Insatsstyrka stormar 89-Ă„rig kvinnas bostad – kastar henne i fĂ€ngelse för tankebrott

Senast uppdaterad: 2018-05-08
Möt Ursula Haverbeck, den Àldre tyska dam som för ett par Är sedan tröttnade pÄ myndigheternas, medias och judelobbyns stÀndiga förtal av landet hon föddes i.

Efter att ha begÄtt det i Tyskland svÄra tankebrottet att inte tro pÄ den sÄ kallade Förintelsen, dömdes Haverbeck till tvÄ Ärs fÀngelse.

Enligt uppgift anmĂ€lde sig Haverbeck inte till det fĂ€ngelse, Bielfeld-Senne, hon beordrats att avtjĂ€na sitt straff pĂ„, varpĂ„ den tyska polisen – pĂ„ begĂ€ran av en privat organisation för judiska “Förintelseöverlevare” – lĂ€t en polisiĂ€r insatsstyrka storma Haverbecks bostad.

SkÀlet till att hon inte instÀllde sig till fÀngelset pÄ angiven tid, sÀgs ha varit sjukdom.

Ursula Haverbeck pĂ„ vĂ€g till fĂ€ngelse – efter att tungt bevĂ€pnad polis stormat hennes bostad.

Ursula Haverbeck Àr 89 Är gammal.

Till skillnad frÄn vÀrldens alla judar, Àr Ursula Haverbeck pÄ sitt sÀtt en genuin förintelseöverlevare.

Som barn och yngre tonÄring överlevde hon de allierades folkmord pÄ sitt eget folk och land, Ären under och efter det andra vÀrldskriget.

NÄgra lÀnkar:

 

Nedan: Ursula Haverbeck förklarar Hooton-planen – judenhetens agenda för att en gĂ„ng för alla utrota det tyska folket

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

  • By Inger, 2018-05-11 @ 21:26

   Baba Vanga – Balkans Nostradamus
   baba-vanga-prophecies

   Baba Vanga, det blinda oraklet frĂ„n Balkan, lyckades redan pĂ„ 1950-talet förutspĂ„ tsunamin, klimatförĂ€ndringarna, terrorattacken 9/11, sĂ€nkningen av ubĂ„ten Kursk, Fukushima och att Obama skulle bli USA:s president. Hon förutspĂ„dde Ă€ven att Islamiska Staten skulle invadera Europa med start 2016 – och att vĂ„r vĂ€rldsdel snart kommer att upphöra att existera Ă„r 2025. Det hĂ€r Ă€r berĂ€ttelsen om Baba Vanga.

   Baba Vanga föddes Ă„r 1911 i byn Strumica i dĂ„varande Ottomanska Imperiet. Som spĂ€dbarn var hon född flera veckor för tidigt och hennes slĂ€kt trodde först att hon skulle dö i barnsĂ€ng, sĂ„ de vĂ€ntade med att ge henne namnet Vangelia (Vanga) Pandeva Dimitrova tills hon hade vuxit sig starkare. Som barn levde Vanga ett normalt liv – tills hon som tolvĂ„ring hamnade i en tornado; hon kastades dĂ„ flera meter upp i luften och fick stora mĂ€ngder sand i ögonen. Sanden gav henne en kraftig nedsĂ€ttning av synen som i brist pĂ„ lĂ€karvĂ„rd ledde till total blindhet.

   Under andra vÀrldskriget uppvisade Vanga talang för helande och paranormala aktiviteter; mÄnga sökte sig till henne för att fÄ spÄdomar om deras nÀra och kÀra var i livet eller var de kunde ha stupat. Efter andra vÀrldskriget blev hon uppsökt av flera kommunistiska dignitÀrer, dÀribland Bulgariens kommunistledare och Leonid Brezjnev, som bad om paranormal rÄdgivning. Hon ville inte ha betalt för sina spÄdomar, utan nöjde sig med mat eller enklare gÄvor för besvÀret. Under 50 Är gjorde Baba Vanga nÀrmare hundra spÄdomar, varav hela 85% har visat sig stÀmma till dags dato.

   PÄ 1950-talet förutspÄdde Baba Vanga den globala uppvÀrmningen, lÄngt innan nÄgon hade hört talas om begreppet:

   ”Kalla omrĂ„den kommer att bli varma 
 och vulkaner kommer att vĂ€ckas till liv. Allting kommer att smĂ€lta bort, precis som is.”

   Under samma tidsepok förutspÄdde hon Àven tsunamin, 50 Är innan den skulle drabba Sydostasien Är 2004:

   ”En enorm vĂ„g kommer att skölja över en stor kust med massor av mĂ€nniskor och stĂ€der, och allt kommer att försvinna under vattnet.”

   Redan 1980 lyckades hon med skrÀmmande precision förutsÀga att den ryska ubÄten Kursk skulle förlisa Är 2000:

   ”Vid milleniumskiftet, i augusti 1999 eller 2000, kommer Kursk att tĂ€ckas av vatten – och hela vĂ€rlden kommer att sörja det.”

   PĂ„ 1980-talet trodde flesta av naturliga skĂ€l att det var den ryska staden Kursk hon syftade pĂ„. NĂ€r ubĂ„ten Kursk sjönk i augusti 2000 slog profetian ovĂ€ntat in – exakt pĂ„ den mĂ„nad hon hade förutspĂ„tt.

   Ännu mer skrĂ€mmande Ă€r hennes profetia frĂ„n 1989 om attacken mot World Trade Center 9/11:

   ”Ve och fasa! De amerikanska bröderna (vilket har tolkats som de tvĂ„ tvillingtornen) kommer att falla efter att ha blivit attackerade av stĂ„lfĂ„glar (troligtvis de tvĂ„ kapade passagerarplanen). Vargarna kommer att yla i sin buske (vilket tolkas som en referens till George W Bush) och oskyldigt blod kommer att flyta.”

   Baba Vanga förutspĂ„dde Ă€ven, helt korrekt, att USA:s 44:e president skulle bli en afroamerikan. Som bekant besannades denna spĂ„dom dĂ„ Barack Obama blev vald till president Ă„r 2008. Hon förutspĂ„dde Ă€ven att han skulle ”bli USA:s siste president”. Det Ă„terstĂ„r att se hur det gĂ„r med den profetian.

   Hennes profetia om vĂ„r nutid Ă€r minst sagt orovĂ€ckande. Baba Vanga har förutspĂ„tt att muslimer Ă„r 2016 kommer att invadera Europa och att vĂ„r kontinent dĂ€refter kommer att upphöra att existera i dess nuvarande form. Islamisternas efterföljande invasion och förstörelse kommer att pĂ„gĂ„ under flera Ă„r, driva ut större delen av befolkningarna, och lĂ€mna helt kontinenten nĂ€stan helt öde. Vidare förutspĂ„dde Baba Vanga att Europas befolkning kommer att vara i det nĂ€rmaste obefintlig Ă„r 2025 – ”som en ödemark nĂ€stan helt utan nĂ„gon form av liv”.

   Under flera Ă„rtionden avfĂ€rdades Baba Vangas pĂ„stĂ„enden som fantasier och islamofobi, men i takt med Islamiska Statens uppgĂ„ng i Mellanöstern kan hennes spĂ„domar dessvĂ€rre komma att besannas. Ännu mer skrĂ€mmande blir det med tanke pĂ„ att terroristernas tidplan stĂ€mmer orovĂ€ckande vĂ€l in pĂ„ Baba Vangas spĂ„domar.

   Terroristernas tidplan Ă€r inte nĂ„gon profetia, utan en plan som al-Qaidas ledare Al-Zarqawi avslöjade för den jordanske journalisten Fouad Hussein i ett irakiskt fĂ€ngelse i början av 2000-talet. Fouad Hussein dokumenterade dessa intervjuer i boken ”Al-Zarqawi – al-Qaidas andra generation”, som har Ă„tergivits i den tyska tidningen Der Spiegel Ă„r 2005.

   Enligt terroristernas tidplan skulle 9/11 intrĂ€ffa 2001, invasionen av Irak 2003, arabiska vĂ„ren 2010, kriget i Syrien 2011 och grundandet av Islamiska Staten 2014. År 2016, det vill sĂ€ga i Ă„r, planeras alltsĂ„ den ”totala konfrontationen mot de otrogna” att inledas.

   Denna fas tror Hussein kommer att bestĂ„ av ”total konfrontation” och en ”kamp mellan troende och icke-troende”. Med tanke pĂ„ att IS har smugglat in tusentals jihadister och Ă€ven massförstörelsevapen till Europa borde det rimligtvis finnas anledning till oro. ”VĂ€nta bara’”, sade en jihadist i mars 2015 som smugglade in IS-krigare med flyktingströmmarna mellan Syrien och Turkiet. Hittills bedöms cirka 4000 jihadister ha smugglats in i Europa och i en video sĂ€ger en IS-krigare: ”Vi ska erövra Rom med Allahs tillĂ„telse”.

   Som bekant har det intrĂ€ffat osedvanligt mĂ„nga islamistiska terrordĂ„d i Europa den senaste tiden: Paris januari 2015, Köpenhamn februari 2015, Paris november 2015, Bryssel mars 2016, Nice juli 2016, WĂŒrzburg juli 2016, Hautes-Alpes juli 2016 och Ansbach juli 2016. Dessutom utfördes ett islamistiskt terrordĂ„d i Orlando i juni 2016. Man behöver inte vara nĂ„got geni för att se hur frekvensen av terrorattentat har ökat under det innevarande Ă„rets lopp.

   VĂ€rt att notera i sammanhanget Ă€r att yxattacken pĂ„ ett tĂ„g utanför WĂŒrzburg i Tyskland utfördes av ett sĂ„ kallat ”ensamkommande flyktingbarn”; i sjĂ€lva verket var han dock en fullvuxen jihadist som hade svurit trohet till Islamiska Staten. I denna film hotar han alla i vĂ€stvĂ€rlden med ”skoningslös hĂ€mnd”. Med tanke pĂ„ att Sverige tog emot cirka 35.000 sĂ„ kallade ”ensamkommande flyktingbarn” och totalt 165.000 asylsökare finns det risk för att en del av dessa immigranter i sjĂ€lva verket Ă€r jihadister. Som en anekdot i sammanhanget kan nĂ€mnas att en asylsökare i NynĂ€shamn har sagt: ”90 procent av oss Ă€r vuxna mĂ€nniskor med militĂ€r utbildning.”

   Alla dessa terrordĂ„d, asylrelaterade brott under polisens kod R291 och taharrush gamea kan alltsĂ„ vara upptrappningen till ”den stora konfrontationen” som bĂ„de Baba Vanga och Al-Zarqawi har förutsagt ska intrĂ€ffa just i Ă„r.

   Denna vĂ„ldsupptrappning bekrĂ€ftas Ă€ven av Frankrikes sĂ€kerhetschef, som dessutom tror att landet kan komma att befinna sig i ett inbördeskrigsliknande tillstĂ„nd om det intrĂ€ffar fler terrordĂ„d. Även han varnar för att jihadisterna Ă€r i fĂ€rd med att smuggla in massförstörelsevapen till Europa. Hans farhĂ„gor bekrĂ€ftas av Europol som varnar för att Islamiska Staten planerar en storskalig attack mot Europa.

   I Turkiet hĂ„ller dessutom president Erdoğan pĂ„ att rensa ut i den turkiska byrĂ„kratin, rĂ€ttsvĂ€sendet, militĂ€ren och högskolan i kölvattnet av den misslyckade statskuppen. Utvecklingen Ă€r orovĂ€ckande eftersom Erdoğan strĂ€var efter att Ă„terta delar av det forna Ottomanska imperiet som tĂ€ckte stora delar av nuvarande Syrien, Irak, Libanon och Jordanien samt fördriva kurderna frĂ„n norra Syrien. Med tanke pĂ„ att Turkiet de facto styr asylströmmarna frĂ„n Mellanöstern till Europa Ă€r Ă€ven denna utveckling bekymmersam.

   Som om det inte rĂ€ckte med det har juristen Henning Witte gĂ„tt igenom flera officiella och inofficiella kĂ€llor och kommit fram till att Islamiska Staten kan ha smugglat in en mĂ„nghövdad armĂ© i Sverige och resten av Europa. Bland annat nĂ€mner han flyktingströmmen 2015 med de ”ensamkommande” som ljuger om sin Ă„lder, det turkiska skrĂ€ckfartyget Whiskey Trio i Varberg med tretton containrar med vapen Ă€mnade Ă„t IS, vapengömmor i exempelvis VĂ€stervik, den islamistiska attacken mot det kurdiska centret i Fittja, tyska polisens arresteringar av IS-krigare, det turkiska MC-gĂ€nget Osmanen Germania som ska ”ta över hela landet” och den svenske armĂ©chefens varning om att ”Sverige snart kan vara i krig”. Enligt hans kĂ€llor inom tyska underrĂ€ttelsetjĂ€nsten Ă€r jihadisternas storskaliga attack i Europa planerad till september 2016 – det vill sĂ€ga om tvĂ„ mĂ„nader – vilket alltsĂ„ Ă€r samma Ă„r som omnĂ€mns av bĂ„de Baba Vanga och Al-Zarqawi.

   Enligt terroristernas tidplan ska erövringen av Europa vara avslutad 2020. Om jihadisterna dessutom sĂ€tter in massförstörelsevapen kan Baba Vangas dystopiska profetia om att Europa kommer att vara â€Ă¶demark” Ă„r 2025 besannas.

   Vidare har Baba Vanga förutspÄtt att Europa kommer att vara helt förvandlat till ett islamistiskt kalifat Är 2043; Rom kommer att vara dess huvudstad och vÀrldsekonomin kommer att kretsa kring detta kalifat. Det Àr onekligen en skrÀmmande framtid som vÀntar Europa de kommande decennierna om man ska tro Baba Vangas profetior.

   Vad mer har Baba Vanga förutspÄtt ska intrÀffa? HÀr de mest centrala hÀndelserna i framtiden enligt hennes profetior:

   2023: Jordens omloppsbana kommer att förÀndras (ingen vet riktigt vad det betyder).

   2028: MÀnskligheten kommer att fÀrdas till Venus i hopp om att finna nya energikÀllor.

   2033: VÀrldens vattennivÄer kommer att stiga nÀr polarisarna smÀlter.

   2066: USA kommer att anvĂ€nda ett nytt ”klimatförĂ€ndringsvapen” i ett försök att Ă„terta Rom och föra tillbaka kristendomen till Europa.

   2076: Kommunismen kommer att ÄtervÀnda till Europa och resten av vÀrlden.

   2084: Naturen blir Äterfödd (ingen Àr riktigt sÀker pÄ vad det betyder).

   2100: En konstgjord sol kommer att belysa den mörka sidan av jorden.

   2130: Med hjÀlp av utomjordingar kommer jordens civilisationer att kunna leva under vattnet.

   2170: Jorden drabbas av en omfattande global torka.

   2187: TvÄ stora vulkanutbrott kommer att stoppas.

   2201: Temperaturen pÄ jorden kommer att sjunka allteftersom solens strÄlning avtar i styrka.

   2262: Flera planeter kommer sÄ sakteliga att börja Àndra sina banor; Mars kommer att hotas av en komet.

   2354: En olycka pÄ den konstgjorda solen kommer att orsaka Ànnu mer torka pÄ jorden.

   2480: TvÄ artificiella solar kommer att kollidera och lÀmna jorden i komplett mörker.

   3005: Ett krig pÄ Mars kommer att Àndra planetens bana.

   3010: En komet kommer att slÄ ner pÄ mÄnen, vilket kommer att leda till att jorden omges av en ring av sten och aska.

   3797: Vid den hÀr tiden kommer allt liv pÄ jorden dö ut. Dock kommer den mÀnskliga civilisationen vid den tidpunkten att vara tillrÀckligt avancerad för att kunna flytta till ett nytt solsystem.

   Det ÄterstÄr att se hur mÄnga av dessa profetior som kommer att besannas. Mycket framstÄr just nu som rent och skÀrt vansinne, men pÄ 1950-talet var det inte heller mÄnga som trodde pÄ de av hennes spÄdomar som senare har besannats i vÄr tid.

   Mest dramatiskt blir det att följa utvecklingen under 2016 och Ă„ren fram till 2025. Kommer Sverige och Europa att drabbas av en fullskalig attack av Islamiska Staten – eller kommer Baba Vanga att fĂ„ fel denna gĂ„ng?

   Fotnot: Projekt Morpheus stÀller sig inte bakom eller tror pÄ Baba Vangas profetior, utan detta inlÀgg Àr endast en genomgÄng av hennes spÄdomar.

  • By Sverker, 2018-05-08 @ 18:26

   Makabert att tyska poliser nedlÄter sig att behandla en gammal kvinna, av sitt eget folk, och lÄter att ett annat folk fÄ sin vilja igenom, för vÀrldshistoriens största bluff.
   Svensken Àr vÀl den dummaste, men tysken Àr den mest kuvade och hjÀrntvÀttade.

  Other Links to this Post

  statcounter