Är detta Europas farligaste kvinna?

Senast uppdaterad: 2014-04-07
Är Ukrainas tidigare premiĂ€rminister, den mordmisstĂ€nkte och korruptionsdömde Julia Timosjenko, Europas farligaste kvinna?

För ett par veckor sedan hotade hon under ett telefonsamtal att begÄ massmord pÄ ryssar i östra Ukraina och dÀrefter ta kriget till Ryssland.

Om en mÄnad kan hon vara Ukrainas nya president.

 

Det ödesdigra telefonsamtalet


 

Nedan Àr en översatt utskrift av det telefonsamtal den ukrainska president-kandidaten Julia Timoshenko hade med parlamentsledamoten Nestor Shufrich (tidigare socialdemokrat i dag Regionpartiet) efter att innevÄnarna pÄ Krim den 16:e mars 2014 förklarade sig sjÀlvstÀndiga.

Förutom Timoshenkos uttalande om vad som bör göras mot Ryssland och dess innevÄnare sÄ öppnar den term Nestor Shufrich anvÀnder för att beskriva ryssar en ny-gammal maskburk stormedia konsekvent vÀgrar att ta i.

1:49 in i bandet kallar Shufrich ryssar för Gojim, vilket av zionister ofta anvÀnds som en nedsÀttande term för icke-judar.

Shufrich kan i likhet med Timosjenko alltsÄ vara zionist av judiskt ursprung indoktrinerad i det israeliska-zionistiska övermÀnnisko-idealet som bl a kommer till uttryck i hur Israel behandlar icke-judar i Gaza och andra delar av vÀrlden.

LÀsare nyfikna pÄ om det faktiskt kan ligga en zionistisk konspiration bakom hÀndelseutvecklingen i Ukraina rekommenderas artiklarna nedan:

Uppenbarligen vill den judiska vÀrldskongressen att kuppmakarna i Kiev, trots att de Àr neonazister, inte stÀmplas som antisemiter och att deras maktinnehav inte utmanas.

 

UTSKRIFT

Shufrich: I frÄga om Krim-Àrendet sÄ kan jag bara sÀga dig att jag Àr chockad. Jag talade med en bekant i dag och han grÀt nÀstan. Jag frÄgade vad skall vi göra nu?

Tymosjenko: Jag Àr redo att ta ett maskingevÀr och skjuta skitstöveln i huvudet.

Shufrich: Jag sade till honom i gÄr att om, Gud förbjude, militÀr konflikt utbryter kommer bÄde min Àldre son och jag, som Àr reservofficer, att bevÀpna oss och försvara vÄrt land.

Tymosjenko: Det hÀr har verkligen gÄtt bortom alla grÀnser. Det har blivit dags att ta vÄra vapen och döda alla dessa förbannad ryssar och deras ledare. Jag Àr ledsen att jag inte kan vara dÀr just nu och att jag inte ledde processen. DÄ hade det inte funnits en chans i h-e att de fÄtt Krim.

Shufrich: Jag tÀnkte faktiskt ocksÄ sÄ. Hade du varit dÀr hade det aldrig skett. Men hursomehlst, vi hade ingen mankraft. Men det mest förolÀmpande..

Tymosjenko: Jag hade funnit ett sÀtta att döda skitstövlarna. Jag hoppas att kunna involvera alla mina kontakter. Jag kommer att anvÀnda allt jag har för att mobilisera hela vÀrlden, sÄ att nÀr det Àr över kommer det inte ens finnas en bit brÀnd jord kvar av Ryssland.

Shufrich: Jag Àr mer Àn bara din allierade pÄ den punkten. Vi hade ett möte i morse med gruppledarna. Efter det talade jag med Viktor. Men vad skall vi göra med de Ätta miljoner ryssar som stannat i Ukraina? De Àr ju gojim-boskap!

Tymosjenko: De mÄste dödas med kÀrnvapen.

Shufrich: Jag har ingen annan uppfattning om det. Vad som skett Àr fullstÀndigt oacceptabelt. Men det finns ett annat alternativ. NÄgra av deras ÄtgÀrder Àr klara lagbrott och vi mÄste vidta ÄtgÀrder pÄ internationell nivÄ.

Tymosjenko: Vi borde ta det till internationella brottsdomstolen i Haag.

 

KĂ€lla: https://agoracommodities.com/yulia-timoshenkos-threat-russia/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Är detta Europas farligaste kvinna? | Arab Nyheter — 2014-04-09 @ 10:36

  2. Ukraina – andra sidan? | corneliadahlberg — 2014-04-09 @ 07:59

statcounter