Kalergiplanen 3.0 – en halv miljard afrikaner pĂ„ vĂ€g mot Europa

Senast uppdaterad: 2018-04-28

Artikeln nedan Äterpubliceras frÄn Fria Sidor.

Kalergiplanen: agendan att genom gigantiska folkomflyttningar pÄ och mellan den euroasiatiska landmassan och Afrika, utrota alla unika folkslag, kulturer och sprÄk. SlutmÄlet Àr en enda mÀnsklig ras, enligt Kalergiplanens visionÀr den österrikiske greven Coudehove-Kalergi, en eurasisk negroid ras, över vilken Judenheten kommer hÀrskar som den nya adeln.

LĂ€sare som inte har hört talas om Kalergiplanen och den planerade globala tyrannin rekommenderas boken VĂ€sts Mörka HjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.

NÄgra lÀnkar:

Kalergiplanens olika faser:

 1. Fas 1: inföll i Sverige Är 1975-2000 och började med ett nationalsuicidalt beslut fattat av en enig riksdag 1975, uppmanad dÀrtill av den dÄvarande statsministern Olof Palme.
 2. Fas 2: Ă„ren 2001-2017, började med de folkomflyttningar som följde i kölvattnet pĂ„ det 9/11 och de krig denna falskflagg attack anvĂ€ndes för att starta. Fas 2.8 instĂ€llde sig nĂ€r Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt i ett tal den 14 augusti 2014 uppmanade vĂ€ljarkĂ„ren att “öppna sina hjĂ€rtan” för den flod av asylsökare som förvĂ€ntades komma. Fas 2.9 var nĂ€r floden av unga mĂ€n i vapenför Ă„lder utan identitshandlingar vĂ€llde in i landet.

Startskottet för Kalergiplanens fas 3 gavs den 18 april 2018 av Rothschild-agenten tillika Frankrikes president Emmanual Macron nĂ€r han i EU-parlamentet deklarerade att Europa befann sig i ett tillstĂ„nd av inbördeskrig, mellan nationalistiska krafter och finanselitens globalistagenda, vilken Macron arbetar för – över det i skrivande stund pĂ„gĂ„ende försöket att förvandla Europa till en del av det svarta Afrika och planeten till en global tyranni…

KĂ€lla:

9000 AFGHANER, FÖRLORAD YTTRANDEFRIHET OCH VÄRLDENS FARLIGASTE GRAF

NÀr du ser en tio-krona ligga pÄ marken plockar du förmodligen upp den. Tar butiken 15:- för mycket betalt för en vara kanske du gör dig besvÀret och pÄpekar det. NÀr du ser en tiggare utanför affÀren kÀnner du kanske bÄde ilska och obehag? NÀr du ser preliminÀrskatten pÄ ditt lönebesked pÄminns du om hur mycket du betalar i skatt. Vi mÀnniskor reagerar pÄ det vi kommer i direkt kontakt med och det vi ser med egna ögon. Samtidigt tÀnker du inte pÄ att för den vara du köper Àr olika skatter den största kostnaden. NÀr du betalar elen Àr skatterna ocksÄ dÀr den största delen. För en normalinkomsttagare kanske 35% gÄr bort i synliga skatter men minst lika mycket betalar du i dolda skatter. Du styr sÄledes över 30% av vad du sjÀlv producerar. Resten bestÀmmer staten över. PÄ exakt samma sÀtt Àr det med massinvandringen. Kostnaderna och konsekvenserna döljs medvetet för oss.

9000 afghaner

MĂ„nga har blivit upprörda över att 9000 illegala afghaner fĂ„r stanna i Sverige till en kostnad av 3 miljarder. Det Ă€r utmĂ€rkt att just detta fĂ„tt allt fler att reagera men dessa 3 miljarder Ă€r endast, uppskattningsvis, 1% av vad massinvandringen kostar svenska folket totalt – varje Ă„r. HĂ€r har vi, Ă„terigen, ett exempel pĂ„ att vi reagerar pĂ„ det vi tydligt ser men har sĂ„ förtvivlat svĂ„rt att greppa det vi inte lika tydligt ser.

I verkligheten, vÀl dold för dig i statens olika system, gömmer sig en uppskattad kostnad för massinvandringen pÄ runt 300 miljarder. Docenten i företagsekonomi frÄn Handelshögskolan i Stockholm Jan Tullberg rÀknade, utan politiskt korrekta glasögon, ut att kostnaden per Är 2014 var runt 250 miljarder. Det var före asylchocken 2015 och avsÄg 500 000 fÀrre uppehÄllstillstÄnd Àn 2018. Fria Sidor anser att Tullbergs berÀkningar Àr de mest seriösa och som har ambitionen att fÄnga Àven dolda kostnader. Utan tvekan en synnerligen modig man med stor intellektuell integritet. I hans berÀkningar ingÄr inte det som Nordisk Alternativhöger sÄ trÀffsÀkert kallar Blatteskatten. I den senare ingÄr kaoset i skolan och vad det kostar, sjukskriva lÀrare, kaoset i vÄrden, sjukskriven vÄrdpersonal men ocksÄ den lÀgre vÀlfÀrd vi svenskar kÀnner nÀr vi gÄr pÄ bio, tvingas sÀtta oss pÄ en sÀker plats i bussen, tar taxi istÀllet för publika transportmedel, vÀljer att inte gÄ ut sent pÄ natten, tar en omvÀg för att kÀnna oss sÀkra, tvingas heja pÄ tiggare i varje gathörn, o.s.v. Tullbergs uppskattning, framrÀknat till idag, ca: 300 miljarder fÄr dÀrför ocksÄ den anses utelÀmna stora kostnadsposter.

Detta motsvarar ca: hĂ€lften av vad varje svensk betalar i inkomstskatt per Ă„r. NĂ€sta gĂ„ng du köper pĂ„ extrapris, returnerar den dĂ€r dĂ„liga varan eller funderar pĂ„ om du ska ge den dĂ€r dricksen eller inte – tĂ€nk dĂ„ pĂ„ att hĂ€lften av vad du betalar i inkomstskatt + blatteskatt Ă€r vad massmigrationen till Sverige kostar dig varje Ă„r. Dessa 9000 afghaner Ă€r som en droppe i havet, endast 1% av den totala kostnaden – och det Ă€r du som betalar för politikerklassens kalas.

Förlorad yttrandefrihet

Det har tagit lĂ„ng tid, förskrĂ€ckligt lĂ„ng tid men alltfler vaknar nu upp till verkligheten, mardrömmen, tack vare fria medier. DĂ€rför mĂ„ste de nu förbjudas. Uppfinningsrikedomen hos det styrande etablissemanget Ă€r stort för att hitta förevĂ€ndningar. Det som fria medier skriver kan rubriceras som hat, extremism eller ”fake news”. Det kan ocksĂ„ hamna under rysk desinformation. Fria medier utmĂ„las som ett hot mot demokratin och tusentals anstĂ€llda engageras nu för att förinta dem.

HÀr ingÄr sedan lÀnge beprövade metoder som att dra ner pÄ lÀsarstatistiken, ta bort dem i sökresultaten men i allt högre grad att helt enkelt stÀnga ner konton pÄ publika nÀtverk som Youtube, Twitter och Facebook. För de man inte kommer Ät den vÀgen tar man bort varje möjlighet att tjÀna pengar pÄ annonser och lanserar regelbundet mediekampanjer för att smÀda dem som ligger bakom. Nu börjar man ocksÄ gÄ det rÀttsliga vÀgen genom Ätal.

Att det verkligen finns ett etablissemang har vi fĂ„tt bevis för eftersom myndigheter, politiker, medier i Sverige, försvaret, polisen och internationella sociala medier samarbetar och hĂ„ller gruppmöten för att slĂ€cka svenska folkets sista livlina till förstĂ„else. Det Ă€r dessutom inte nĂ„gonting unikt för Sverige utan motsvarande förintelse sker i alla vĂ€stlĂ€nder. Det Ă€r viktigt att vi ser detta för dĂ„ kommer insikten att det pĂ„gĂ„ende folkmordet, i varje vĂ€stland, Ă€r ett mycket viktigt samlat projekt som man fast beslutat sig för att genomföra. Det Ă€r sĂ„ viktigt för dem att man Ă€r beredd att göra nĂ€stan allt för att fĂ„ bort den fria tanken, yttrandefrihet och upplysningar hur verkligheten Ă€r – man Ă€r rĂ€dd för att den breda, idag sovande, allmĂ€nheten ska vakna upp och förstĂ„.

Afrika – Europas framtid

Den har kallats – vĂ€rldens farligaste graf – för den visar den berĂ€knade befolkningsutvecklingen i Afrika fram till Ă„r 2100. Den Ă€r farlig för mĂ„nga kan förstĂ„ att om vi nu inte snabbt upprĂ€ttar ett fungerande grĂ€nsskydd kommer hela Europa att ganska snart bli ett annex till den afrikanska kontinenten och ursprungsbefolkningen i Europa bytas ut mot, framför allt, unga svarta och arabiska mĂ€n som i miljontals kommer att söka lyckan pĂ„ andra sidan Medelhavet.

Faktum Àr att globalisterna redan har allt pÄ plats som behövs för att snabbt genomföra sin plan. A) en snabbt vÀxande befolkning i Afrika B) en nedsövd allmÀnhet C) kontroll över Grekland som styrs p.g.a. sina skulder D) Turkiet som gÀrna ser att Europa islamiseras E) hjÀlporganisationer som fraktar dem frÄn Afrika till Europa F) obegrÀnsade ekonomiska resurser frÄn globalistiska nÀtverk och USA-understödda Saudiarabien.

För att börja vÀnja oss vid tanken gick nyligen den franske presidenten Emmanuel Macron ut och berÀttade för oss att Europa och den afrikanska kontinenten hör obönhörligt samman. Enligt Macron Àr detta inget vi kan göra nÄgot Ät utan mÄste acceptera en gigantisk migration frÄn Afrika inom kort. Han sÀger att vi mÄste ta hand om dem och ser nationella strömningar som farliga dÄ man inom dem inte vill gÄ med pÄ detta, vilket dÄ riskerar att leda till konflikt. En konflikt dÀr massmigrationen och migranterna har statens vÄldskapital bakom sig.

Precis som i första- och andra vÀrldskriget lurar man vita att splittras och kriga mot varandra, för demokrati och godhet, nÀr det i sjÀlva verket sker för en ytterst liten grupp med ambition att kontrollera vÀrlden. Land efter land delas nu mitt itu dÀr vÀrldsbilden hos befolkningen Àr sÄ olika att det omöjliggör ett enat nationsbygge. Den som styr över folkets vÀrldsbild, styr ocksÄ över den politiska inriktningen och ett lands framtid. Den verkliga kampen stÄr nu m.a.o. om vilken vÀrldsbild mÀnniskor har och hur de ser pÄ sig sjÀlva och vad som Àr gott och ont. Det Àr dÀrför fria medier attackeras allt hÄrdare.

Djupast i vÄr identitet har vi det biologiska könet och etnicitet. Det Àr dÀrför vi idag ser att motstÄndet mot folkmorden Àr som starkast i lÀnder med en homogen befolkning. Sverige har dÀrför fortfarande goda förutsÀttningar att vÀnda utvecklingen men dÄ krÀvs att en större andel ser igenom propagandan etablissemanget dagligen matar oss med.

Vad gör vi?

VĂ„rt svar mĂ„ste bli att sĂ€ga nej till denna utveckling. Defaitismen mĂ„ste bort. Visst ser det mörkt ut, de flesta Ă€r fortfarande omedvetna men vi mĂ„ste och ska vĂ€nda pĂ„ utvecklingen. Ett viktigt första steg Ă€r att fĂ„ in hoppfullhet och framtidstro i Sveriges riksdag. DĂ€r mĂ„ste finnas en opposition, varje dag, som stĂ€ndigt Ă€r en nagel i ögat pĂ„ de myglande politikerna som sĂ„lt ut svenska folket. En orĂ€dd kritik mot etablissemanget Ă€r ett nödvĂ€ndigt första steg för en mer omfattande förĂ€ndring. Dessa 9000 afghaner ska naturligtvis inte stanna – beslutet mĂ„ste rivas upp. SD mĂ„ste aktiveras och sluta vara det dĂ€r mesiga ”wanna-be” etablissemangspartiet. De mĂ„ste fĂ„ konkurrens om vĂ€ljarnas röster annars kommer inget hĂ€nda. De gamla partierna mĂ„ste pĂ„ sikt bort och ersĂ€ttas med nya. Sedan Ă€r det bara en tidsfrĂ„ga innan vi Ă„ter igen har kontroll över vĂ„rt land. GĂ„r det fort blir arbetet lĂ€ttare, tar det lĂ€ngre tid blir arbetet tuffare, det spelar kanske ingen större roll men det finns inget annat alternativ för oss Ă€n att vi mĂ„ste vinna mot etablissemanget. NĂ€r vi gjort det fĂ„r det bli sĂ„ jobbigt det vill. Arbetet ska göras och vi kommer att göra det.

Enligt statistik har SD störst stöd i befolkningen mellan 30 och 55 Är. Det finns rÀtt sÄ mÄnga i det Äldersspannet som idag förstÄr. Kanske upp mot 40%? Unga, Àldre och kvinnor röstar i lÀgre grad pÄ SD. UtgÄngslÀget Àr dÀrför inte sÄ hopplöst. MÄnga förstÄr redan men hur vÀcker vi fler?

De flesta av oss har nÄgon mycket nÀra, en förÀlder, ett barn, make/maka eller nÀra vÀn som Ànnu lever i villfarelsen att det inte Àr sÄ farligt. Sannolikt biter inte argument frÄn dig pÄ dem. DÄ du, antagligen betyder mycket för dem, kan du be dem att lÀsa Fria Tider tio minuter varje dag i en mÄnad. De som gör det och fortfarande inte förstÄr, Àr sannolikt förlorade. Tidningen lÀses redan av en miljon och att lÀsa den under en tid övertygar troligen mer Àn att lyssna pÄ dina argument. Kan de inte ens göra det för din skull Àr frÄgan hur mycket en sÄdan relation Àr vÀrd?

Fria Sidor har sjĂ€lv prövat metoden med mycket gott resultat. Börja med att redogöra för skĂ€len till din oro och vad du ser. Lyssna pĂ„ responsen. Är man inte medveten om lĂ€get, argumentera inte emot utan föreslĂ„ dĂ„ att de lĂ€ser Fria Tider, som en miljon andra, enligt ovan och att ni talar igen om en mĂ„nad. Ingenting Ă€r sĂ„ effektivt som att lĂ„ta mĂ€nniskor övertyga sig sjĂ€lva. Det Ă€r dessutom brĂ„ttom nu för vi stĂ„r mycket nĂ€ra den punkt dĂ„ etablissemanget aktivt börjar blockera enskilda sidor, krĂ€ver bank-id för att logga in pĂ„ Internet, loggar alla dina aktiviteter pĂ„ nĂ€tet, anvĂ€nder virusprogram för att banna ”extremistiskt innehĂ„ll”, o.s.v. Ännu finns möjlighet att hĂ€nvisa till fria medier men det Ă€r inte sĂ„ sĂ€kert att den möjligheten finns sĂ„ lĂ€nge till.

Den stora striden idag stĂ„r om mĂ€nniskors vĂ€rldsbild, deras tankar – politiken och hur folket röstar Ă€r enbart en konsekvens av den vĂ€rldsbild de har och hur de ser pĂ„ sig sjĂ€lva. Men hur ska en mĂ€nniskas vĂ€rldsbild kunna Ă€ndras om de inte Ă€nnu tagit del av fria medier?

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

  • By TLarsson64SE, 2018-04-28 @ 23:28

   De nationalistiska krafterna Ă€r ocksĂ„ kontrollerade. Allt Ă€r en uppstĂ€llning som absorberar och leder alla samhĂ€llets grupperingar till inbördeskrig och andra konflikter — alla drĂ€neras mot varandra.

   Inte ens Nordiska MotstÄndsrörelsen Àr genuin. Allt Àr teater för att ta vÄr frihet. Ingen minoritet kan lösa detta. Fria Sidor har rÀtt nÀr de pekar pÄ en vaken befolkningsmajoritet som den avgörande faktorn. TÀnk hÀr pÄ Yuri Bezmenovs ord om hur man nÄr fram.

  Other Links to this Post

  statcounter