Klanen Wallenbergs senaste gangstergrepp – hjĂ€rntvĂ€tta barn

Senast uppdaterad: 2012-12-17
Klanen Wallenbergs senaste gangstergrepp för att bakvĂ€gen lura mĂ€nniskor in i bankirernas kontantlösa diktatur med en miljon utslagna (se nedan)? Introducera plastkort till sjuĂ„ringar – d v s sĂ„ lĂ„ngt ned i Ă„ldrarna att mĂ€nniskor i framtiden riskerar att aldrig ha hĂ„llit kontanter i sina hĂ€nder och dĂ€rför inte vet vad det Ă€r för nĂ„got.[1]

Den paus i tvĂ„ngsmarschen in i bankirernas diktatur som instĂ€llde sig tidigare i höst – nĂ€r bankföreningen fegade ut ur en TV-debatt om kontanternas odemokratiska utfasande (se nedan) – Ă€r nu alltsĂ„ över.

Den svenska bank som synes gĂ„ i spetsen för taktiken att gĂ„ pĂ„ barnen Ă€r Sveriges mest kontantlösa bank – den entitet som sedan 2009 dragit bort kassahanteringen frĂ„n 2/3-delar av sina bankkontor – familjen Wallenbergs flaggskepp SEB.

Hur lĂ€nge skall bankstersyndikatet Wallenbergs framfart i den svenska samhĂ€llskroppen tillĂ„tas fortgĂ„ – innan nĂ„gon sĂ€tter stopp för det hela?

VĂ„r rekommendation Ă€r att alla som rĂ„kar ha sina pengar i ett bankkonto i SEB omgĂ„ende avslutar detta – medan de fortfarande kan (dĂ„ kontanterna Ă€nnu finns kvar).

Vi har inte för avsikt att göra reklam för andra banker, men rekommenderar nedanstÄende interpellation som riksdagskvinnan Ulla Andersson stÀllde till regeringen den 6:e november 2012. Under interpellationen framgÄr vilka svenska banker som hÄrdast driver kontanternas utfasande liksom namnet pÄ den enda svenska storbank som Ànnu inte har nÄgra planer pÄ att införa kontantlösa bankkontor.

 

 

Kontantuppropet

LĂ€sare bekanta med den hĂ€r sajten minns mĂ„hĂ€nda det upprop som övertygade SVT att bjuda in till debatt om kontanternas utfasning – liksom vĂ€nsterpartiet att stĂ€lla frĂ„ga till regeringen: det upprop till kontanternas försvar som startade tidigare under hösten och som hitills samlat in över tvĂ„ tusen sjuhundra underskrifter.

 

 

 

Tidigare artiklar

 

 

 

 


1. http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/sjuaringar-kan-fa-egna-bankkort/

 

 

statcounter