 @ 14:19

  LÀnge Leve Kungen. Han Àr min favorit och jag hoppas han hÄller sig kvar pÄ lÀnge tronen. Att han inte ville bli frimurarnas stormÀstare, det gjorde frimurarna besvikna, fick jag höra av en frimurare för sissodÀr 15 Är sedan.

Other Links to this Post

statcounter