Kontanterna borta 2015

Senast uppdaterad: 2014-10-29

För tvÄ veckor sedan publicerade vi en artikel med rubriken Mörkrets Brödraskap gÄr All-In.

I artikeln konstaterades en orovĂ€ckande konvergens mellan ett antal pĂ„hittade “kriser” som alla drar i riktningen mot nationalstaters, lĂ€nders och folkslags upplösning och införandet av en global tyranni.

I dag har monstrets konturer antagit fastare former.

Det handlar i Sverige om framförallt tvÄ flanker dÀr kort sagt alarmerande omgrupperingar i skrivande stund sker: kontanternas utfasande och hysterin runt ebola.

 

Sverige kontantlöst 2015

Vi har efter kontakt med svenska storbanker och andra erhÄllit sÄdan information och reaktioner att vi gÄr ut med varningen att nÄgon verkar ha planerat att helt ta bort kontanterna ur Sverige under nÀsta Är och att integritskrÀnkande identifieringsmetoder av bl a biometriskt slag i samband med detta kommer att införas.

Bl a fingeravtrycksscanning har nÀmnts.

LÀget hösten 2014 Àr alltsÄ att lÀsare som betraktar kontanter som en mÀnsklig rÀttighet (liksom garant mot en bankernas godtyckliga diktatur) och vill agera i enlighet med denna uppfattning nog inte har sÄ mycket annat val Àn att stÀnga sina konton i Swedbank, SEB och alla den andra kontanthatarna och flytta till banker som gillar kontanter och fullt ut respekterar lagen att kontanter Àr lagliga betalningsinstrument.

Oss veterligen finns det bara en bank i Sverige som hösten 2014 uppfyller dessa tvĂ„ villkor (gillar kontanter och vĂ€lkomnar dem) – FOREX.

HANDELSBANKEN respekterar ocksÄ fullt ut lagen om att kontanter Àr lagliga betalningsinstrument och hanterar dessa pÄ alla sina kontor.

Samtal med deras presstjÀnst och chefer har dock visat att man Àr agnostisk till kontanter som sÄdana och dÀrför inte kan lova att dessa kommer att finnas kvar i framtiden pÄ deras kontor.

Vad vi Ă€nnu inte sett bekrĂ€ftelse pĂ„ Ă€r vilket fiktivt “problem” som Wallenberg och de andra finansoligarkerna i Sverige tĂ€nker sjösĂ€tta för att helt kunna avliva kontantvĂ€sendet.

Även om 90% av kassatjĂ€nster för kontanter redan Ă€r borta hos bl a Swedbank sĂ„ torde de sista 10% vara ett stort masspsykologiskt steg att ta.

LĂ€sare som inte Ă€r insatta i det politiska hĂ€rskarstratagemet Problem-Reaktion-Lösning – d v s har makten iscensĂ€tte “kriser” för att kunna införa “lösningar” – har hĂ€r en lĂ€nk som förklarar..

Till kontanternas försvar


 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Andreas, 2014-11-04 @ 17:11

  Vi mÄste vara förÀndringen vi vill se i vÀrlden som Mahatma Ghandi sade.

  Detta system eller Matris lever pÄ rÀdsla, det Àr dess energi samt lögner, vi folket hÄller öppe allt för vi igenom rÀdsla ger bort vÄr kraft varje dag till systemet,

  Men vi ÄR ju SYSTEMET

  vi har ett val KÄRLEK eller RÄDSLA

  fler o fler vĂ€ljer nu KÄRLEK
  att man stÄr upp för det som Àr rÀtt o inte bara
  tÀnker pÄ sig sjÀlv

  Vi lever alla pÄ en vacker planet dÀr Frihet Àr vÄr natur
  dags att visa Universum vad vi kom hit för att göra
  Likt NEO i The Matrix

  skapa en ny vÀrld av KÀrlek.

 • By Bergatorparen, 2014-10-30 @ 17:30

  De ÄR avslöjade, Andreas, men som alla tyranner tror de att folket Ă€r “sheeple” – och kanske rĂ€ttligen sĂ„. Folk i största allmĂ€nhet bara fnissar av varningarna och kalla de “konspirationsteorier” – jag sjĂ€lv har slutat försöka varna eftersom ingen egentligen lyssnar. Om man ser vad “Den Fria Oberoende” hĂ„ller pĂ„ med, sĂ„ fĂ„r man för sig att folk i detta land Ă€r kompletta idioter – Ă€r de? Jag vet inte. Jag har bara lĂ€st pĂ„ om nĂ„got som kallas normalitetsfördomen – alltsĂ„ att man vĂ€grar ta in över sig att saker kanske INTE Ă€r som de borde vara eller att man rycker pĂ„ axlarna och sĂ€ger: “De fĂ„r styra de som styr och sedan fĂ„r det bli som det blir” – en ansvarsfriskrivelse som dömer deras efterkommare att leva i en tyranni. Mot ont uppsĂ„t finns medicin, men mot dumhet stĂ„r Ă€ven gudar maktlösa.

 • By Andreas, 2014-10-30 @ 08:44

  Bankerna skapar pengar av luft och skuldsÀtter lÀnders regeringar = finanskris.

  Privata bankfamiljer som Rockefeller, Rotchilds Àr riktiga bovar

  Dags att avslöja dem!

Other Links to this Post

 1. Jesus lever » Blog Archive » Sverige Kontantlöst 2015? VAD gör man dĂ„? NYA tider! NWO, Finansoligarker.. — 2014-10-30 @ 18:24

statcounter