Inför öppen ridĂ„ – Israel bekrĂ€ftar existensen av ZOG

Senast uppdaterad: 2015-03-03
I ett slag lyckades Israels PremiĂ€rminister Benjamin Netanyahu helt pĂ„ egen hand demolera den politiskt korrekta uppfattning organisationer som Judiska CentralrĂ„det, Svenska Kommitten mot Antisemitism, EXPO och Mona Sahlin i Sverige försöker vidmakthĂ„lla – nĂ€mligen att existensen av judiska maktstrukturer Ă€r illusioner och vanförestĂ€llningar och att den enda “korrekta” (d v s tillĂ„tna) uppfattningen att ha om mĂ€nniskor med judiskt pĂ„brĂ„ Ă€r att oavsett vad dessa sjĂ€lva gör sĂ„ Ă€r det alltid oĂ€ndligt synd om dem.

Tack vare Netanyahus tal mot USA:s president i den amerikanska kongressen uppenbarades och bekrÀftades istÀllet helt andra förhÄllanden.

Israels PremiÀrminister Benjamin Netanyahu i den amerikanska kongressen, varifrÄn han lÀxar upp USA:s president.

HÀr Àr de kanske tre viktigaste:

 • Judiska, eller kanske snarare zionistiska, maktstrukturer existerar och utövar ett enormt inflytande över USA och resten av “VĂ€st” – sĂ„ enormt att Israels premiĂ€rminister alltsĂ„ kan ta flyget till Washington och inför den amerikanska kongressen lĂ€xa upp USA:s president.

  Konceptet ZOG, Zionist Occupation Government, ligger nÀra till hands.
 • Mot bakgrund av sakfrĂ„gan (Iran) Ă€r det uppenbart att rĂ„dande judiska maktstrukturer ocksĂ„ utgör ett existensiellt hot mot hela mĂ€nskligheten.

  VĂ€rldens farligaste land Ă€r inte USA – det Ă€r en kĂ€rnvapenbevĂ€pnad apartheidteokrati med apokalyptiska tendenser vid namn Israel

 • OförskĂ€mt, egenmĂ€ktigt och arrogant som Netanyahus kupp i kongressen var, sĂ„ Ă€r det kanske mer Ă€n nĂ„got annat ett tecken pĂ„ den avgrundsdjupa desperation som i skrivande stund griper omkring sig inom den dolda maktens led – de internationella finansoligarkerna.

Deras plan pĂ„ en global diktatur har gĂ„tt in i vĂ€gen och de verkar just nu kasta in alla kort de har i leken – inklusive att nu helt öppet exponera dolda maktstrukturer – i ett sista, desperat försök att hĂ„lla krigen igĂ„ng – de krig man hoppas skall möjliggöra införandet av bankirernas vĂ€rldsomspĂ€nnande tyranni.Obama kommenterar


Netanyahus “statskupp”
i den amerikanska kongressen
Vad Ă€r nĂ€sta steg för Rothschild och de andra finansoligarkerna om nu President Obama och anti-globaliströrelsen inom Pentagon inte hörsammar Netanyahu – en Flask Flagg attack med massförstörelsevapen?

 

Veta mer om motstÄndet mot ZOG 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By xmaverickx, 2015-03-07 @ 15:58

  40.000 svenskar samlades i dag i Friends Arena, för Ă€nnu ett stort VÄCKelsemöte, det mellan AIK och Hammarby, eller om det var tvĂ€rtom.
  Sport Àr den religion som har flest anhÀngare/fÄrskallar.
  Och att försöka vÀcka denna massa Àr dömt att misslyckas.

 • By Hans Nilsson, 2015-03-06 @ 17:27

  TrÄkigt nog Jan-Ola Àr flertalet Svenskar sÄ in i helvete lÀttlurade och tillika rÀddhÄgsna sÄ de kommer inte ens att komma till insikt om vad som hÄller pÄ att ske Àven nÀr dagen kommer att VI alla Àr frÀmlingar i vÄrt eget land.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-03-05 @ 11:26

  Om inte detta rÀcker för att vÀcka vÄr i mÄnga Är lögndrogade befolkning till att begripa vem som styr all vÀrdlens oro sÄ finns det ingen rÀddning. I sÄ fall lycka till alla ni sovande i det kaos som ni sjÀlva skapat med er liknöjdhet och ointresse för den verklighet som vi just nu lever i.

Other Links to this Post

 1. Blueshift » TvĂ„ presidenter – USA och vĂ€rlden sedan 9/11 — 2015-03-09 @ 13:06

 2. Benjamin Netanyahu lĂ€xar upp Obama | Arab Nyheter — 2015-03-05 @ 10:06

statcounter