Inför attacken pÄ Syrien: Israel darrar pÄ manschetten, ringer Putin

Senast uppdaterad: 2018-04-12
Den 11:e april 2018.

Israels ledare Benjamin Netanyahu erfar en nÀra-döden upplevelse.

Utan egentligt Àrende, ringer han upp Rysslands President Vladimir Putin.

Benjamin vill försĂ€kra sig om allt Ă€r bra mellan lĂ€nderna och att Ryssland lovar att aldrig nĂ„gonsin offentligen ifrĂ„gasĂ€tta myten om Förintelsen – en av de gigantiska lögner Israels existens vilar pĂ„.

För att sĂ€kerstĂ€lla att allt verkligen Ă€r bra, förklarade Benjamin sedan att Israel – för första gĂ„ngen i sin korta historia – den 9:e maj kommer att högtidlighĂ„lla Sovjetunionens seger över Tyskland i andra vĂ€rldskriget.

Israels sÀkerhetspolitska dilemma, vÄren 2018: Àr det grisen eller hönan i Àgg-och-skink smörgÄsen?

Det Àr svÄrt att befria sig frÄn misstanken att Netanyahus samtal orsakades av oro över Rysslands eventuella respons, nÀr USA och Storbritannien om nÄgra dagar inleder robotattackerna mot Syrien.

Speciellt som Israel dagen innan samtalet med Putin sjÀlvt attackerat Syrien med egna robotar och under alla Är varit en aktiv deltagare i kriget mot Syrien.

Kriget mot Syrien liknar alltmer det klassiska Àgg-och-skinksmörgÄs dilemmat.

SmörgÄsen tarvar bidrag frÄn bÄde en höna och en gris.

Medan hönans insats tillÄter den att gÄ vidare med sitt liv, ger grisen upp sitt för att smörgÄsen skall bli verklighet.

Vi överlĂ„tar Ă„t lĂ€saren att avgöra vem i troikan USA, Storbritannien och Israel, som Ă€r grisen i det gemensamma projektet att försöka krossa Syrien…

 

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

  • By Helena Palena, 2018-04-13 @ 08:32

   Vilken avslöjande slips grisen har!

  • By Kalle, 2018-04-13 @ 06:35

   Det Ă€r verkligen intressanta tider vi lever i. MĂ„nga i min omgivning har fattat att “förintelsen” Ă€r en fasansfull bluff och mĂ„nga har börjat förstĂ„ att det Ă€r mycket som inte tycks stĂ€mma med den offentliga lögnen. Jag tror inte vĂ€rlden kan gĂ„ vidare om inte bluffen avslöjas en gĂ„ng för alla. Situationen pĂ„minner om nĂ€r kyrkan hade makten och skrek “hĂ€delse” nĂ€r det började avslöjas att jorden snurrade runt solen och inte var universums medelpunkt.

  Other Links to this Post

  statcounter