Ingrid Carlqvist – uppvaknandets Svarta Änka

Senast uppdaterad: 2018-01-15
Globalisterna har drivit sitt lömska spel i sekler och startat och överlevt krig.

Tror nyvakna pÄ allvar att den djupa staten nu kommer att lÀgga ned och göra en pudel bara för att mÀnniskor vaknat upp inför hotet frÄn globaliseringen?

Ingrid Carlqvist frĂ„n radiopodden Ingrid & Conrad Ă€r uppvaknandets Svarta Änka.

Hon Àr socialdemokratins och den djupa statens mullvad par excellence. Kvinnan, och det entourage hon omger sig med, Àr i denna stund den kontrollerade oppositionens nexus.

Vad hÀnde egentligen med Bechir Rabani?

Han fick sitt genombrott i Radio Nordfront. Sedan ringlade Ingrid & Conrad in pĂ„ scen och blev ”kompis” med honom och började ge ”goda rĂ„d” och kontrollera.

I dag Àr han död.

Och vem Àr Alexander Bard? Etablissemangets stöd till dej djupa statens alltmer exponerade agent Ingrid Carlqvist?

Nordisk Ungdom och den Nordiska MotstĂ„ndsrörelsen, till exempel, Ă€r lag – folk i rörelse mot ett gemensamt mĂ„l.

Ingrid & Conrad, Motgift och Det Fria Sverige Ă€r personkulter – med Ingrid Carlqvist som den alltmer nyckfulla Gudinnan.

Det enda hon erbjuder Ă€r falsk ”trygghet” i tanken pĂ„ ett eget ”hus”, dĂ€r lyssnarna tillĂ„ts vara passiva och inĂ„tvĂ€nda för att bli informerade om att det Ă€r SD de skall rösta pĂ„ i nĂ€sta val.

Strategin Àr intelligent.

I likhet med Socialdemokratin för mĂ„nga Ă„r sedan verkar Ingrid & Conrad ha identifierat just ”Tryggheten” som vinnarkoncept.

Sverige anno 2018 behöver inte fler celebriteter, idolmakare eller snuttefiltar – det behöver effektiva lagspelare.

Verkligheten Ă€r att den tryggaste platsen i dessa dagar inte Ă€r som offerlam skĂ€lvande i en skrubb i en kĂ€llare nĂ€r globalisterna sparkar in dörren och utmĂ€ter huset och ger det till frĂ€mlingar – utan pĂ„ barrikaderna.

Enda skÀlet att i dag lyssna pÄ Ingrid & Conrad Àr för att hÄlla sig informerad om vad fienden Àr sysselsatt med.

 

Artiklar

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 • By Peter Grafström, 2018-01-15 @ 23:50

  Jag fattar hur ni ser pĂ„ det. Men frĂ„gan Ă€r om Ingrid tror pĂ„ iden med barrikaderna eller ser det som omöjligt att uppnĂ„ ngt med en sĂ„n idealistisk attityd. Det enda jag vet om Ingrid Ă€r nĂ€r jag för nĂ„gra Ă„r sen uppfattade henne som en Usa-associerad aktivist med ung samma uppfattning om muslimer som Samuel Huntington för CFR’s rĂ€kning spridit i sin clash of civilizations. Dvs dom islamistiska radikalerna Ă€r sĂ„na extremister dĂ€rför att deras förfĂ€der var sĂ„na för tusen Ă„r sen. Typ. Det har inget med Usa att göra sĂ„ dom kan man lita pĂ„.
  Ganska vanlig uppfattning och ett slags pk bland mĂ„nga pĂ„ nĂ€tet. Hennes koppling till en amerikansk tankesmedja Dispatch International, oroade mig och jag gjorde ett par försök att korrespondera med anledning av hennes uppfattning om muslimer som onda och utan att det hade ngt med Us/Uk’s konspirationer att göra. Vet inte om det nĂ„dde henne.
  Jag fattar att ni Àr hennes konkurrenter och dÀrför mÄste försvara reviret.
  Jag tror pÄ det ni sprider om att SD kompromissat mkt men i bÄda fallen handlar det om vad dom tror Àr möjligt att uppnÄ.(Och hur mkt obehag dom Àr beredda att utstÄ)
  Om ni ska fÄ upp folk pÄ barrikaderna mÄste det först bli mkt vÀrre rent ekonomiskt och materiellt. Och det Àr ju inte ngt man bör önska? Och Àven om och nÀr det sker Àr det inte bara dom goda som vill stimulera till kamp. Usa Àr pÄ hugget vid varje möjlighet till att sÄ splittring. Kriser bringar dollar bort frÄn rivalerna och hem till Usa och det Àr vad merparten av deras konspirerande handlar om.

Other Links to this Post

statcounter