Järnridån på väg att kollapsa också i Sverige Рnästa måndagsmöte i Norrköping den 18:e

Senast uppdaterad: 2014-08-12
Lagom till 25-års års jubilemet till Murens fall och Kalla Krigets slut håller nu tankemuren att rasa samman också i Sverige.

Bättre sent än aldrig!

Precis som i Tyskland, då, sker det hela via Måndagsmöten.

Den ort som går i spetsen för utvecklingen här är just nu Norrköping där nästa möte infaller måndagen den 19:e augusti 2014 kl. 15.00.

Hela meddelandet nedan..

Välkommen till andra måndagsmötet hos föreningen MagMa på Hospitalsgatan 43 i Norrköping kl. 15:00. Henning Witte, initiativtagare till måndagsmöten i Sverige, kommer!

Varför måndagsmöten?

I Leipzig i f.d. √Ėsttyskland, kommunistdiktaturen DDR, organiserade kyrkan samt dissidenter m√•ndagsm√∂ten. Det blev b√∂rjan till slutet av diktaturen – med Berlinmurens fall som f√∂ljd.

Denna gräsrotstradition har nu återinförts i Tyskland med tyngdpunkt i Berlin, men organiseras även i många andra städer. Den ljugande median samt vår bankdiktatur får hårdast kritik.

I början av 90-talet hölls måndagsmöten även i Stockholm Рför befrielsen av de baltiska länderna från Sovjet-ockupationen. Nu är det åter dags att introducera måndagsmöten i Sverige.

Henning Witte från White TV samordnar de nya måndagsmötena i Sverige. Intressenter och eldsjälar som vill hjälpa till i organisationen av måndagsmöten mot ljugande s.k. gammel-median och bankdiktaturen är välkomna att höra av sig till..

http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/906.html

..och som sagt: Välkomna till MagMas lokal på måndag!

Cornelia,
ideella föreningen MagMa

http://corneliadahlberg.wordpress.com/2014/06/08/mandagsmoten/
http://magma-byteshandel.blogspot.se/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter