Ur fiendens perspektiv – kafferepet som skall rĂ€dda den nya vĂ€rldsordningen

Senast uppdaterad: 2017-12-10

Landet befinner sig i upplösning.

I arbetsrummet pÄ Rosenbad trampar justitieministern runt och talar i tungomÄl om att förbjuda oppositionen och införa koncentrationslÀger (igen).

Mobiliseringens gravitationscentrum Ă€r en fiende det Stora Partiet en gĂ„ng för alla trodde hade utplĂ„nats: förestĂ€llningen om en etniskt baserad nationell folkgemenskap – av dess belackar brĂ€nnmĂ€rkt som “nazism”, en förkortning för nationalsocialism.

Beslutet som fattats Àr att gÄ all-in med en massiv psykologisk operation man hoppas skall ta udden av uppvaknandet.

Som huvudagent har handplockats en av Partiets mest rutinerade operatörer, en journalist och ultrazionist.

Agenten befinner sig sedan en tid pÄ fiendeterritorium dÀr denne lÄtsats ha bytt sida och med framgÄng rekryterar följare.

UPPDRAGET:

Förvandla den vÀxande kadern av handlingskraftiga och vakna svenskar till en skara paralyserade och introverta skÀlvande emos.

KODORD:

Det Fria Sverige (DFS).

Motgift.

Ingrid & Conrad.

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT:

Att i mÄlgruppen ersÀtta sakfrÄge- och mÄlinriktning med ett mÀnnisko- och relationsfokus; logik med kÀnslor.

Krydda anrĂ€ttningen med hets och konfliktsökning. VĂ€dja och uppmuntra till gruppens mest basala instinkter: rĂ€dsla, avund och hat – allt inbĂ€ddat i tonĂ„rsflickigt flimsflamsande.

Ur manifestet:

  • Det fria Sverige Ă€r inte ett politiskt parti. Föreningen stĂ€ller inte upp i val och det stĂ„r fritt för föreningens medlemmar att rösta som de vill. Föreningen kan dock, som förening och efter tillbörlig beslutsprocess, rekommendera ett parti som anses stĂ„ föreningen tillrĂ€ckligt nĂ€ra i avgörande frĂ„gor.
  • Det fria Sverige Ă€r inte en gatuaktivistorganisation. Vi fokuserar inte pĂ„ aktiviteter som demonstrationer, torgmöten, flygbladsutdelningar m m.
Det Àr okej att tycka saker, gÀrna högt och gÀllt med en myckenhet av kÀnslor.

Det Àr inte okej att tÀnka djupt och vidta effektiv politisk handling.

Det enda som kan tolereras Ă€r att vakna svenskar agerar och organiserar sig som redan vore de en minoretet i Sverige – trots att landet sedan urminnes tider alltid varit deras.

Samtidigt som oppositionen pÄ detta sÀtt kastreras, upprÀtthÄlls skenet av Sverige som en fungerande demokrati med yttrandefrihet.

Bilden nedan Ă„skĂ„dliggör vad för slags folkrörelse krafterna bakom “Det Fria Sverige” kan tolerera – liksom varför denna Ă€r diametralt motsatt politiska partier som till exempel den Nordiska MotstĂ„ndsrörelsen.

 

Tidigare artiklar

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

statcounter