Judenheten förklarar krig mot Sverige

Senast uppdaterad: 2018-02-07
I likhet med hur Judenheten efter Nationalsocialisternas valseger i Tyskland 1933, förklarade krig mot det landet – deklarerade Judenheten öppet Ă„r 2017 krig mot Sverige.

Det skedde i nummer 4 av tidsskriften Judisk Krönika – under stridsropet “Yttrandefrihetens grĂ€ns.”

I numret bekrÀftas att planen Àr att stoppa antiglobalistiskt (d v s nationalistiskt) sinnade svenskar frÄn att effektivt organisera sig och bli en del av den svenska valdemokratin.

Till sin hjÀlp i detta arbete har man rekryterat bland annat en politiker vid namn Stefan Löfven, som ocksÄ intervjuas i numret.

Karl XII. RĂ€tt pose. Fel fiende.
Ryssland Àr inte hotet Är 2017.

Stratagemet Ă€r att brĂ€nnmĂ€rka Ă„sikter kritiska till globaliseringsprocessen som varande “antisemitiska” eller “nazistiska” och sedan krĂ€va att regeringen Löfven vidtar Ă„tgĂ€rder för att stoppa Ă„sikterna frĂ„n att konkretiseras i politisk aktivism och organisation, och genom det finna sin vĂ€g in i valet 2018.

En av dessa ÄtgÀrder Àr det starkt kritiserade förslaget om en ny svensk grundlag.

Stöd vÄrt fortsatta arbete: SWISHA valfri summa till 0723 - 935 379

Judenheten förklarar krig 1933

Judenheten förklarar krig 2017

I och med Judisk Krönikas bekrÀftelse pÄ att ovanstÄende faktiskt Àr den samlade Judenhetens agenda för Sverige, har situationen blivit bÄde enklare och mer problematisk.

Den Àr enklare eftersom politiska aktivister och grubblare inte lÀngre behöver sÀrskilja mellan zionister och icke-zionister, globalister och antiglobalister, bland mÀnniskor som hÀvdar judiskt ursprung.

De kan i dag – med all rĂ€tt och med hela handen – peka ut hela gruppen judar som den edsvurna ondska som dag och natt arbetar för Sveriges och svenskarnas undergĂ„ng.

Kort och gott: varhelst judar – dĂ€r fienden.

Har lÀsaren judiskt pÄbrÄ?

HÀr Àr ett tips: gör som Gilad Atzmon i Storbritannien, Shlomo Sand i Israel, eller Lasse Wilhelmson i Sverige, signalera ditt avstÄndstagande frÄn zionismen, globalismen och Kalergiplanen.

Gör det högt och tydligt.

Gör det pÄ social media.

Bojkotta politiska pestbyar sÄsom Stockholms synagoga, Judiska centralrÄdet, Svenska Kommitten mot Antisemitism (SKMA), stiftelsen PAEDIA, myndigheten för levande historia, stiftelsen EXPO, tidsskriften Judisk Krönika.

Är du troende? DĂ„ har du sĂ€kert hört talas om alternativet Nerturei Karta.

Är du en del av etablissemanget? MĂ„nga av dina stamfrĂ€nder Ă€r det.

Avboka dÄ middagen med Willy Silberstein, Svante Weyler, Ingrid Lomfors och Robert Aschberg. Förklara varför.

IstĂ€llet, plantera ett hopp för framtiden: köp olivtrĂ€d i Palestina. SkĂ€nk gĂ„vobreven till Willy, Svante, Ingrid, och Robert – som en försoningsgest för den instĂ€llda middagen.

Förklara för dem att inte heller du Àr sÄ dum att du tror pÄ lögnerna om Förintelsen och mejla online-testet forintelsen.nu till dem.

Eller Àr det sÄ illa att alla svenskar som rÄkar ha en judisk förÀlder faktiskt stÄr bakom det pÄgÄende folkmordet pÄ Sveriges och Europas ursprungsbefolkningar?

 

FrÄn Talmud till Lagboken

Ute Steyer. Rabbi vid Stockholms synagoga.

Vad som gör det svÄrt att inte peka ut hela Judenheten som en enad fiendefront, Àr Judenhetens interna tystnad, konformism och intervjun med rabbin för Stockholms Synagoga: Ute Steyer.

I intervjun bekrÀftar hon nÀmligen att följande koncept kommer direkt frÄn Talmud, dÀr de utgör begrÀnsningar pÄ yttrandefriheten, vilka inte hör hemma i sekulÀra demokratier som Sverige:

 • Majoritetens rĂ€ttmĂ€tiga Ă„siktstyranni över minoriter
 • Kriminaliserandet av “brott utan offer”
 • Kriminaliserandet av “elakt tal” (jmf. “hate speech”)

Med andra ord, Steyer bekrÀftar att den svenska lagstiftningen hets mot folkgrupp Àr ett judiskt pÄfund, som har effekten att yttrandefriheten och dÀrmed demokratin i Sverige undergrÀvs.

Hittills har lagstiftningen anvÀnts för att bestraffa och tysta kritiker av globaliseringsprocessen och Sveriges undergÄng.

Nu, inför valet hösten 2018, har Judenheten bestÀmt att Sveriges politiska etablissemang, anförd av deras agent Stefan Löfven, skall försöka stoppa politiska organisationer som öppet tar stÀllning emot globaliseringsprocessen och det dÀrmed förknippade folkmordet pÄ Sverige.

I skrivande stund finns det bara en enda sÄdan organisation som Àr registrerad för deltagande i riksdagsvalet, den Nordiska MotstÄndsrörelsen

NÄgra lÀnkar:

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 • By Öppet sinne, 2018-02-11 @ 04:25

  NÀr ska Blueshift börja skriva om Hollow Earth (som den judiska New World Order ser till att hemlighÄlla information om, frÄn allmÀnheten), och den ariska urgamla (men Àn idag levande, och mycket högteknologiska/avancerade, Àven spirituellt/mentalt) civilisationen dÀrinne, som alla vi arier/germaner verkar hÀrstamma ifrÄn (Àven om vi Àr utblandade), frÄn historiens dimmor lÄngt bak i tiden?

  Denna civilisation har mÄnga namn. Hinduerna och buddisterna kallar den för Shamballa och Agartha (= Valhalla och Asgard/AsgÄrd/Asgardi), och beskriver invÄnarna som 4 meter lÄnga och med nordbo-fenotyp.

 • By Leif of Godland, 2018-02-07 @ 17:56

  “Nu, inför valet hösten 2018, har Judenheten bestĂ€mt att deras agent Stefan Löfven skall försöka stoppa politiska organisationer som öppet tar stĂ€llning emot globaliseringsprocessen och det dĂ€rmed förknippade folkmordet pĂ„ Sverige.”

  Det Ă€r i sammanhanget av intresse att ÖstersjövĂ€ldet/Godland, som i stiftande dokument öppet tar stĂ€llning emot globaliseringsprocessen och det dĂ€rmed förknippade folkmordet pĂ„ Sverige, INTE Ă€r en politisk organisation…  Se stiftande dokument, se videos!

  Lite klargörande ang. vad ÖstersjövĂ€ldet/Godland Ă€r OCH INTE ÄR, samt inte minst vad dess struktur ger för möjligheter.  http://monarkin-staten-sverige.lege.net/statements/Lite_klargorande_ang__vad_Ostersjovaldet_Godland_ar_OCH_INTE_AR.html eller https://web.archive.org/web/20180207151958/http://monarkin-staten-sverige.lege.net/statements/Lite_klargorande_ang__vad_Ostersjovaldet_Godland_ar_OCH_INTE_AR.html

 • By Skapelsen.., 2018-02-07 @ 13:46

  ..och realitet Ă€r i hĂ€nderna (manus=hand pĂ„ latin) pĂ„ skaparen ..eller som vĂ„ra förfĂ€der talar (“rĂ€knar”) det: Urds (“ords/ordets”) ursprung Ă€r Urds Brvni vid vĂ€rdstrĂ€dets (“jordaxelns”) rot..

  Är det inte krig Ă€ven att sĂ€ga att vĂ„rt folk ska inget sjĂ€lv skapa men (gratis) “fĂ„” (stjĂ€la av) frukterna frĂ„n andra folks mödrar och fĂ€der alstrar..

  Att skapa “alltet/univers (“en vers/prosa”) kunde bara skaparen/”naturen”/verkligheten.. ..allt sekundĂ€rt skapat av oss i skapelsen (inklusive ord=”vĂ€g- eller skyltvisare”) kan bara spegla verkligheten och visa ..ej bevisa.. (för det enda sanna Ă€r i sig sjĂ€lvt uppenbart ..utan externt bevis) ..frĂ„gor om folks egna vĂ€lmĂ„ende kallas i enkelhet för “politik” och skall vara i hĂ€nderna (“manus”) pĂ„ dom det berör ..en traditionell (i “forntida” traditionella samhĂ€llen) ledare/vis man (man/manus=”hand”)(man=vĂ„r art, likt blĂ„mes, flodhĂ€st och indisk elefant=art)bar denne man denna ledarsymbol (ofta symboliserat med en höjd yxa (ritualsymbol som “delar” tidens Ă„rsrytm) med sitt eget huvud som pant..

  Be ett folk eller en blodsbandsdelande strategisk gruppstrategi ( likt “judendomen” (som enligt judiska kĂ€llor uppges vara varken folkgrupp, ras, religion eller annat slag av folkgemenskap)) att lĂ€mna sitt huvud i pant för sina beslut/intressen.. ..sĂ„ har du möjligtvis en man av heder i nĂ€rheten av dig..

  Ett folk som följer heder som sin kultur sitter bĂ€st i sitt hus om de vet allt som gĂ„r att lĂ€ra om oheder och dess hĂ€rförare “the oposer/shai-tan”

  ..synagogan av satan kanske Àr lÀttare att hitta Àn man tror.. ..du finner hellre fagra (lockande) löften Àn ett huvud i pant Àr nog en bra ledtrÄd kan trÀnka..

  Min komplimang till den vÀlskrivna och tankevÀckande artikeln ovan!

 • By Josef Boberg, 2018-02-07 @ 10:31

  Kan det vara sÄ illa ?

Other Links to this Post

 1. JUDISK KRÖNIKA – Something to know — 2018-02-13 @ 10:13

 2. Something to know — 2018-02-13 @ 09:30

 3. Judenheten förklarar krig mot Sverige – Life, Death and all between — 2018-02-07 @ 11:19

 4. Det nya totalitĂ€ra Europa | corneliadahlberg — 2018-02-07 @ 11:11

statcounter