Inför öppen ridå – Israel bekräftar existensen av ZOG

Senast uppdaterad: 2015-03-03
I ett slag lyckades Israels Premiärminister Benjamin Netanyahu helt på egen hand demolera den politiskt korrekta uppfattning organisationer som Judiska Centralrådet, Svenska Kommitten mot Antisemitism, EXPO och Mona Sahlin i Sverige försöker vidmakthålla – nämligen att existensen av judiska maktstrukturer är illusioner och vanföreställningar och att den enda “korrekta” (d v s tillåtna) uppfattningen att ha om människor med judiskt påbrå är att oavsett vad dessa själva gör så är det alltid oändligt synd om dem.

Tack vare Netanyahus tal mot USA:s president i den amerikanska kongressen uppenbarades och bekräftades istället helt andra förhållanden.

Israels Premiärminister Benjamin Netanyahu i den amerikanska kongressen, varifrån han läxar upp USA:s president.

Här är de kanske tre viktigaste:

 • Judiska, eller kanske snarare zionistiska, maktstrukturer existerar och utövar ett enormt inflytande över USA och resten av “Väst” – så enormt att Israels premiärminister alltså kan ta flyget till Washington och inför den amerikanska kongressen läxa upp USA:s president.

  Konceptet ZOG, Zionist Occupation Government, ligger nära till hands.
 • Mot bakgrund av sakfrågan (Iran) är det uppenbart att rådande judiska maktstrukturer också utgör ett existensiellt hot mot hela mänskligheten.

  Världens farligaste land är inte USA – det är en kärnvapenbeväpnad apartheidteokrati med apokalyptiska tendenser vid namn Israel

 • Oförskämt, egenmäktigt och arrogant som Netanyahus kupp i kongressen var, så är det kanske mer än något annat ett tecken på den avgrundsdjupa desperation som i skrivande stund griper omkring sig inom den dolda maktens led – de internationella finansoligarkerna.

Deras plan på en global diktatur har gått in i vägen och de verkar just nu kasta in alla kort de har i leken – inklusive att nu helt öppet exponera dolda maktstrukturer – i ett sista, desperat försök att hålla krigen igång – de krig man hoppas skall möjliggöra införandet av bankirernas världsomspännande tyranni.Obama kommenterar


Netanyahus “statskupp”
i den amerikanska kongressen
Vad är nästa steg för Rothschild och de andra finansoligarkerna om nu President Obama och anti-globaliströrelsen inom Pentagon inte hörsammar Netanyahu – en Flask Flagg attack med massförstörelsevapen?

 

Veta mer om motståndet mot ZOG 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By xmaverickx, 2015-03-07 @ 15:58

  40.000 svenskar samlades i dag i Friends Arena, för ännu ett stort VÄCKelsemöte, det mellan AIK och Hammarby, eller om det var tvärtom.
  Sport är den religion som har flest anhängare/fårskallar.
  Och att försöka väcka denna massa är dömt att misslyckas.

 • By Hans Nilsson, 2015-03-06 @ 17:27

  Tråkigt nog Jan-Ola är flertalet Svenskar så in i helvete lättlurade och tillika räddhågsna så de kommer inte ens att komma till insikt om vad som håller på att ske även när dagen kommer att VI alla är främlingar i vårt eget land.

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-03-05 @ 11:26

  Om inte detta räcker för att väcka vår i många år lögndrogade befolkning till att begripa vem som styr all värdlens oro så finns det ingen räddning. I så fall lycka till alla ni sovande i det kaos som ni själva skapat med er liknöjdhet och ointresse för den verklighet som vi just nu lever i.

Other Links to this Post

 1. Blueshift » Två presidenter – USA och världen sedan 9/11 — 2015-03-09 @ 13:06

 2. Benjamin Netanyahu läxar upp Obama | Arab Nyheter — 2015-03-05 @ 10:06

statcounter