Kosmopolit eller Globalist – det Ă€r frĂ„gan

Senast uppdaterad: 2015-09-22
Infokriget som sedan flera Är pÄgÄr mot de som önskar behÄlla Sverige som ett suverÀnt land med ett eget sprÄk och en egen kultur anklagas allt som oftast för att vara rasister eller antisemiter.

Rasistanklagelsen har sitt ursprung i antagandet att omsorg om det egna landet, sprÄket och kulturen Àr detsamma som hat mot andra lÀnder, sprÄk och kulturer.

SÄ Àr det naturligtvis inte.

Anklagelsen om antisemitism Ă€r reserverad för individer som mer pĂ„ djupet genomskĂ„dat rĂ„dande maktstrukturer – vilket vĂ€cker etablissemangets rĂ€dsla.

SkÀlet Àr att maktstrukturerna i frÄga i hög grad domineras av zionismen, det vill sÀga den politiska judendomen.

Att Är 2015 t ex krÀva en bankreform Àr enligt den hÀr makten detsamma som att hata judar.

SÄ Àr det naturligvtis inte, men det Àr sÄ maktens allt desperatare grindvakter insisterar pÄ att beskriva verkligheten.

Den hĂ€r maktens dolda agenda Ă€r att förvandla jorden till ett enda “land” med en enda regering, ett enda administrativt sprĂ„k, en enda religion, en enda kultur, en enda kontantlös valuta, en enda centralbank, en enda polis och militĂ€r – ett enda av allting.

Retoriken som anvĂ€nds för att möjliggöra processen Ă€r att tala om “mĂ„ngfald.”

Men nĂ€r globalisterna talar om att “mĂ„ngfald” far de med osanning.

En fullt ut globaliserad vĂ€rld Ă€r inte en vĂ€rld full av mĂ„ngfald. Det Ă€r ett monokulturellt helvete – mĂ€nsklighetens slutgiltiga McDonaldsfiering.

“MĂ„ngfald” Ă€r globalsiternas kodord för upplösandet av Sverige och dess assimilering in i en global monokultur dĂ€r Ă€ndstationen Ă€r en planet dĂ€r alla bor i stĂ€der som alla ser likadana ut och som bebos av bara en godkĂ€nd variant av Homo Sapiens: den transhumana eurasiatisk-negroida hybriden som Ă€r en metrosexuell kreditslav som mikrochippas vid födseln.

Den hÀr globala monokulturens olika attribut kan skönjas redan i dag:

 • FN som vĂ€rldsregering
 • NATO som vĂ€rldsregeringens militĂ€r och polis
 • Bank of International Settlements som vĂ€rldsregeringens centralbank
 • Engelskan som den globala diktaturens administrativa sprĂ„k.
 • Hollywood som den enda kulturen för massorna.
 • Bitcoin, den globala kontantlösa valutan.
 • Special Drawing Rights eller Credit Default Swaps som grundplĂ„t som början pĂ„ en global valuta

HÀr Àr tvÄ bubblare..

 • En enda globalt transportföretag, MAERSK
 • Ett enda globalt möbelföretag, IKEA

 

Alternativet

Även om nationalismen Ă€r ett hinder för globalismen, sĂ„ Ă€r det kosmopoliten som Ă€r globalistens direkta antites.

Kosmopolitens vÀrld Àr nÀmligen den dÀr olika sprÄk, folk, kulturer och lÀnder fortsÀtter att sida vid sida existera som suverÀna, unika och distinkta uttryck för mÀnsklig mÄngfald.

Kosmopoliten Àr mÀnniskan som trivs, uppskattar och kommer till sin rÀtt i all denna mÄngfald.

Kosmopoliten har dÀrför gjort sig bekant med, kanske till och med hemmastadd i, mer Àn ett land och en kultur och troligen flytande talar fler sprÄk Àn ett.

HÀr Àr nÄgra adjektiv som ofta förknippas med kosmopoliten: berest, vÀrldsvan, informerad, medveten, mogen, kultiverad, sofistikerad.

Verkligheten fĂ„ verkar reflektera över Ă€r att i en fullt ut globaliserad och monokulturell vĂ€rld, finns inte utrymme för kosmopoliter – mĂ€nniskor som gĂ€rna reser och erfar mĂ„ngfald.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-09-25 @ 09:26

  De flesta mÀnniskor har en del förnuftiga bekanta. Tipsa gÀrna dessa om blueshift.nu och de mycket vÀldokumenterade artiklar som beskriver vad som sker i Sverige och vÀrlden! Ju fler som fattar vidden av det hela, desto större chanser har vi att bromsa den fÀrd mot ett totalitÀrt globalt samhÀlle som nu pÄgÄr.
  Vi Àr mÄnga som i olika sammanhang (organisationer, ordenssÀllskap och bekÀnnelser) har kommit i kontakt med dessa förberedelser och vet slutmÄlet som Àr allt annat Àn trevligt utom för den styrande eliten.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-09-23 @ 17:05

  Vi som har varit inlurade i hemliga sÀllskap vet vad som planeras att genomföras under detta sekel, och nu har man frÄn globalisterna lagt in en högre vÀxel för att den vÀxande medvetenheten bland mÀnniskor runt om i vÀrlden kan kraftigt fördröja genomförandet av deras planer.

  I en del av deras egna skrifter anges att kunskaop och egna initiativ bland massorna Àr ett hot mot deras tidtabell och att en medveten allmÀnhet kan omintetgöra Ärtionden av förberedelser bakom kulisserna.

  För vÄra barns och barnbarns skull sÄ borde varenda medveten mÀnniska (exempelvis de som följer blueshift.nu) informera sina nÀra och kÀra och helst Àven andra intelligenta mÀnniskor om vad som Àr pÄ gÄng. Kolla sjÀlva pÄ Google om frimurarmonumentet i USA som heter The Georgia Guidestones och lÀs de tio frÀmsta mÄl för vÀrldsregeringen som stÄr dÀr. Kolla mÄl nummer ett och fundera över om du ens har en chans att ingÄ i det antalet.
  Kolla ocksĂ„ pĂ„ Google begreppet W2EU och se hur megabankiren och sionisten George Soros finansierar den ockupation av migranter som just nu invaderar Europa. Man har till och med utrustat massorna med en handbok pĂ„ arabiska sprĂ„ket för hur man pĂ„ lĂ€mpligaste sĂ€tt kan mygla sig in i de europeiska lĂ€nderna, dĂ€r i allmĂ€nhet de “folkvalda” politikerna stĂ„r handlingsförlamade inför den situation de har skapat. TyvĂ€rr Ă€r mĂ„nga av Europas nuvarande ledare sina egna lĂ€nders landsförrĂ€dare och det gĂ€ller Ă€ven Sverige.

  Jobba för att stoppa fÀrden mot kaos! Kunskap Àr styrka! Sanningen ska göra er fria! Det Àr ingen som Àr sÄ blind som den som inte VILL se!

 • By brunnen_g, 2015-09-23 @ 09:24

  Som kosmopolit, talar tre sprÄk flytande, förstÄr franska och kan latin, har fyra distinkta kulturer i mina gener, sÄ kan jag bara hÄlla med. Likriktning Àr diktatur för sjÀlen! Och för mÀnniskan.

 • By Lisa, 2015-09-23 @ 09:22

  PRECIS sÄ. Detta Àr av största vikt att sÄ mÄnga som möjligt förstÄr. <3

Other Links to this Post

 1. Globalism. Nationalism. Rasister och Antisemiter. Den nya VÄRLDSORDNINGEN: kan vara vĂ€rre Ă€n vad som stĂ„r hĂ€r förstĂ„r du.(NWO) | Jesus lever — 2015-09-23 @ 18:55

statcounter