Israel bakom “Europas 9/11”?

Senast uppdaterad: 2015-11-20
Det Àr nu bekrÀftat att Israel, dvs dess underrÀttelsetjÀnster, hade förkÀnnedom om attackerna i Paris, fredagen den 13:e november 2015.

BekrÀftelsen bestÄr av tvÄ delar.

Den första Àr ett vittnesmÄl av en i Paris bosatt israelisk jude.

Det andra Àr hur detta vittnesmÄl av israelisk media censurerats.

Vi stötte först pĂ„ den hĂ€r informationen pĂ„ den franska tankesmedjan Voltairenet, vars huvudman Thierry Myessan var den som i bokform initialt konstaterade att nĂ„got var allvarligt fel med den officiella versionen av 9/11 – dvs hĂ€ndelserna pĂ„ USA:s östkust den 11:e september 2001.

NÀr vi sedan kontrollerade kÀllan, Times of Israel, visade det sig att man editerat bort just det avsnitt som citerades av Voltairenet, med ursÀkten: The original article was edited for clarity.

Tack vare Red Ice Radio finns i dag skĂ€rmdumpar som bekrĂ€ftar Times of Israels censur av informationen…

 

Israel bakom “Europas 9/11”?

Hur valde Israel att agera med sin vetskap att nÄgon planerade att genomföra en terrorattack i Frankrike pÄ fredagen den 13:e november 2015?

Man varnade judar i landet sĂ„ att inte det egna folket eller församlingarna skulle drabbas – men struntade i resten av Frankrike och i förlĂ€ngningen ocksĂ„ Europa.

Situationen kan knappast vara allvarligare: tvĂ„ av mĂ„ltavlorna var alltsĂ„ landets president och Tysklands ambassadör i Frankrike – som bĂ„da bevistade fotbollsmatchen pĂ„ Stade de France, terroristernas initiala mĂ„l.

FrĂ„gorna hopas sig…

 1. Hur upplever egentligen judar i Europa relation med de lÀnder vars pass de innehar?

  De vĂ€ljer allstĂ„ att INTE sprida varningen – utan hĂ„ller den inom den egna gruppen medans grannar och förmodade landsmĂ€n skjuts, sprĂ€ngs och styckas ihjĂ€l.

  Ser sig judar inte bara som ett eget folk – utan Ă€r i sjĂ€lva verket fientligt instĂ€llda till (vĂ€rd)lĂ€nderna man bor i?

 2. Hur bör lÀnder i Europa i dag betrakta judiska församlingar i sina lÀnder efter det hÀr dubbelsveket: dels frÄn Israel men ocksÄ de inhemska tigande judiska församlingarna?

  GĂ„r det i framtiden att lita pĂ„ organiserade judar – eller utgör dessa i sjĂ€lva verket en nationell sĂ€kerhetsrisk?

 3. Hur kunde Israel kĂ€nna till attackerna – innan dessa skedde?
 4. LÄg Israel i sjÀlva verket bakom attackerna?

Israel Àr det land som mer Àn nÄgot i dag har brinnande skÀl att göra nÄgot för att stoppa eller förÀndra den pÄgÄende fredsutvecklingen i Mellanöstern.

Det handlar om Israels överlevnad efter att dess frĂ€mste bundsförvant USA i och med fredsavalet med Iran sommaren 2015 vĂ€nt Israel ryggen, följt av att Syrien dĂ€refter bjöd in Ryssland att göra vad USA inte gjort pĂ„ tvĂ„ Ă„r, lösa problemen med ISIS – vilket helt förĂ€ndrat den geostrategiska situationen i regionen.

Den hÀr artikeln berÀttar mer: Stalingrad 2.0.

 

Veta mer

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Suetonius, 2015-11-21 @ 02:16

  AngĂ„ende “frĂ„gorna hopar sig..” Hur ser judar pĂ„ sig sjĂ€lva?

  En annan artikel frÄn Voltairenet tar upp den judiska identiteten, vilket kan ge svar pÄ hur judar ser sig skÀlva:

  Israel, den psykopatiska entiteten
  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/israel-den-psykopatiska-entiteten/

 • By Peter Grafström, 2015-11-20 @ 21:29

  Den typen av mĂ€nniskor som har möjlighet att ta makten i Israel Ă€r antingen vĂ€stoligarkins hantlangare i MÖ eller sĂ„ gĂ„r det som för Rabin. Usa har vĂ€nt dem ryggen? Tja Us/Uk har aldrig Ă€rligt redovisat sina avsikter men alltid agerat för att förstöra utvecklingen överallt. LĂ„t oss anta att en grupp israeler skulle vilja bryta med mönstret som skurkstat och i st söka bygga en blomstrande handelsgemenskap tillsammans med arablĂ€nder och Iran mfl. Med rika judar i vĂ€st som starka förhandlingsargument. Skulle dom tillĂ„tas göra det dĂ„? Skulle Usa fortsĂ€tta sponsra dem? Knappast va. Skulle Us/Uk göra allt för att sabotera? Troligen. PĂ„ vems sida Ă€r de rika judarna i vĂ€st? De utnyttjar Israel och har intressen dĂ€r, men Ă€r det inte i hög grad som företrĂ€dare för vĂ€stoligarkin?
  Regimen i Israel Àr sÄ suspekt som ni antyder i artikeln, men hur kan ett sÄnt avskum överhuvudtaget inneha makten dÀr annat Àn för att de Àr den kaosskapare som Us/Uk önskar.
  Mindre kÀnt om bluebloods och hur deras makt ser ut. En del av det Àr vÀl Skull and Bones men antagligen Àr det mycket mer som skulle behöva belysas. Tim Russert blev troligen mördad nÀr han vÄgade ta upp att bÄda presidentkandidaterna var Bones-men. Judar har en vÀldigt provocerande framtoning men det verkar uppgjort. De fÄr ngt i utbyte mot att de spelar den rollen. Alla de rika tjÀnar pÄ att vara svÄrgenomskÄdade.

 • By Vauen, 2015-11-20 @ 14:33

  does Odigo ring a bell?

 • By brunnen_g, 2015-11-20 @ 13:48

  Är nĂ„gon pĂ„ det forumet förvĂ„nad?
  Trodde vÀl inte det.

 • By Björngunnar, 2015-11-20 @ 13:36

  Nu Àr ju Hollande jude liksom de andra presidentkandidaterna i Frankrike var.
  1311 och 911 har samma ursprung och det handlar om false flag operations.
  Löfven arbetar Ät dem, han gick utan betÀnketid ut med att Sverige skall hjÀlpa Frankrike med terroristerna.
  NÀr det gÀller att begrÀnsa massinvÀllningen har han inte precis visat sig handlingskraftig.
  Och varför skulle han handla nÀr allt gÄr enligt plan att förinta Sverige o dess folk?

Other Links to this Post

 1. Blueshift » Det döende imperiet – vassallstaten Turkiet leker med elden — 2015-11-24 @ 17:57

statcounter